פסק זמן

Funky Giraffe

New member
פסק זמן

למישהו יש את הסינגל והוא יודע מי מנגן כלי נשיפה? סלוצקי, אבישי כהן ושלומי אלון במקרה?

אין לי מושג איפה שמתי אותו...

אסור לתת לי כלום.. בחיי. אבל גם לרייצ'ל יש אותו, אז אולי היא תכתוב לך.. ואולי אני אמצא אותו.. כרגע ממש אין לי מושג איפה זה...

מותק../images/Emo214.gif

אם לי היה את הסינגל פסק זמן אני תמיד הייתי יודעת איפה הוא נמצא הייתי שומרת אותו מכל משמר

חחח... העיקר שבמהלך החיפושים

מצאתי את שמעון השכן ואם אלה החיים..חחח.. יש לי כזאת מהפכה בבית שבקושי את עצמי אני מוצאת

Rachel47

New member
...מממ../images/Emo15.gif

מבין כל מי שאמרת רק יאיר סלוצקי מנגן..על טרומבון סקסופון- עמית פרידמן (היה ילד כזה בשכבה שלי..ה"בלונדיני עם העיניים הכחולות והאחות הדוגמנית"...חח ואחותו עשתה לי את ההרצאה על התפקיד במיונים
) וחצוצרה - ניב תואר ואם כבר התחלנו אז: תופים- שחר חזיזה בס (לא קונטרה
)- מיקי ורשאי ויולה- גליה חי גיטרות- איתי פרל (רק אני מתרגשת
) פסנתר- קרן פלס (מי מופתע
)

עדי C

New member
ממש לא רק את../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Rachel47

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרועה../images/Emo15.gif

מממממ טכנאי הקלטה ומיקס- לואי להב אולי סתם ככה הוא שרק לעצמו וזה נכנס בטעות במיקס

Rachel47

New member
נו אז אולי זה איתי ששרק../images/Emo15.gif

במקרה בהקלטות אותו דבר

עדי C

New member
אוי אני אוהבת את ה-"לה לה לה לה לה"

איזה מצחיק זה היה בצוותא עם גליה- "תנסי את לשיר לה לה לה לה עם המדונה"
אה ואין לי מושג מי שר את זה בסינגל

LEEkm

New member
לאאאאאא../images/Emo151.gif

שונאת שאומרים את זה
גיטרה בס זה חשמלי. קונטרה בס זה טבעי, אוטנטי. ואני יודעת שאת יודעת את זה, אבל רק אל תגידי שזה אותו דבר... צורם לי לקרוא את זה! חחח

לא אמרתי שזה אותו דבר ../images/Emo12.gif

אמרתי שזה לא משנה לי אכפת מי שעומד מאחורי הכלי
והעיקר שזה יהיה מיקלוש שלי

מור נוה

New member
הנה הוא וקרן..

אוי הוא כזה חמוד(משיחה קטנה שעשיתי איתו וגם כי ככה הוא נראה), יפה ומתוק.. קרן זכתה בבחור מדהים. איזה חמודים!!

למעלה