פסק זמן

פסק זמן

בעקבות לחץ משפחתי הסכמתי להפסיק לכתוב באתר ולתת צ'אנס לכל אלו שנמנעים מלכתוב בשל הוויכוחים שהתקיימו כאן. אז בואו תרימו גם אתם את הכפפה: טימי, חברי הוועד , מזכירת הישוב ותתחילו לכתוב באתר. כולנו מצפים לקבל מידע דרך הפורום מהנהגת הישוב. ממתינים לכם.......

לא יזיק גם לך להרגע קצת

ולהפסיק להתגרות בכולם. אני כבר אדיש לשטויות שאתה כותב. היה לך פעם שם של אדם רציני חבל שאתה הורס אותו בצורה כזאת.

הכוונה שלך ברורה

בואו נהרוס את הפורום ככל שניתן כדי שיהיה תירוץ לאלו שאתה מייצג לא לכתוב תשובות או מידע לתושבים. אני לא אשחק יותר את המשחק הזה. נראה איזה תירוץ תמציאו הפעם. בזה סיימתי את דברי. התושבים ישפטו מעכשיו הלאה את התנהגותכם.

TakeOne

New member
אכן ישפטו

וכך גם אני.... וכעת כשבאמת ברור מי אתה, יוכלו אולי כולם גם לשפוט אותך. יריב אינטלקטואלי גדול אף פעם לא הצלחת להוות כאן נזקים, בהחלט הצלחת ליצור. ואם מבחינתך זה היה "משחק" למדנו עוד פאן מרתק על אישיותך. ועכשיו, כשכבר ברור מי אתה (איזו אכזבה!) ברור כי מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחיקוך. אני מתחייב בג'נטלמניות לעשות מאמץ עליון ולא לחשוף אותך ואת שמך האמיתי ברבים. נחסוך לך את הבושה. ברוך השב אל החברה המתוקנת.

דנה מי

New member
אלדד אתה שום מאיים? רק כוח וכוחניות

(מילולית) מובילים אותך. ברור למי, מי הוא? לך? מי אתה בכלל? קוסם של מילים חסרות תוכן? תנסה רק לחשוף אותו ותחטוף ממנו כזאת תביעה שלא תדע מהיכן היא הגיעה אליך, מוג לב שכמוך! בוא נראה אותך עכשיו חושף אותו! למה אתה מאיים על מי שמנסיבות משפחתיות לא יכול להחזיר לך מלחמה? מישהו אומר לך את האמת וכל מה שאתה מתעסק זה לחשוף אותו ולהציג קלונו ברבים?? תתבייש לך! בכיפור הקרוב יש לך הרבה עבודה עצמית בינך לבין עצמך. אני בזה לך!

EldadAdar

New member
עוד אחד עם פיצול אישיות?

לחשוף את קלונו ברבים? אז עכשיו אתה מוכן להודות שבהתנהגותו יש קלון? יפה. התקדמנו. לגבי החשיפות, אולי באמת נתחיל איתך? או שמא זה לא יעבור את מוסד הרבנות, אדוני הרב?

angel cry

New member
אלדד תבדוק בתקנון תפוז

אם זה חוקי לחשוף אנשים שמעדיפים לכתוב בעילום שם. חבל לקלקל את אווירת הפורום באיומים ובדברי סרק!!!

למעלה