המציאות כפתה עליו את המהלך הזה כאשר ביהמ"ש חרג מסמכויותיו והתחיל לפסוק עפ"י אג'נדות של השופטים במקום עפ"י חוקי הכנסת.נתניהו הולך על העברת פסקת ההתגברות.
כמו שזה נראה כרגע נתניהו לא פונקציה בעניין. הנושא בכל מקרה נכפה עליו על-ידי הקואליציה שלו. אגב לא זכור לי שאי-פעם בחיי הבעתי דעה לגבי עוצמת פסקת ההתגברות שצריכה להיות, כך שה"לצערך" הייתה תוספת חמודה אך כרגיל, מצוצה מן האצבענתניהו עבד קשה לחזור לשלטון ולכן לצערך, כנראה שתעבור פסקת התגברות פרווה. הוא מודע לאפשרות של מחאות בציבור.
אה כן? כי נראה לי שהוא לא רוצה לחזור לאופוזיציה. אם הוא רוצה לשלוט, עליו לרסן את שותפיו לפשע.כמו שזה נראה כרגע נתניהו לא פונקציה בעניין.
אוקיי. אז שרשור השמצות? זה מה שפתחנו הבוקר? אם זאת הייתה כל המטרה, חבל שטרחתי להגיב ברצינות. תהנה לך עם עצמך.אה כן? כי נראה לי שהוא לא רוצה לחזור לאופוזיציה. אם הוא רוצה לשלוט, עליו לרסן את שותפיו לפשע.
פסקת ההתגברות היא פשע נגד העם היהודי. היא תפגע בכל המיעוטים ובתתי הייצוג- נכים, נשים, חיילים, חרדים, ערבים, בעלי בעיות נפשיות ועוד ועוד. בסוף גם תומכיהם הגדולים של נתניהו יבינו, שהם עשו טעות שחיזקו אותו בעניין הזה. על המשפט ויתרתי. שייצא זכאי-רק שלא יחוקק פסקת התגברות.אוקיי. אז שרשור השמצות? זה מה שפתחנו הבוקר? אם זאת הייתה כל המטרה, חבל שטרחתי להגיב ברצינות. תהנה לך עם עצמך.
סתם סקרנות, יצחק רבין, כבוד ראש הממשלה בדימוס אשר הגה את רעיון פסקת ההתגברות והיה הראשון להכניסה לספר החוקים הישראלי, יודע שהוא פשע נגד העם היהודי (בנושא הזה)?פסקת ההתגברות היא פשע נגד העם היהודי.
במקרה, אני דווקא כן יודע. אבל בעוד שרבין וממשיכיו (כולל נתניהו בגרסה הנורמלית שלו) רצו לעשות שימוש נקודתי- אצל ביבי של 5 השנים האחרונות יש מטרה אחת ויחידה, ביטול המשפט. אחד האמצעים לכך הוא סירוס המערכת המשפטית.סתם סקרנות, יצחק רבין, כבוד ראש הממשלה בדימוס אשר הגה את רעיון פסקת ההתגברות והיה הראשון להכניסה לספר החוקים הישראלי, יודע שהוא פשע נגד העם היהודי (בנושא הזה)?
"שימוש נקודתי"? מי סיפר לך את השטות הזאת? הם הכניסו את זה לאחד משני חוקי היסוד הבסיסיים והחשובים ביותר שחוקקו כאן אי-פעםבמקרה, אני דווקא כן יודע. אבל בעוד שרבין וממשיכיו (כולל נתניהו בגרסה הנורמלית שלו) רצו לעשות שימוש נקודתי
א. לא נכון.- אצל ביבי של 5 השנים האחרונות יש מטרה אחת ויחידה, ביטול המשפט.
ראשית פסקת ההתגברות לא מסרסת את מערכת המשפט אלא דווקא מחזקת אותה (אם תרצה אסביר מדוע בהרחבה, אבל נראה לי שהדברים ידועים ונכתבו זה מכבר).אחד האמצעים לכך הוא סירוס המערכת המשפטית.
לא נראה לי שברוך קרא משלשל פתקים של מפלגות שמאל או אנטי ציוניים בקלפי. הוא אמין ואובייקטיבי.ג. למרות כל מה שמספרים לך הפרשנים מטעם עצמם, אין אבל אין שום קשר בין פסקת ההתגברות לאפשרות דמיונית כלשהי לבטל את משפט נתניהו. פשוט בלתי רלוונטי לחלוטין (אמירה ששוב וסליחה שאני חוזר על זה, מלמדת או על בורות או על דיבור מתוך פוזיציה נטו).
בסדר. ואני מלך אנגליה.לא נראה לי שברוך קרא משלשל פתקים של מפלגות שמאל או אנטי ציוניים בקלפי. הוא אמין ואובייקטיבי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.