פסקול הסדרה יצא!!

פסקול הסדרה יצא!!

באיחור ענקי (אבל עדיף מאוחר מלעולם לא), יצא פסקול הסדרה! הוא עולה 65 שקל והנה רשימת השירים: 1. ילדות רעות – ילדות רעות 2. רק רוצה לגעת בך – עומר ברנע 3. גרוב – יותם שכטר 4. פלאש פלאש – טרי פויזן 5. Come Inside – אלקטרה 6. מכת שמש – שוקולד מנטה מסטיק 7. מנהרת הזמן – שירי מימון 8. משחקת עם בובות – איגי וקסמן 9. הלכת רחוק מדי – ילדות רעות 10. רינגטון – רם אוריון 11. גבריאל – עפרה חזה 12. מעל התהום – גליה ירון 13. להיצמד למעלה – Pr Trooperz 14. Baby In The Rain – שי נובלמן 15. נתפייסה – ג'וזי כץ ושמוליק קראוס 16. ישראל יקירתי – ניר פרידמן 17. מחפשת – ירמי קפלן 18. ילדה רעה – אליענה בקייר ועומר ברנע 19. שלוש דקות ועשרים – טלי פיין 20. המלחמה היא נגד הרוח – עומר ברנע 21. תן לי קצת ממך – קורין אלאל 22. לא אהבה – ילדות רעות 23. אתה – שירי מימון

1 6

New member
חחח בדיוק מה שבאתי לכתוב../images/Emo6.gif

בדיוק עכשיו ראיתי את הפרסומת.. אבל זה כזה דפוק ששמים שם שירים שלא קשורים לסדרה בכלל, נגיד את השיר הזה של איגי וקסמן שכולה באחד הפרקים הופיעה ב"אלכס" וכבר עושים את זה כאילו זה קשור לסדרה

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

רק חבר שיש רק 7 שירים מהסדרה

Laly Girl

New member
מישהו פה קנה את הדיסק../images/Emo35.gif

ויש מצב שהוא שולח לי שני שירים?? פשוט ליידי אין עדיין,וזה הכי דחוף לי שיש.... פליזז

1 6

New member
למה דחוף?

ואולי אני אקנה בקרוב לא יודעת..

pinkdor

New member
או גאד

בסוף הפסקול, אם מחכים 2 דקות, שומעים את השיר "אלינור הבת זונה". ואני כבר לא הבנתי לאן השיר נעלם... קבלו ביקורת על הפסקול באתר "הבועה": www.habua.co.il כנסו למדור המוזיקה. ביי ביי

למעלה