פסקולים

Greenies

New member
פסקולים../images/Emo112.gif

זו אחת הדרכים הטובות להכיר דברים חדשים... הבעיה מתחילה כשהפסקול כ"כ טוב (כמו spawn למשל, יופי של שילוב בין מטאל ואלקטרוניקה) שני שואלת את עצמי כמה יכול הסרט להיות גרוע? (מאד. איטי עד מוות, בניגוד לרוח הפסקול, וחסר פואנטה לחלוטין)... כמובן שלפעמים מצליח להם, ויוצא יופי של פסקול ליופי של סרט (הדוגמא המתבקשת היא the crow, אבל גם lost highway ...) בקיצור, יש לכם המלצות נוספות? והאם הסרט תואם?

Nanook

New member
אוקי - יש לי אחד מעולה

הפסקול של המטריקס. למרות שזה לא להקות שאני ממש אוהב (מרילן מנסון, פרודג´י, RATM) וכל הדיסק זה מין סגנון כזה של מוזיקה. הוא פשוט מעולה! ומתאים מאוד מאוד לאווירה של הסרט - מומלץ! יש עוד פסקול שלא ראיתי את הסרט שלו לסרט קוראים DAZED & CONFUSED וזה אוסף של הלהקות המטאל של שנות ה 70 (למרות שללהקות האלה אין בכלל קשר למטאל של היום - אבל ככה קוראים להם מה לעשות) דוגמת ZZ TOP, KISS, BLACK SABBATH, ALICE COOPER וזה דיסק מעולה!

SMILE 4 NOTHING

New member
וואלה?נשמע שווה ביותר,

ואל תגיד לי שאין שם את DAZED & CONFUSED של זפלין!שיר גדול!ואם אני לא טועה נירוונה עשו לזה קאבר!

theAMP

New member
אחלה סרט

סרט ממש ממש מגניב ומצחיק... מן סרט נעורים כזה, שמתרחש ב 76, שכעקרון עוסק בסמים, אלכוהול, מין ורוקאנדרול....

בןלי

New member
END OF DAYS

פסקול ענק. שמעתי שהסרט זוועתי ובגלל זה לא טרחתי אפילו לראות אותו.

badphish

New member
בסדר

קניתי אותו בימי ההתלהבות שלי כי יש בו שירים של לימפ ביזקיט וקורן (נו מה אתם רוצים הייתי בכיתה ז) והקשבתי לו כמה פעמים מאז והשיר היחדי שם שממש טוב זה השיר של everlast שזה פשוט שיר מדהים ממש מדהים הוא בככל גאון מוזיקלי בשירי בלוז שלו וגם בשירי היפ הופ אבל הרבה פחות (אני לא אוהב היפ הופ פעם אהבתי גם זה עבר לי) ואז יש שם את השיר של גאנז שהוא לא רע שיר של פרודיג´י שהוא מצויין אבל לא הכללתי אותו כי הוא ישן וחוץ מזה הכול שם סטייל קורן כזה רוב זומבי וכאלה אז בעיקרון הוא בסדר אבל לא משהו מיוחד חביב מינוס

badphish

New member
וואי איזה יצאיה של גילוי עצמי

התוודות מטורפת ודרך אגב הסרט ממש לא משהו סתם סרט של שוורצנגר לא משהו מיוחד סרטי פעולה הפסיקו לעשות לי את זה בכיתה ה

קספר

New member
יש לי כמה פסקולים אבל

הפסקול הכי טוב אני חושב שייך "לתפוז המכני"

Sham 69

New member
יש לי רק את הפסקול של ארמגדון

וקניתי אותו רק בגלל השיר הזה של אירוסמית´ .. (זה היה ממש ממש ממזמן) .. והוא חרא של פסקול והשיר היחיד שאיכשהו אהבתי שם זה ZZ TOP - LA GRANGE חוץ מזה, הכל חרא

Alexi Laiho

New member
פסקולים

הכי טובים לדעתי הם השוטר מבוורלי הילס והפריצה לאלקטרז

jam 292

New member
פסקול לסרט more - הפינק פלויד 69

ממליץ לשמוע [או לרכוש] את פסקול הסרט more של הפניק פלויד ..יצא בשנת 1969 . לפינק פלויד יצא עוד פסקול לסרט " נקודת זבריצקי" 1970 [לדעתי , פחות טוב מ- more ]. ב - more יש 12 שירים\קטעים [אם אני לא טועה] . מכמה סגנונות [פסיכודאליה, רוק , רוק כבד , בלוז ...]

למעלה