פספסתם...

Frame

New member
פספסתם...

שלום לכל הקוראים. יש לי רק דבר אחד להגיד... פספסתם הדבר הזה מכוון בעיקר לאנשים שלא יודעים או בחיים שלהם לא שמעו מי אלה פריימוס. אני מדבר עם הרבה נגנים וחברה שמקשיבים למוזיקה. ורק קבוצה קטנה מאוד של אנשים באמת הכירו את הלהקה המדהימה הזאת. עזבו את הגאונות של הבסיסט או המתופף. אנשים שבאמת מתייחסים ללהקה כבר הפסיקו להקשיב למוסיקה. יותר מעניין לקרוא את המלים של הסולן שהוא במקרה גם הבסיסט. הבן אדם פשוט משורר. הוא נבחר בתור אחד המשוררים המודרניים של העולם. כל מקרה מה שרציתי להגיד חברה זה שתקשיבו ללהקה. זה יכול רק לתרום , גם לחברה שאוהבים מוסיקה וגם לנגנים. בעיקר נגני ג´אז רוק.

חולוני

New member
אני מכיר את Primus

קצת..שמעתי כמה שירים שלהם ודי אהבתי..
על איזה שירים אתה ממליץ ?

Frame

New member
השירים הם...

לחולוני השירים שאני ממליץ הם: Tommy the cat Frizle fry Jerry was a car race driver אבל חוץ מזה אני ממליץ לרכוש או להוריד את שאר הדיסקים שלהם כי אם כל הכבוד לאנטיפופ הדיסקים הישנים הם פי אלף יותר טובים מהאחרון ולבחור אם התגובה של הלימפ ביזקיט: אחי....אפילו על תשווה ועל תחשוב לכיוון כי חבל על הזמן לימפ מבחינת נגינה וחשיבה עוד לא גדלו לליגה.

liranf

New member
primus

שמעתי עליהם , יש להם שירים די מצחיקים (אין לי את המילים אבל ככה זה נשמע שהוא שר) והבסיסט שהוא הסולן פשוט מטורף , בסיסט בן זונה ביותר משתמש ב"טאפינג" ללא הפסקה. באמת טובים.

Primus? הממממם...

פשוט אחת הלהקות הכי טובות בעולם. אין לי מה להגיד יותר. ביי.

JOE KALIBER

New member
לס קלייפול באמת גאון

באמת שכחתי מהם כמעט יש לי את אנטיפופ והבן אדם הזה באמת גאון, באסיטסט מטורף לגמרה אנרכיסט לא קטן אבל לא חשוב הדבר היחיד שעציבן אותי זה למה לעזאזל הם נותנים לפרד דרסט להפיק להם חלק מהשירים

בןלי

New member
אין מה לעשות

כנראה שללימפ בכל זאת יש את הכישרון לתת לנו בקצב ולגרום לנו לזוז קצת...

למעלה