פספסתי...

גאולוגית שחופרת והורגת כורים ברשלנות פושעת

אבל ברור שבסדרה יוציאו אותה "ללא אשמה" פלילית...

זאת הייתה תאונה

ואנחנו לא ראינו את המשפט, או את התאונה כך שאנחנו שמענו רק את הצד של רייגן, וזה שהיא האשימה את עצמה במותם. בעיקר בגלל שהיא הייתה אחראית עליהם. כל-כך הרבה פרטים חסרים בתאונה הזו שאי-אפשר אפילו להתחיל להאשים. כמו למשל, מה גרם למוות שלהם? האם רייגן הייתה בסביבה? וכו'.... כך שהתגובה שלך תמוהה ולא ברורה לי

ענית בעצמך על השאלות שהעלית...

לא ברור מה לא ברור לך.... בעצמך ענית על התמיהות שהעלית. מה גרם למוות שלהם? התמוטטות המכרה. האם רייגן היתה בסביבה? כן, היא סיפרה. מה גרם למוות שלהם? שהיא הכשירה את החפירות שגרמו להתמוטטות המכרה. "בגלל שהיא הייתה אחראית עליהם"-ראשית, כן, האחראי מאייש תפקיד בגלל שיש לו אחריות על העובדים תחתיו, כך שממש לא הייתי מזלזלת בתפקיד בו היא הקךה ראש וגרמה להרס משפחות. היא האשימה את עצמה-נכון היא באמת אשמה, לא רק בגלל שהיא חתמה ובעצם לקחה אחריות שהקרקע בטוחה לחפירה, מה שהוכח כשגוי, אלא חשבה על עצמה ורק על עצמה בלבד ומעולם לא התנצלה בפני המשפחות שאיבדה את יקיריהם בגללה-זה באמת מה שחרה יותר מכל לטיילר. אני ממליצה לך לראות שוב את הפרקים, כנראה לא שמת לב לפרטים העיקריים

רייגן היתה אשמה במאה אחוז בעניין של הרוגי

הכורים, היא נתנה את האישור , היא היתה אחראית עליהם, היא כמו שהמקורית אמרה שהיא גם הודתה באשמה וכמובן שבסידרה לא החמירו איתה ולא קיבלה עונש כי עובדה שהיא המשיכה לעסוק בזה עד שעברה לדרוברס.

למעלה