פספסתי בורגנים

tvguy

New member
פספסתי בורגנים

פספסתי בורגנים מה היה? קראתי טור של אורנה לנדאו בידיעות והיא מאוד מחמיאה לבורגנים מצד שני, בהארץ של יום שישי קטלו אותם בטענה שהם רדודים והעלילה לא מטופלת מספיק ( צודקים)

Omeo

New member
היה שמייח

נינה מתחילה לשגע את שימי באיזה 20 טלפונים ביום ובכוונות זדוניות של לבחור ספה למגורים המשותפים, ושימי מצידו היה נשוי כבר פעם אחת וזה הספיק לו. מנשה נוי עוזב את מלכה לאחר שהוא מבין כנראה שהאדרנלין שלה לא תואם את שלו. וחוץ מזה שהוא דלוק על נינה. קראתי את הניתוח ב``הארץ`` ולא קיבלתי את הדיבורים על רדידות החומר של אסף ציפור. מה שיפה בסדרה הזאת שהיא לקוחה מהמציאות בתוספת הומור קליל מהחמישיה הקאמרית, כמו למשל משחק המילים: CT עשיתי..

doriangray

New member
ו...

גם הבורגנים הולכת בכיוון של אופרת סבון די..............

Omeo

New member
מה טמבל, מה?!

בגלל שהוא עזב את הפרוזן יוגורט הזאת? או קיי הוא טמבל בקטעים אחרים אבל הפרידה מובנת.

doriangray

New member
טמבל טמבל

מה את קופצת זה שהיא פרוזן יוגורט זה ברור אבל על מי הוא דלוק? על הנינה- ומה נינה? קרציה לחוצה-שעון מתקתק

Omeo

New member
נכון

גם היא טמבלית באיזה מובן. אז מה יש לנו פה: אשר, מלכה, נינה ושימי. 1 + 1 = אשר ושימי!

mamale

New member
נטשת אותנו...

עכשיו יודעים איפה למצוא אותך...מה חדש?פה לפחות לא מז...ים את השכל...אני צוחקת.צהריים טובים..נפגש באקסטרים...

Omeo

New member
עלית עלי..

פה אני בפאזה אחרת מהאקסטרים, יענו מזיינת ת`שכל בנושא `` מה במרקע`` שזה עולם מלא ומרתק בפני עצמו, ברם, וירטואלי למהדרין, ולפיכך פחות מחייב.

mamale

New member
מותק..תהני מזה..

אבל אל תשכחי לזרוק מילה או שתיים אצלנו ככה להרגשה-אחרת את חסרה.

tvguy

New member
לא לדחוף בנות

יש מקום לכולם גם למדיה הרוחנית(סקורר) וגם למדיה האלקטרונית

mamale

New member
ברוררררררררררר...

אין איפה ואיפה..כולם שווים כאן..לא ננטוש-dont worry!

Omeo

New member
תן קצת לדחוף!

יש לי תאוות מדיות. אני אשת חיל מולטי-מדית.

למעלה