פספוס עם מיקרופירין 75 והחזרה בהרדמה

דרדרית1

New member
פספוס עם מיקרופירין 75 והחזרה בהרדמה

שלום בנות יקרות, רציתי לשאול כמה נורא זה שלקחתי את האספירין רק שלושה ימים לפני השאיבה, במקום מהיום הראשון של הסטימולציה? משום מה לא נתנו לי בכלל מרשם לאספירין בטיפול הזה ולא הנחו אותי לקחת ואז רק שבוע אחרי תחילת הסטימולציה נזכרתי בזה והורו לי להתחיל לקחת מאותו רגע, ויצא שלקחתי רק שלושה ימים ואז כבר הגענו לשאיבה. אגב, מתחילת הסטימולציה לוקחת פרדינזון 10 מ"ג ומיום השאיבה הורו לי לרדת ל5 מ"ג לעוד שבוע נוסף.

שאלה נוספת היא לגבי החזרה בהרדמה. שתיים מתוך שבע החזרות קודמות עשיתי בהרדמה. הסיבה לכך היא שמאוד קשה לי עם הספקולום ואני ישי מתכווצת ונכנסת למגננה בכל הגוף ולכן הרופא הציע שנעשה החזרה בהרדמה כדי להימנע מכל ההתכווצויות האלה ומהטראומה לרחם. השאלה היא אם חומר ההרדמה לא פוגע בהשתרשות, בכל זאת מדו ר בתרופה די חזקה (אני מניחה). האם עדיף לוותר על ההרדמה הפעם ולהישאר עם ההתכווצויות? תודה בנות. עדיין מחזיקה אצבעות לכך שתהיה בכלל החזרה... ממש לא מובן מאליו....

רק לגבי המיקרופירין

לא יודעת אם יש איזשהיא בעיית רקע אצלך, אבל אם הוא ניתן רק על מנת לעזור להשתרשות, אז הרופא שלי מנחה לקחת בכלל רק לאחר השאיבה.

דרך אגב, עד מתי את אמורה להמשיך ליטול אותו?

טוליתי

New member
שבת שלום דרדרית

נתחיל מהסוף, לעובר שיחזירו לך ממש לא משנה מה קורה למערכת העצבים המרכזית, הרדמה אינה פוגעת בהשתרשות. לעומת זאת, התכווצויות רחמיות יכולות לגרום לעובר להיפלט החוצה, כך שהחזרה בהרדמה היא פתרון מצוין. בעיניי, החזרה בהרדמה היא החזרה מלכותית...את מגיעה להחזרה, כמו מלכה
, מרדימים אותך, את לא סובלת מכאבים, ומתעוררת עם עובר ברחם..ץ היש יותר משמח מזה
?

לגבי האספירין, השאלה היא מה הסיבה לנטילתו מתחילת סטימולציה? ךרוב נוטלים מתוך הנחה שיעזור להשתרשות, ולכן לא נראה לי קריטי שלא נלקח קודם, אלא אם כן, הסיבה היא אחרת. בכל מקרה, הדברים נעשו, ואין מה לבכות על חלב שנשפך (אם בכלל נשפך).

מאחלת לך שלא רק שתהיה החזרה מלכותית,
יוולדו מההחזרה הזו נסיך או נסיכה.

דרדרית1

New member
טוליתי את מדהימה, גרמת לי לחייך חיוך גדול|חיו

הסיבה לנטילה היא לא בגלל בעיה ידועה כלשהי, אלא רק כסיוע להשתרשות. אז אני מבינה שהפספוס פחות נורא. לגהי הרדמה, אני ממש אוהבת את ההרדמות, התחושה שלחצי שעה הקרובה אני יכולה לשם שינוי לשחרר ולרוקן את הראש ממחשבות, כי בשלב הזה הדברים כבר לא בידיים שלי... פשוט פתאום התגנבה לי מחשבה שאולי מזיק להשתרשות. אני שמחה לשמוע שלא מזיק. אגב, ידוע לך מדוע שינו את התמיכות עם הפרגניל לאחר החזרה? מדוע ירדו לפרגניל אחד בלבד ביום השלישי להחזרה?

מאחלת גם לך שבת שלום והמשך יום מקסים. אנחנו הולכים עכשיו לארוחת בוקר לפגוש שני זוגות חברים עם ילדים... שאחד מהזוגות הוא ממש בסדר וממש נוח לי איתו, ואילו הזוג השני - האישה, כל הזמן מדברת על הלידות שלה ועל כמה זה מרגש להיות אמא....

מקווה שאשרוד.

תודה על הכל.

טוליתי

New member
שאלתי את בר חוה לגבי שינוי התוויות הפרגניל,

הוא טוען שאין צורך ביותר מאחד. ההשפעה של הפרגניל היא למספר ימים, להחזרה את מגיעה גם ככה עם הורמונים גבוהים בגלל האוביטרל/הפרגניל שניתן לך כמבייץ, ולאחר חמישה ימים נוטלת דקפפטיל 0.1 שגורם להעלאת האסטרדיול והפרוגסטרון. בנוסף, תופעות הלוואי של הפרגניל אינן פעוטות, כך שאם אין צורך רפואי אמיתי בנטילת שני פרגנילים נוספים, יחסכו מאיתנו תופעות הלוואי.

גם אני אוהבת הרדמות
.

לגבי הזוג שמדבר על הלידות והריגושים, מה שעוזר לי להתמודד עם הסגנון הזה זו המחשבה שלפחות הם יודעים להעריך, ולא מתלוננים (תלונות על מסכנות שקשורה במשימת ההורות מוציאות ממני תגובות כואבות במיוחד).

דרדרית1

New member
טוב לדעת לגבי הפרגניל. לגבי הזוג-כנסו...

הייתי מוטרדת שיש טעות לגבי הפרגניל. אם כך, טוב לדעת. לגבי הזוג מארוחת הבוקר, האישה פשוט עלתה לי על כל העצבים, היא לא דיברה על כלום חוץ משיניים, קקי, הנקה, לילות לבנים, על זה שהם יוצאים פעם בחודשיים בגלל שקשה להם להשיג
השיא היה שהיא הטיחה בבעלי את העובדה שלא ראינו אותה כל ההריון האחרון שלה, וכמה חבל שלא ראינו אותה כי היתה לה בטן שפיצית ובולטת. "למזלנו" היא מצאה תמונה שלה בהריון בטלפון, וכך כולנו יכולנו לחזות בפלא.

אני לא מבינה את ההתנהגות הזו, הרי גם אם לא אמרנו כלום על כך, זה ברור שיש לנו איזושהי בעיה, הרי אנו נשואים כבר חמש וחצי שנים, התחתנו לפניהם ואני יותר מבוגרת ממנה בשנתיים. האם אי אפשר להפגין איזה סוג של רגישות?
אפילו בעלי אמר שזה היה מוגזם ומעליב, והוא בד"כ לא שם לב לדברים האלה.

הדבר הכי טוב היה כשלקראת סוף הארוחה היא אמרה שהיא מחפשת עבודה ושנגיד לה אם אנחנו שומעים על משהו. אז אמרתי שאצלנו מחפשים מזכירה, ואז היא ממש נעלבה ואמרה מזכירה?!?! הגזמת (יש לה תואר ראשון בשיווק ותואר שני במנהל עסקים)... אז המשכתי ועניתי לה בתמימות שזה לא "סתם" מזכירה, זה מזכירה משפטית. היה נראה שהיא ממש התבאסה, אבל באמת שכבר לא יכולתי יותר.

לפחות יצאתי משם משועשעת בסופו של דבר... שיהיה לנו שבוע טוב....

טוליתי

New member
את מאופשקת יקירתי

לגבי ה"חבל שלא ראינו אותה בהריון", אני לא הייתי מתאפקת... הייתי עונה: שהבטן שלה לא מאוד מעניינת אותי.

שבוע טוב

אני קיבלתי אספירין ברצף מתחילת סטימולציה כי

הרופא הסביר שזה עוזר גם לביציות עצמן מבחינת איכות...
רק חשוב לשים לב שיש להפסיק לקחת אספירין לפני שאיבה. עד כמה שהבנתי- יומיים לפני. ולקחת שוב מההחזרה.

פנדה30

New member
אני עשיתי את כל ההחזרות שלי בהרדמה

(19 במצטבר...)
שתיים מהן הניבו לי שני ילדים מהממים, שלצערי לא יודעים לישון טוב, כך שחומר ההרדמה לא השפיע עליהם

בקיצור, אין בעיה.

בהצלחה!

למעלה