פספוס ארוחה...

talsada

New member
פספוס ארוחה...

עוד שאלה קטנה... אם מעין פיספסה ארוחת מוצקים בגלל שינויים בלו"ז, אני יכולה לתת לה ציצי במקום? ואם כן(וסביר להניח שכן), האם רצוי ליותר זמן מהרגיל או שאו אין זה משנה? אני יודעת שזהו פורום הנקה ולא פורום מוצקים וכו', אך בכל זאת, תהיתי, אם אני מקדימה או מעכבת קצת את הארוחות שלא לפי הזמנים הקובלים, האם זה נורא? מהן למעשה ההשלכות של זה? אני שואלת מכיוון ששמעתי מחברות שרצוי מאוד להקפיד לתת ארוחות מוצקים באותה שעה, וכרגיל אף פעם זה לא עובד אצלי לפי הספר... תודה, טל.

1טלטלים

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo185.gifפספוס ארוחה

טל היי, בבודאי שאת יכולה לתתלה ציצי במקום ,בכלל אם אני זוכרת נכון מעין היא בערך בת 7 חוד' פחות או יותר...ועדיין בגיל זה הנקה היא הבסיס והמוצקים הם אלו שמצטרפים לחגיגה ולא ההיפך,גם בגיל מאוחר יותר כאשר ארוחת מוצקים תהווה ארוחה של ממש ,ציצי עדיין יהיה טוב . זמנים מקובלים-במקומך לא הייתי כל כך נוקשה...ובוודאי לא הייתי מדברת על ההשלכות,מוצקים באותה שעה ,שאלה קטנה למה תינוקך רעבה על פעם באותה שעה? נכון שנבנית שגרה כלשהיא במרוצת הזמן,אך אם היא "נשברת"מדי פעם,הרי מדובר בבני אנוש ,לא?! ...ממש לא קריטי... גידול לפי הספר---->אופסס...אני חוששת שגם אני לא הולכת לפיו...ברוכה הבאה למועדון הורים אשר מגדלים את התינוק שלהם בלי ספר!
מקווה שהצלחתי להוריד את רמת החרדה והדאגה ... תמשיכי להנות מעין המקסימה ,להניק אותה,לגדל אותה ובכלל... תעדכני בהמשך, אמא של טל ***

למעלה