פספוסים

doriangray

New member
פספוסים

יותר פאתטי מזה לא יהיה יותר שלום אסייאג כבר מזמן לא מצחיק ונאור ציון נהיה כמו ההוא שלא צוחקים מהבדיחות שלו אבל הוא עדיין מנסה. חוץ מזה אני לא מבין איך כל אנשי הפוליטיקלי קורקט בטלוויזיה נותנים לו להופיע לאחר שהוא כבר פעם שלישית נחקר במשטרה עקב תלונות על אלימות שלו. יגאל שילון הוא איש שמן שצוחק בכוח. פעם הוא היה איכשהו מצחיק זה היה בדיוק כשיהודה ברקן התחיל לצחוק בכח משטויות. עכשיו יגאל שילון עבר לפאזה הזאת. יצפאן לא חי טוב באולפן. רואים שזה כבר לא כייף לא אבל התשלום והחברות עם יגאל שילון מאלצות אותו לעשות משהו שהוא לא רוצה וככה זה גם נראה. רוצים עוד? איכות הקטעים ירודה מאוד, פעם היה טוב יותר.

catcat

New member
צודק.

לא אוהבת את התוכנית הזו, אבל ישבתי לראות את תחרות הגמר. אולי יהיה כאן משהו חמוד, טבעי, מצחיק ומרגש. ומה קיבלנו? כלב תקיפה גולש על סקטבורד (וואו! החתולה שלי אוכלת קלחי תירס. לשלוח?) שתי ילדות מסכנות בוכות (בחיי מצחיק! ילד בוכה זה קטע לא נורמלי! אולי נכבה עליהן סיגריות? יבכו יותר!) שני כלבים עושים סקס (מדהים! בחיים שלי לא ראיתי! עכשו נקבל את ההרצאה על הדבורים והפרחים?) ואיש שמן שלא מצליח לעבור דרך גדר (לא! באמת? הייתי בטוח שיהפוך לברבאבא ויעבור בין הסורגים!) בקיצור - שיממון. אפילו חיוך או קפיצונת של הלב לא הצליחו להוציא ממני. עברתי לאינטרנט במקום. קאט

למעלה