פסנתר שמנגן מעצמו

פסנתר שמנגן מעצמו

הייתי אצל חבר של ידיד שלי בארה"ב, ויש לו פסנתר כנף רגיל , ומתחת למקלדת של הפסנתר - יש מעין מערכת סטיראו שמכניסים לתוכה דיסקט והפסנתר פשוט מנגן מעצמו !!!!!! המקשים זזים מעצמם מבלי שאף אחד לוחץ עליהם !!! אני כולי מלא פליאה לנוכח הפלא הזה, זה נורא הפתיע אותי. כמובן ששאלתי אותו איך קוראים לזה , אבל לצערי אני לא טוב באנגלית , והוא לא ממש הבין מה פשר ההתלהבות הרבה שלי... וכל שהבנתי שקוראים לזה :משהו כמו PLAYER PIANO - או משהו כזה או PIANO THAT PLAT BY ITSELF .... - זה של חברת YMAHA . אני חייב לדעת מהו השם **המדוייק*** של פסנתר מסוג זה? ואיפה קונים דבר שכזה? איפה משיגים דיסקטים שאפשר להכניס ואז הפסנתר מנגן מעצמו? האם יש דבר כזה באורגנית ? האם זה נכון שכל קובץ MIDI שמכניסים לדיסקט, ואז מכניסים את הדיסקט לפנסנתר גורם לפסנתר לנגן מעצמו ? כל עזרה ומידע בנושא זה אשמח לקבל !!! תודה רבה

תודה על קבלת הפנים היפה ../images/Emo13.gif

אני אקרא אחכ' אני מבטיח. שאלה נוספת: איך אפשר לשמוע קבצי MIDI בנגן ה MP3 G3 player ? תודה רבה רבה

אי אפשר

קובץ שהסיומת שלו היא mid, הוא קובץ פקודות שלא מתאים לנגני MP3

אכן קיים כדבר הזה...

ביקרתי לפני החג בכלי זמר.... וראיתי שם את הדבר המופלא הזה. איש חוששני שלא הבנת במה מדובר. הפסנתר המדובר, בנוי כך שמתחת למקלדת קיים מנוע שמוריד את הקלידים ומפעיל את הפטישים בכוחות עצמו. והצליל המופק הוא טבעי לחלוטין... לא סיקוונסר דיגיטלי אלא מוח דיגיטלי שמפעיל מערכת אקוסטית בלבד.... המערכת לא עובדת על מידי אלא על סיומת HTC. הדבר מכיל כמה פיצ'רים נחמדים... כמו להעלות בטרנספוזיציה את הקטע המנוגן . כך שממש התלהבתי לנגן קטע מהיר כזה... בסולם נוח. ושניה אחרי זה בצורה שאני צריך להתאמן עוד איזה כמה שנים טובות. או תזמון של נגינה בפסנתר על קטע אוודיו שמוכנס בCD שקיים שם... נ.ב. בהקשר למחיר............... לא רציני, סתם משהוא באיזור המאה חמישים אלף...

MTench

New member
כן

כל פלאפון ישמח לעשות לך את זה. רק שים לב שיש הבדלים בין היצרנים והדגמים לא רק במספר הpoly, אלא גם באיכות של הדגימות שלהם.

למעלה