פסנתר וחליל...

blue love

New member
פסנתר וחליל...

ישבו להם שניים...פסנתר וחליל יחדיו לנגן הם רצו להתחיל ניגן הפסנתר כרומנטיקן מחזר.. ואת רצף חייו הוא החל לשחזר. החליל הגיב במנגינה נעימה שנישמעה כמו פיוט של קירבה וחיבה וכך סתם כך..באחד הימים החליטו ביחד לחבר פיזמונים. הצליל היה כה ענוג ומקסים כשניגנו יחדיו את אותם הצלילים וכל מי שראה..ולקולם האזין התפעל מההרמוניה שבה הם חיים. אך באחד הימים...כשניגנו הכלים.. זייפו הם פתאום באחד התווים המוסיקה פסקה והשמחה נגמרה.. ולפתע היתה זו אווירה אכורה. אני לא זייפתי...אמר הפסנתר וגם החליל לא רצה לוותר אם תמשיך לזייף ולטעות בתווים.. אתך לנגן לא ארצה בחיים. אותו הפסנתר אז אמר לחליל את אותה מנגינה מחדש להתחיל... כי בכל השירים ..הכי יפים.. ישנם לפעמים לא מעט זיופים... ולמרות הזיוף של אחד משניהם עם החליל בלבד הוא רוצה לנגן וגם אם יש עוד כלי נגינה רק חליל הוא רוצה ..ליצור מנגינה. blue

*g99

New member
אני יודעת שכבר הגבתי לך על שיר זה

בעבר, אבל אני לא יכולה להתעלם,אתה לא מפסיק להדהים אותי! תשמור הכל במחברת,מי יודע,אולי ביום מהימים....

הרמוניה של מוזיקה ..

קראתי את המילים שלך ושמעתי את המנגינה החליל עם הפסנתר מנגנים את האהבה שמתי במערכת את הדיסק של יאני - הופעה חיה והמנגינות שלו , הפסנתר שלו מחסירות פעימות ברקע שומעת את המוזיקה שלו ובמסך רואה את המלים שלך שילוב מדהים ,קסום שלא ניתן לתאר במילים ....

אתה ..

עדין מקשיבה למנגינה שבוקעת מהדיסק ועדין מסתכלת על המלים שלך מושיטה בחלום את ידי אליך , ממש כמו מלאך אני פה בשבילך , אני פה בשביל האהבה והלב פועם לו בחוזקה בכל פעם שאני מביטה במילים שלך ....

blue love

New member
שרון...

מנסה לדמיין אותך... מנסה לראות את פנייך כשיאני מנוגן ברקע...רואה איך עינייך נסגרות...את ראשך מורכן לאחור..מרגיש את ליבך ההולם לקצב הנעימה... ומרגיש איך אנו בונים סביבנו בועה...איך הרומנטיקה מציפה את החדר הקטן בו את יושבת....האם לתת לך להתקרב?..האם לתת לעצמי להתקרב אלייך? האם ניצור לעצמנו עולם מלא אהבה? blue

מרחק של נגיעה קטנה

מנסה לדמיין אותך מביט בי , בוהה בי מסתכלת עליך מביט בי ורואה זוג עינים מדהימות והלב פועם בחוזקה ומחסיר פעימה מתסכלת מסרבת לעצום עיניים מפחדת לעצום שמא אולי הכל דימיון מרגישה אותך כל כך קרוב אלי , מרגישה את נשימתך על פני .. ואתה פתאום כל כך קרוב מרחק של נגיעה קטנה זה המרחק ביני ובינך כל כך קרוב אבל גם כל כך רחוק זה רק אני ואתה רק אני ואתה .... במרחק של נגיעה קטנה .

blue love

New member
לגעת..לא לגעת...

כל כך קרוב...אני מריח את שערייך ..מרגיש את חום גופך... מפחד להושיט יד ולגעת...ואז לראות שהכל בראשי.. שאת לא ממש כאן לידי... ואז פעימות הלב ייפסקו..הצלילים ברקע יזייפו.. ואתעורר לי מחלום... ואם לא אגע?...אף פעם לא אדע...אם אשליה זו היתה.. ותמיד אוכל אותך לדמיין... פנטזיה שלי..!...לגעת?....לא לגעת?.... blue

החלום הקסום ..

העיניים שלך עצומות ואתה לומד את תוי פני עוצמת עיניים מרוב התרגשות ותשוקה עוצמת עינים ומפנטזת אותך מפנטזת אותך מנשק לשפתיי מפנטזת אותך מצמיד אותי אליך חזק ואני יודעת , אתה לא לידי אני יודעת הכל אשליה אחת גדולה אני יודעת אבל בכל זאת מדמיינת בכל זאת מדמיינת אותך נוגע לא נוגע מלטף לא מלטף מנשק לא מנשק והרגש חזק כל כך , ממש הדבר האמיתי אבל מצד שני , אולי זה הדבר האמיתי ???

blue love

New member
המגע...

הדבר האמיתי זה לגעת בך... לראות את עיינייך.. לנשק את שפתייך.. לגעת בעורך המצטמרר למגע ידיי.. להרגיש את תאוות הבשרים מישתלטת עלינו וקורעת מאיתנו את פיסות הבד שמכסות את גופנו...ולתת לגופנו לאבד שליטה... blue

לעשות אהבה

המגע שלך על הגוף שלי גורם לי לחוש צמרמורת קלה הידים שלך מטפסות על גופי גורמות לי להוציא אנחה של תקווה מפי להביט בך מסתכל עלי לראות אותך מנשק לשפתי להתסכל עליך כשאתה מפשיט את בגדי להרגיש כיצד אתה נושם , מתאווה בתשוקה מופלאה להרגיש אותך על הגוף שלי להרגיש את כולך איתי ובחדר חושך שולט על האור ואור נרות קטנים מרצדים להם מעין מרקדים ומוזיקת הרקע מתנגנת לה בשלווה מוזיקת עולם .. מוזיקת נשמה ואני ואתה בעולם משלי ושלך שום דבר לא מפריע שום דבר לא משנה זה אני ואתה עושים אהבה ...

blue love

New member
התעוררות...

וכל זה היה רק חלום?...רק פנטזיה?.. אבל הרגשתי אותך..והרגשת אותי בתוכך.. שמעתי אותך לוחשת באוזני...``תאהב אותי`` הרגשת את ידי מחפשת את האושר בכל חלק מגופך.. אני ואת...עושים אהבה...ואולי האהבה עושה אותנו???? blue

מסרבת לתעורר

מסרבת בכל תוקף לחשוב שזה היה חלום הרגשתי אותך בתוכי , הרגשתי את כולך איתי היד שלך מלטפת את גופי הפה שלך חוקר כל פינה בעור שלי אני ואתה עושים אהבה אני ואתה מיצרים אהבה מסרבת להאמין שזה אשליה אחת גדולה בתוך תוכי מאמינה שזה אכן באמת קרה

blue love

New member
האם פנטזיה מתממשת?

האם כדאי לנו להתעורר מחלום? לראות שכל זה היה פרי דמיון? נגעתי בך...אני יודע.. כי הרגשתי... מצאתי בתוכך את האושר שחיפשתי.. ובכל זאת הטעם נגמר..הכל היה..הכל עבר או שלא?.... האם יכול אדם להאמין שפנטזיה מתעוררת לחיים?

אולי כן ....

לא רוצה , מסרבת לחשוב על זה נגעתי בי ואני הרגשתי זה לא פרי דימיון , זה אני וזה הרגש שבי אתה גרמת לי להרגיש היום אתה גרמת לי לחשוב שלא , זה לא נגמר אבל .. מה איתך? אתה חושב שזה נגמר? הטעם עבר חלף ונשכח ?? מסוגל אתה לחשוב שהכל פרי דימיונך ? הפנטזיה שלי להתאהב על מעבר לכל החושים ואני מאמינה שזה עוד יקרה אני מאמינה שאני רוצה .. אותך ...

cici

New member
מה קורה כאן?????????????????

אתם מכירים או משהו כזה? יוואוו אני קוראת ולא מאמינה,ממש כמו סרט זה גדול!

moshem74

New member
שרון בת28

אני לא מאמין שאת קיימת במציאות...לא מסתדר לי איך כל הסביבה הגברית הסובבת אותך פשוט לא מתנפלת עלייך....

למעלה