פסנתר וחליל...

blue love

New member
פסנתר וחליל...

ישבו להם שניים...פסנתר וחליל יחדיו לנגן הם רצו להתחיל ניגן הפסנתר כרומנטיקן מחזר.. ואת רצף חייו הוא החל לשחזר. החליל הגיב במנגינה נעימה שנישמעה כמו פיוט של קירבה וחיבה וכך סתם כך..באחד הימים החליטו ביחד לחבר פיזמונים. הצליל היה כה ענוג ומקסים כשניגנו יחדיו את אותם הצלילים וכל מי שראה..ולקולם האזין התפעל מההרמוניה שבה הם חיים. אך באחד הימים...כשניגנו הכלים.. זייפו הם פתאום באחד התווים המוסיקה פסקה והשמחה נגמרה.. ולפתע היתה זו אווירה אכורה. אני לא זייפתי...אמר הפסנתר וגם החליל לא רצה לוותר אם תמשיך לזייף ולטעות בתווים.. אתך לנגן לא ארצה בחיים. אותו הפסנתר אז אמר לחליל את אותה מנגינה מחדש להתחיל... כי בכל השירים ..הכי יפים.. ישנם לפעמים לא מעט זיופים... ולמרות הזיוף של אחד משניהם עם החליל בלבד הוא רוצה לנגן וגם אם יש עוד כלי נגינה רק חליל הוא רוצה ..ליצור מנגינה. ...blue

tairon

New member
צלילי המוסיקה של בלו לאב

ידידי היקר וואוו הפתעה... אהבתי מאד H-)

עופרי-

New member
מטריף! מטריף!!

לא יודעת אם זו הייתה הכוונה שלך, אבל האנלוגיה שעלתה לי מיד לראש הייתה למערכות יחסים, כל סוג שהוא. איך שני בני אדם חיים שהרמוניה, אולי בגלל שהם אחרים, ואולי בגלל שהם טועים (מזייפים) ואולי גם בגלל שלפעמים הם לא רוצים ``לנגן יותר יחד``. פשוט מדהים!

blue love

New member
אמממ...

זאת בדיוק הכוונה עופרי...(-: וכתבתי אותו לפני 8 שנים בדיוק מהיום...לחברה שלי אז...האשה שלי היום אז היה לי כשרון...והייתי ילד.. היום הלך הכשרון...ונשאר הילד...(-: blue

Doron@

New member
כל כך מתאים לי !

כאילו ידעת בדיוק מה אני עובר עכשיו את ממש גרמת לי התרגשות עכשיו ודרך אגב נעים מאוד-דורון

tairon

New member
חחח דורון בלו לאב=בחור

אז הוא גרם לך להתרגשות...

Doron@

New member
אופס...............................

עשיתי את הפדיחה היומית שלי(-: לא חשבתי שבחור יכול לכתוב ככה סולח לי?

blue love

New member
חחח דורון...

אתה לא היחיד לצערי שמתבלבל בגלל השם... אתה תתרגל..i hope so...(-: ושמח שפגעתי בול... blue

וואוווווווווווו

מה זה? מיוחד במינו? באמת אחד הקטעים היפים כאן. יוניתוששששששש

blue love

New member
ואוווווו כפול 2

אני בדרך כלל לא אוהב להגיב לתגובות... אבל תודה על הערכה המיוחדת יונית...(-: blue

*g99

New member
ואווו,אין מילים בפי...

כ``כ נכון ואמיתי,מהלב,מבפנים. קלעת בוללללללללל,אבל בול!!! אותי לא הפתעת,אני יודעת שיש בך את זה ואף יותר! אתה כישרון!!!

may may.

New member
וואוווווווווווווווווווווו

מגיבה באיחור אז לקחו לי את כל המילים אוווווווווף :-( מאחלת לך לחוות את המנגינה הזו לאורך כל השנים זה כל כך יפההההה שלך M

מייק 48

New member
מוסיקה ורומנטיקה - מתאים לי...

בלו חמודי, שיחקת אותה בגדול, אחי !!! אהבתי... מחכה בקוצר רוח לעוד יצירות מופת... שלך בידידות מייק

מדהים.

מי אמר שמושלם זה הכי יפה..???? הזיופים האלה.. הם שהופכים את הכל לכ``כ אמיתי. העיקר שמנגנים יחד, לטוב ולרע ומדברים על הכל..גם על כמה הזיופים צורמים או לא וגם על - כמה זה מפריע/או לא למנגינה.. אני התרגשתי כשקראתי.

למעלה