פסל - יציקת גבס

תמרוטמן

New member
רק תוודאי קודם שאת לא אלרגית לזה

או משהו בסגנון... :) כי לאטקס גם ידוע קצת ברדיפתו אחרי אנשים שאוהבים להיות אלרגים לכלמיני דברים... כמה שלפסל זה כיף, להסתובב אח"כ ימים ושבועות עם פריחה, זה לא כיף.. ;) תאמיני לי.. ;)

moti80

New member
נהפוך הוא...זה חומר היפואלרגני>

מעט מאוד אנשים אלרגים ללאטקס..... שמש מוטי

moti80

New member
אז פתרנו את הבעיה...אם את כן אלרגית

(שזה כבר יוצר בעיה אחרת.....) אז את מוזמנת לחזור ולהשתמש בואזלין..(אמ...לצורך יציקות גבס כמובן....) שמש מוטי

moti80

New member
הואזלין באמת מונע הדבקות...

הלאטקס הוא בעצם גומי - כך שאת מורחת שכבה דקה של גומי אשר מפרידה בין התבנית לבין היציקה. אגב, מלטקס עושים קונדומים - אם אפשר להרגיש דרך לאטקס אז מן הסתם הוא מספיק דק בכדי לא לפגוע באיכות היציקה. לדעתי (ולא מנסיוני) זהו חומר יקר... שמש מוטי

mm130

New member
גמבה אירוטית ../images/Emo8.gif

אני בעד ריאליזם, סליחה, אולי אני צעיר מדי להבין סוריאליזם חזק כזה, אבל בינתיים זה סתם נראה לי מטופש (בוטה מדי? מצטער) מתן

eranoz

New member
ומן העבר השני טענתו של לבראק

לבראק ייסד עם פיקאסו את הקוביזם אחד הזרמים החשובים במאה ה-20 מנמק את נטישתו את הריאלזם: "לא הייתי יכול לתאר אישה בכל חינה הטבעי אין את הכשרון לכך. לאף אחד אין כשרון כזה. לכן אני מוכרח ליצור סוג חדש של יופי, יופי הנגלה לי במושגים של נפח, קו, מסה וכובד, ודר יופי זה אוכל לתרגם את הרגשתי הסובייקטיבית. הטבע משמש הצדקה רק לקומפוזציה דקורטיבית ולתחושה. הוא מעורר רגש ואני מתרגם רגש זה ליצירת אומנות. אני רוצה לגלות על הבד את המוחלט האבסולוטי, ולא את האישה המלכותית בלבד."

eranoz

New member
אותה הודעה נטולת שגיאות הקלדה

לבראק, שייסד עם פיקאסו את הקוביזם אחד הזרמים החשובים במאה ה-20 מנמק את נטישתו את הריאלזם: "לא הייתי יכול לתאר אישה בכל חינה הטבעי אין לי את הכשרון לכך. לאף אחד אין כשרון כזה. לכן אני מוכרח ליצור סוג חדש של יופי, יופי הנגלה לי במושגים של נפח, קו, מסה וכובד, ודרך יופי זה אוכל לתרגם את הרגשתי הסובייקטיבית. הטבע משמש הצדקה רק לקומפוזציה דקורטיבית ולתחושה. הוא מעורר רגש ואני מתרגם רגש זה ליצירת אומנות. אני רוצה לגלות על הבד את המוחלט האבסולוטי, ולא את האישה המלכותית בלבד."

danbros

New member
שמו לא לבראק,אלא בראק.

ז´ורז´ בראק.

למעלה