1 תמנון,אבן אלבסטר,מידות:45,45,32סמ,הושלם ב98,אני מאד קשור רגשית ליצורים המדהימים האילו.2,ארדיה,מין של לוקוס,שנים דגתי אותם,כיום מנסה לפעול להגנתם בחוק.אבן כורכר,עם טיפול מינימלי,אורך:80סמ.מצורף פסל נוסף! הליויתן.
קודם כל הרשה לי להביע את הערכתי על הפסלים היפהפיים, אהבתי את הפסל השני, ממש נותן תחושה כאילו הוא קופץ לו ושוחה לו על היבשה ואהבתי את הטכניקה. אני שמחה שהצטרפת אלינו לפורום האמנות החביב ביותר ברשת הישראלית, מקווה שנראה אותך פה הרבה ונהנה ביחד מהעבודות שלך ושל החבר´ה.
בגדול, אהבתי את כולם. הכי הרבה אהבתי את התמנון, אהבתי את סוג החומר. זיהיתי גם שמדובר בתמנון. הבאתי לי חשק אדיר לפסל (משהו שאני רוצה ללמוד כבר הרבה זמן) שוב ברוך הבא
כדאי לך,זה נותן סיפוק עצום,!!!../images/Emo105.gif
הפיסול באמת נותן סיפוק(ותסכול)אדירים בהחלט חובה לנסות!אין כמו התלת מימד.לאחרונה השלמתי הרבה פסלים חדשים, וגם התחלתי לעבוד בעץ,הבעיה שלי היא דווקא עם מחשבים,כך שיקח זמן עד שאלמד לצמצם קבצים לגודל שאותו הפורום יקבל.בינתים אם יש עניין מצדך אני יכול לשלוח תמונות ישירות אליך.מצורף עוד פסל מהעבר,הליויתן.
אשמח לראות עוד עבודות. ראש הדג פשוט יפהפה. אהבתי את סגנון העבודה שלך. אני מתאר לעצמי שפיסול מצריך המון אנרגיה נפשית ממש כמו בציור, זה פשוט כיף אמיתי. אם יש לך שאלה לגבי אופן עריכת גודל תמונות תוכל לשאול גם כאן או בפורומים אחרים של תפוז העוסקים בעניין ונשמח לעזור.
שלחתי לe-mail שלך עוד פסל מצדי כווץ אותו ותעלה לפורום(יש שם גם פרטים נלווים).מצרף גם תמונה של פסל עליו אני עדיין עובד בהפסקות מאז 2000 זהו הראש של מובי -דיק הליויתן הלבן,סלע כורכר קטנצ"יק בגובה 3 מטר+ ומשקל של יותר מ10 טונות!.אגב,פיסול לומדים תוך כדי פיסול,קדימה לעבודה! הליויתן.
תחת של בת ים../images/Emo110.gif../images/Emo39.gif
פסל בהשראה/פנטזיה אילתית .אבן חול מסביבות אילת.אורך 70 סמ בערך.הפסל שטוח יחסית והאיברים בולטים מעל פני הים(האבן).תוכנן ובוצע כך שיזכיר גם ליויתן.בהתיחסות גסה אפשר גם לקרוא לפסל !there she blows (הקריאה שאותה השמיעו צידי הליויתנים האמריקאיים כשאיתרו ליויתן)כמתואר בספר הענק מובי- דיק מאת הרמן מלוויל(ספר קשה מאד לעיכול,אבל מרתק לטעמי.תודה לsc האם נוכל להמשיך בשיתוף הפעולה?.הליויתן.
מי שיכול עושה,מי שלא מלמד,ומי שלא מלמד,כותב על זה.באמת מחמיא לי מאד!שוב תודה, אבל אני באמת דיסלקט קשה,וכתיבה היא מאמץ מפרך בשבילי,אוכל להפנות אותכם לאתרים בתחום(בעיקר באנגלית)אגב,ראיתם כמה אני מכוער(ליד הפסל הענק של מובי דיק,בחולצה ירוקה)?
הדרך בה אתה מנצל את מבנה האבן ומוציא מתוכה את הדג. למרות שדגים הם ייצורים מימיים שלא יכולים לחיות על היבשה, אתה כאילו "אונס" אותם לקפוץ מתוך האבן ולשלוף איזה סנפיר או זרוע. הכינוי שלך הזכיר לי את פסל הלוויתן ביפו, שאני זוכר עוד מגיל ארבע (בקרבת הפסל היה אולם תאטרון). אחת האמניות שאני הכי אוהב בתחום עיצוב המוצר, עובדת גם כן עם מוטיבים מעולם המים, שמה איילה צרפתי קישור לאתר הבית שלה וברוך הבא לפורום הזה גם ממני
פסליך מאו מעניינים אם תענה לבקשה של אפרת אשמח אם תספר גם מדוע אתה בוחר להעמיד אותם על הראש....כלומר את אילו שאני ראיתי עומדים על הראש. בנוסף יש לי רעיון, האם חשבת להציג את הפסלים בתוך מיכלי מיים, אקוריומים גדולים? זה יכול להוסיף מימד, משום שדג מחוץ למים הוא בעצם דג מת, אבל אם תכניס אותו למיכל מיים... אז אולי.... סתם אני משוגעת לא חשוב המשך הפסלים נהדרים דורית
הנצרן הונצח בפוזה שמאד אפינית לדג זה בזמן חיפוש מזון וטיפול בקן שלו,כמו כןזה איפשר לי טכנית להציב אותו לא באופן ישיר על משטח היחוס.בדולפין הצולל ובראש של מובי דיק,אני מנסה להראות שרב הנסתר על הגלוי,במיוחד בים=בחיים.בתשובה לשאלה השניה,כן,חשבתי דווקא להציג אותם על קרקעית הים רק שזה יצמצם מאד את קהל היעד שלי,אקוריום כמובן לא בא בחשבון,חיבים נוף פתוח,מקווה שהבנת.