פסי

mika2

New member
פסי../images/Emo53.gif

אפשר לקבל תקציר של השישבת ? אי אפשר ליסוע לטייל בלי להפסיד כל כך הרבה ??? בוקר טוב לכווווולם.

תקציר לבקשתך-ילדה טובה מסכמת הכל.

היה המדור לחיפוש קרובים בגירסה מורחבת: מייקי חיפשה נואשות את המתרטש אבל מצאה אותו בסוף מישהו חיפש את דינה מיט ומצא גם אותה בסוף דן דגיג חיפש את פרח גן עדן שמצא גם אותה בסוף. במרפסת בלי יוליה ורומיאו כולם עלו וירדו ולא מצאו וכן מצאו. אורמור נתנה את הצהרת בלפור פעמיים-אחת על הקנאה הירוקה והמרחב לבן הזוג מתוך האהבה המלאה והשלמה, והשנייה על נפלאות המהפכים בחיים באמצעות או דרך הוירטואלית. אשלי תהתה מה עונים לשאלה הבנאלית "איך את ניראת" הייתה אחת שנמנמה כל כך שכולם התעוררו ממנה. בשבת בבוקר (שלי לפחות) סופטי הביא אמירה קשה על שחיקה ובדידות של נישואין ושבילי בריחה. קופרניקוס שוב התחפש לאישה וכתב מנקודת המבט של זו שלובשת בגדי עבודה 50 שקל חצר. ושוב תהיה על משמעותה של אהבה וירטואלית רשפים קיבלה אישור להתנתק ממנו ולא רוצה. רסיסים הסתבכה עם החמות והכלה השנייה ורוצה להיות ילדה טובה עם כולם בבוקר פרח גן עדן הלכה לקופת חולים יש לה שפעת. לארז ושמעון יש יומולדת ענת לא הצליחה להעלות את העוגה אבל בטח תביא שוקולד במקום.

mika2

New member
יו - נורא תודה !

חסכת לי 12 שעות ו22 דקות.... אז ככה - הנוף מבית ג´אן - מ ש ג ע !! אדמונית החורש הקדימה ופרחה בתחילת אפריל. יש מסעדה רומנית מעולה "עינת" במעלות. אין פקקים בכביש החוף - אין מטיילים. שבוע טוב שלכם מיקה

פלסטיק

New member
אולי תוכלי לסכם לי חודש אחרון?

הנה משימה לעניין
טוב חברות וחברים חזרתי ממילואים, חודש בעלדיכם(ן) לא קל, אגב הנוף אכן משגע מבית ג´אן - מי אמר שאין יתרונות במילואים, זוכים להרבה היכרות עם הנוף. טוב אז הריני הולך להשלים את החומר....

וואי! התגעגענו!! תביא בוסה! ../images/Emo25.gif

בוא תשב. תנוח. ענתתתתתתתתתתתתתתתתת איפה העוגה???? דינה - תורידי לו נעליים!! מייקי - מייד מאחוריו! עיסוי כתפיים! תתרווח..תתרוחח. נשבעת לך לא הפסדת הרבה. מה זה כמה לבבות שבורים, חסימות, הפלה, שדים משתוללים, עיניים כחולות ממכות ודמעות שיכולות למלא אגמים שלמים! קטן עלינו! תן לנו כמה שבועות ונארגן לך עוד כמה דברים מעניינים פסימסכמת

פלסטיק

New member
רוצה עוגה של מילואימניקים?

בג´נין היה גשם כזה שוטף שהיה אפשר לעשות יופי עוגה מבוץ. דינה קבלי פתור מידי, אני לא אחראי על הריח אבל מייקי תמשיכי עוד, עוד... נראה לי שצריך להקרין את הפורום על מסך "300 לרווחת כולם

תמרות סכום פעוט של כמה אפסים-

אני מוכנה גם לסכם את כל החיים. תמורת עוד אפס אחד- אני יכולה לסכם את ניטשה לו סלומה ואת השוט גם. סתתתתתתתם השתגעת? חודש שלם? היו פה מלודרמות שלמות. תובנות חיבוקים נישוקים ליקוקים פרידות חיבורים. חודש יקח לי לסכם חודש שלם.

ירקרק

New member
לי דווקא....

השבוע האחרון היה הכי חשוב. אני יכול לסכם אותו במילה אחת... אבל לא רוצה לסכם... כי זה רק ההתחלה. מחזיק לעצמי אצבעות! ירקרק בסערה

יש לך בעיה עם מספרים-צריך ../images/Emo24.gif?

צריך תמיכה? אתה רוצה לספר לנו איזו בעיה יש לך עם מספרים? תפרט פלסטיק, תפרט אח"כ תקבל ייעוץ תמיכה חיבוק ונישוק ולא יהיו לך. בעיות.

פלסטיק...ברוך השב ../images/Emo140.gif

אבל נראה לי שאתה קצת מגזים. להשלים חומר של חודש אחרון??? אין לך מושג כמה קשקשת כאן כל יום מתנהלת. אני כבר בסוף כל יום עבודה, מאבדת כיוון ושליטה, מרוב סיפורים, מרוב כיתובים... ורק של יום אחד. אז שב לך במשרד, נעל הדלת, נתק הטלפון, שכח מכל העולם, ותתחיל במשימה הקשה. שיהיה לך בהצלחה.

ארזזז36

New member
אחותו (במלעיל) חסכת גם לי כמה שעות

רעיון נפלא לנוהג קבוע של דיווח.. אגב.. גם באמירים נפלא... אני חושב על לעבור לשם לחודש באוגוסט.

למעלה