פסי קול נדירים

פסי קול נדירים

סתם תוהה איזה פסי קול יש פה לאנשימים. לי יש טומב ריידר 1 שזה פסקול רע בטירוף ונערה בהפרעה שהזמנתי במיוחד מארה"ב והוא מדהיםםםםםםםםםם

לי יש את

טומב 1, טומב 2, והאקרס.... אני רוצה להוריד עוד, אבל לא מוצא ת'זמן...כניראה בימים הקרובים... אבל לטומב יש 2, אחד זה השירים של הלהקות השונות והשני הוא ה"סקור" (Score), שזה המלחין הלחין...המוסיקה שהיא רוב הזמן סימפוניה... את ה"סקור" לטומב 2 הלחין אלן סילווסטרי...שלפי דעתי מדהים, רק תשמעי את Pandora's Box.... בכל מקרה, אפילו את תראי באמאזון, יש רוב הזמן 2, אחד רק פס-קול והשני זה הסקור... בכל מקרה...אם מישהו פה מוריד משהו, שלחו לי באייסי

Unicorn Fairy

New member
לי יש את...

נערה בהפרעה טומב ריידר 1 ו-2 אוריג'ינל סין והאקרס (שזה מלא טארקים של טראנס ואני מתחרטת שקניתי)

dilan angel

New member
נערה בהפרעה?!../images/Emo2.gif

ווויי נשמע מעניין! שמישהו ישרשר פה את השירים ואני אוריד מקאזה...פליייז..

הרגע

הורגתי את עקיצה ב60 שניות... לא הכי טוב, למרות שיש כמה מגניבים... אהבתי את Chemical Brothers. ואם כבר מדברים עליהם, הפס-קול שהם עשו למועדון קרב פשום מעולההה!!! אני עכשיו יוריד את הפ"ס של נערה בהפרעה... אני כבר סקרן :)

אמממ שירים

אז ככה WILCO HOW TO FIGHT LONELINESS THE RIGHT TIME BY ARETA FRANKLIN TIME HAS COME TODAY BOOKENS END OF THE WORLD-PETULA CLARK BABY BLUE וואי השיר הכי יפה הוא כשווינונה ואנג'י מתנשקות אבל שכחתי את שמו הוא של THE BAND אוקיי אז רשימה מלאה כשאהיה בבית עם הדיסק שלי...

¥EleVatioN¥

New member
הפסקול של טומב 1../images/Emo129.gif

זה הפסקול הכי שולט ששמעתי בחיים שלי!
הפסקול של טומב 2 ממש איכזב
אחרים לא ממש שמעתי שמעתי קצת מפה קצת משם אהההה הפסקול של האקרס נשמע ממש מעולה!!!

למעלה