פסי- כו- לו- גית!

puma141

New member
תענה!

מ-ה-ק-ר-ה-ל-ק-א-י-ה?

dory141

New member
אני לא חושב שיאיר מפגר

יאיר פשוט צריך שירשמו לו תרופות הרגעה.

puma141

New member
נו בחייאת כמה תארים יש לך?

גם שופט, גם פסכיאטר......

ש-א-פ-ו!

La Milagrosa

New member
כל פעם שהתקשורת הנלעגת מביאה איזה "חדשות מסעירות" מהסוג הזה

אני יודעת שהם שוב אכלו אותה, כרגיל, ונשארו עם חצי תאוותם בידם כי אין להם שום ידיעה בעלת ערך לפרסם.
וואו איזה ידיעה חשובה, אישה אחת התעצבנה וצרחה לפני תשע שנים בבית שלה (כמו שהשכנות שלי צורחות בתדירות של לפחות פעמיים בשבוע).
כישראלית שחיה בחו"ל ולא מתכוונת לחזור לישראל לעולם, לא מימשתי מעולם את זכות ההצבעה שלי- גם לא כשבמקרה הייתי בישראל בזמן בחירות.
חשבתי, ואני עדיין חושבת, שלא ממש ראוי שאני אחליט על מי שחי שם.
אבל האמת היא, שמאז שהחל ציד המכשפות הפאתטי הזה של מעריבוש, ידיעותוש, בנוש כספיתוש ושות'- אני מתחילה לחשוב על האפשרות של להתאים את מועדי חופשות המולדת שלי לבחירות ולהצביע לליכוד. לא כדי לעצבן מישהו (השמאלנים יכולים להיכנס לי לתחת), אלא כי אני חושבת שחייבים לתת משקל נגד לרדיפה ולחוסר הצדק הזה.
כך שמבחינתי הם יכולים להמשיך. זה רק גורם להם להיראות עוד יותר לוזרים ופאתטים, ומגביר את התמיכה בנתניהו.

puma141

New member
מה מצחיק?

ועוד אחת ממפלגת העבודה.
מעניין אם זאת תשפיע על ראש ממשלה ממפלגת העבודה אם ייבחר...
שרה בתגובה: מ-ה-א-ת-צ-ו-ע-ק-ת?

https://www.youtube.com/watch?v=TsFugXwXkqs&feature=youtu.be

הזכיות ללינק שמורות לשחר****

שים לב שהביקורת היא על חזן הדביל, לא עליה!

dory141

New member
יש הבדל גדול מאוד

זנדברג חברת כנסת והתפקיד מחייב אותה, בעוד שהיא מתנהגת כמו חוליגנית. טוב שהורחקה, בלי קשר לדעות פוליטיות. שרה גורמת נזקים על ידי התערבות במינויים של בעלה, מבלי שיהיו לה סמכות ואחריות. שמעת אי-פעם על נשים של ראשי ממשלה קודמים, שעשו דברים בסגנון הזה? ולגבי הערה קודמת: אני כותב מה שנראה לי, כמו שאת כותבת מה שנראה לך. כל עוד לא נעבור את גבול הטעם הטוב, רוזי תפרסם את זה, אני מניח.

puma141

New member
זנדברג צעקה "יש לכם חברים נאצים".

אתה מצדד בה?
אתה לא רלבנטי מבחינתי, בעליל...ולא שהיית פעם חחחחחח
אבל עכשיו בכלל!

dory141

New member
הלו?כדור הארץ לפומה?

תקראי היטב מה כתבתי: "טוב מאוד שהורחקה בלי קשר לדעותיה הפוליטיות". כתבתי בעבר ואני כותב שוב, השוואה לנאצים אינה במקומה. זנדברג טעתה וכמו חזן הסורר, עליה להיות מורחקת לפחות לחודשיים -4 חודשים.

dory141

New member
היא יכולה מקסימום להיות בת-דודה

אבל זה אכן מבהיל, שהיא מרשה לעצמה "לדבר" כך, אם זו המילה. אני חושש שבגללה, יהיו לי סיוטים בלילה...

למעלה