פסיקולציות

doriravinski

New member
פסיקולציות

שלום מזה כשנה אני סובל מהפרעות שונות במערכת העצבים 1. שרירים קופצים בכל הגוף פנים + גוף בצורה התקפית בערך 20 תיקים ליום 2. תופעה של זריקת רגל או יד או סתם תנועה לא רצונית (כמו רפלקס ) 3. התקפות כאב לא מוסברות בגוף 4. התקפות של חוסר יציבות 5. לסת תפוסה , הפרעות אכילה (בבוקר בלבד) 6. היו בעיות של תחושת חולשה ברגל שמאל ויד שמאל אבל הם עברו למזלי 7. הרגשה של שרירים תפוסים (ללא סיבה ) קשיון בבוקר ובלילה אני פשוט מרגיש שריר נתפס ללא סיבה -- - ביקרתי אצל ניורולוג לפני שנה פעמיים ולא נמצא ממצא חריג כלשהו למעט הסיפורים שלי - ערכתי בדיקת EMG תקינה - לפני התופעות בוצע לי MRI מוח ונמצא תקין פרט להבדל גודל של חדרים בהיפוקמפוס (לדברי הרופאים ללא ממצא ) שמעתי על ALS אבל הרופאים שוללים נאמר לי עי אחד הרופאים שאולי יש אפשרות שזה טרשת נפוצה אבל אף רופא לא יערוך בדיקות ללא ממצא מוחשי באמת כמו חולשה מוכחת או פסיקולציות מסוכנות מה עלי לעשות ומה הכי מתאים לממצאים שספרתי בבקשה ענה לי אהם יש אנשים בעלי סימפוטומים דומים? בתודה דורי

תגובה

ראשית קרוב לוודאי שאין מדובר בטרשת נפוצה. אם התופעות מתמידות - נראה שאתה צריך ביקור נוסף אצל נוירולוג

למעלה