פסימיות

nettus

New member
זה נראה כאילו הסוף שלנו מתקרב../images/Emo7.gif

אני כל כך אוהבת אותו וזה כל כך כואב לי אבל לא יודעת הוא צריך להחליט כבר מה הוא רוצה מעצמו כי בינתיים הוא רק פוגע בי...

Liraz 6q

New member
כוסאמק!!!!!!!

אני הבנאדם הכי עצבני בעולם.. ואני כלכך עייפה ושירן וניצן לא באו בסוף והשרמוטה שלו פה ואני בטח אראה אותם מחר ביחד בקוצי פוצי שלהם ודודי החוצפן הזה עושה עלי פוזות!! מה נראה לו בכלל?!! מי אמר שאני אתקשר? מי?!? ומחר מתכונת באזרחות ואני בטוח הולכת להכשל בה.. יום חרא!!!!!

Lost Lullaby

New member
לפעמים הכל בסדר

ולפעמים לא. חוצמזה אני צריכה לקום עוד פחות מחמש שעות ואני לא עייפה אז אני לא מצליחה להרדם :\

אני רוצה מישהו.

וזה.. הנה תחילת חופש גדול כיתה ט שנה בדיוק היום בערב הייתה ההזמנות שמשהו יזוז אם בכלל, ולא נסענו...וגם דפקנו מישהו עם הקטע של הנסיעות;\ץ וכל הקטע של ה'אנחנו' 'נסענו' 'דפקנו' זה חתיכת בולשיט... אוף באלי לאהוב מישהו, אבל צריך מינימום תקשורת, עצם, משהו... נמאס לי. [אה וכן קיימת מוזיקה שתגרום לך לקקה בחושים- הקלטה מיוחדת של חברה מיוחדת. אוף אם מישהי קראה את זה תוסיפי אותי אני בודה;< [[email protected] כ"כ הייתי צריכה לנסוע זה גם חווית קיץ כזאת, ומה שקורה בחרא הזה זה אני מול המחשבדו קרב לא פייר משעמם לי

אני לא מבינה למה הוא חירטט אותי..

מה הסרט שלך להגיד לי משהו שלא באמת יקרה טוב, אולי אני סתם נסחפת וזה באמת היה -כמעט בטוח- אבל זה משגע אותי וזה משגע אותי שאני לא מפסיקה לחשוב. ולהתגעגע. ולא, אני לא בוכה אבל כל כך כואב לי ואני כל כך רק רוצה לשמוע אותו צוחק שוב.

MC SammY

New member
פשוט נמאס לי מהעבודה הזאת

שוחקת, לא משתלמת, מעצבנת. די?

svety

New member
אני צרודה.../images/Emo190.gif

ושרופה בכתפיים. אוף.

amit641

New member
אוף אני לא יודעת מה אני אעשה ../images/Emo129.gif

בחופש. הוא הולך להיות כ"כ ארוך ואני חושבת שאני פשוט אתחרפן. אני גם ככה ביום יום לא ממש עושה משהו חוץ מללכת לבי"ס כי אני הכי עצלנית בעולם. זה לא שחסר לי עם מי לבלות אבל אני פשוט בטטה עצלנית ואין לי כוח לצאת מהבית. אז אני אהיה שבוע בחו"ל וחמישה ימים במחנ"ק ועוד יומיים בסמינר. אבל מה אני אעשה בשאר הזמן? אני אלך לים, לבריכה, לסרטים? כמה אפשר. אני מפחדת להתחרפן ולהשתעמם למוות. ותמיד בחופש מנתקים קשרים עם אנשים שהם לא ממש חברים שלך אבל הם כן כאלה שאני פוגשת בבי"ס וכן לפעמיים מסתובבת איתם. מצד שני בא לי חופש כי כבר די, נמאס לי מהלימודים אבל יש לי הרגשה שאחרי חודש אני כ"כ ארצה לחזור.

t h e o n

New member
כל כךךך נכוןןן1!

אוחח אני לא הולכת לראות אותו חודשייםםםםםם! ...

למעלה