פסיכומטרי

• פותח הנושא rito
  • פורסם בתאריך

rito

New member
פסיכומטרי

כמה זמן חופש נותנים לחייל בשנה ה1 שלו לשירות שעושה פסיכומטרי ?

מ ס ט י ק

New member
החופשה לפני הפסיכומטרי בוטלה אאל"ט

פעם היו מקבלים חופש לפי החלטה של המפקד, חופש שנע בין יומיים לשבוע אבל אני חושבת שהיא בוטלה. רצוי לבדוק זאת מול הקצינת חינוך של היחידה.

noga85

New member
ממש לא בוטלה../images/Emo70.gif

מקבלים בין 4 ל12 יום. 4 מטכ"לי והשאר ע"ח מיוחדת/רגילה. הכי טוב לפנות למש"קית ת"ש...

עוד תיקון קל

אכן מדובר על 4-12 יום אך הן כולם על חשבון מיוחדת - זו החופשה היחידה (מלבד משפחתית) שיורדת רק מהמיוחדת. כמו כן, מדובר על חופשה באישור מפקד בדרגת סא"ל ואין חובה לאשר חופשה זו כלל.

מ ס ט י ק

New member
לא.. דווקא לא ת"ש...

הטיפול בפסיכומטרי אבל בתקופה אחרונה לחינוך, ככה שת"ש לא יעזור בנושא.

deathcaster

New member
נוגה

עזבי, עוד מעט תהיי נגדת בעצמך ותעשי את אותן הטעויות של מורן
או שמא ? ............ סתם צוחקים

מ ס ט י ק

New member
אז ככה..

חיילת בצוות שלי פנתה למשקית ת"ש, כי הרי להן פונים במיקרה של פסיכומטרי. התשובה שהיא קיבלה - ירדה הוראה שמעכשיו (בתקופה שהיא התקשרה אליהם) מי שמטפל בכל מה שקשור לפסיכומטרי זה מישרד חינוך. זוהי הוראה חדשה יחסית. אז נכון, אמנם חופשה מיוחדת זה ת"ש אבל ברגע שמדובר בפסיכומטרי זה חינוך... אוקי?

יכול להיות שהסיבה שהיא הופנתה

לחינוך היא שהיא פנתה לקבל וואצ'ר לפסיכומטרי שזה בטיפול החינוך. הטיפול בחופשה הוא שלישותי - ת"ש כמו כן, ביחידות שונות ישנה חלוקה שונה של תפקידים ולעיתים סגל החינוך מתפקד גם בנושאים הקשורים לת"ש. נושא החופשה המיוחדת לפסיכמוטרי נמצא, עדיין, באחריות שלישות היחידה, משרד הת"ש.

noga85

New member
מורן ../images/Emo46.gif

כשעשיתי פסיכומטרי, מי שפניתי אליה בנוגע לחופשה היא מש"קית הת"ש של היחידה שלי. ולזה התכוונתי מלכתחילה. לא יודעת מה הכנסת פתאום טיפול בפסיכו'. זה אני יודעת שחינוך עושים. תודה שלום.

למעלה