פסיכומטרי!!!!

natalyp

New member
וואו...

וואו!! יש לך במקרה מושג אם הם עשו זאת על הפעם הראשונה ואם הם לקחו קורס?

sababaman

New member
800 זה קשה

אני התקבלתי לפסגות ד בת"א ויש לי 781 בפסיכומטרי ז"א שהיו לי 3 טעויות, אחת בכל נושא,

natalyp

New member
פסיכומטרי!!!!

שאלה כללית - זה דבר אפשרי לקבל 800 בפסיכומטרי? יש פה מישהו שקיבל יותר מ750?

מומלץ כי

מלמדים אותך כל מיני שיטות לפתרון מהיר יותר של השאלות, והזמן משחק תפקיד מאוד חשוב בפסיכומטרי. למען האמת, יש שאלות שעדיף לפתור בדרך הרגילה, כי לפעמים הם כל כך מתאמצים למצוא שיטה עד שהיא נעשית מסובכת יותר מפתרון רגיל, אבל יש שאלות אחרות שלא היה לי סיכוי לפתור כל כך מהר, אם בכלל, בלי השיטות שלהם. זה פותח לך קצת את המחשבה לגבי הדרך לגשת לשאלות, ונותן לך עוד אופציה. חוץ מזה, שזו מסגרת תרגול טובה. יש לך שיעורי בית (בהנחה שאת עושה אותם), וזה מכריח אותך ללמוד. חוץ מזה, המבחנים שמרכז הארצי מוכר הם קלים בצורה מטורפת, ואי אפשר לתרגל איתם, לעומת המבחנים של הקורס, שהם הרבה יותר קשה מהמבחן האמיתי, וזה יותר טוב ללמוד כך. אם יש לך משמעת עצמית טובה ואפשרות להשיג ספרים של קורס (כי לא מוכרים אותם בחנויות, למיטב ידיעתי), אז את יכולה להסתדר לבד. אני גם מכירה אנשים שעשו את זה והוציאו תוצאות טובות, אבל אני ממליצה כן לעשות קורס. לדעתי זה שווה את ההשקעה.

RoeeN

New member
האמת היא

אני עשיתי קורס כל הקורס שיחקתי שח בהתכתבות ואיקס מי דריקס וכן דנתי בבעיה הלוגיסטית של להזמין פיצה לקורס. מה שכן עשיתי שעורי בית. הסיבה היחידה לקחת קורס היא שהוא כל כך יקר שאתה מרגיש אשם לא לעשות שעורי בית. בסוף זה באמת השתלם יצא לחבר שעשה איתי 745 ולי 758.

פסיכומטרי

אני לא עשיתי קורס, ´למדתי´ איזה שבוע לפני המבחן, הוצאתי 565 והתקבלתי לאוניברסיטה. חסכתי לי כמה אלפיות.

arifell

New member
פסיכומטרי

אני לא עשיתי קורס, ´למדתי´ איזה שבוע לפני המבחן, הוצאתי 709 והתקבלתי לטכניון, חסכתי לעצמי כמה אלפיות...

eitan007

New member
רועי, שאלה לי אליך.

האם אתה חושב שאם היית עושה את הקורס שחצי שכבה עשתה ב"קדמה", היית מוציא ציון יותר נמוך לעומת מה שהוצאת ב"יואל גבע" (הלכת לשם, נכון?) כמו שאני מכיר אותך, התשובה היא לא.

RoeeN

New member
בעקרון התשובה היא

לא אבל זה רק בגלל שאני יודע לחרוש כשזה חשוב. זאת אומרת מה שהיה טוב בגבע זה שהרגשת אשם אם לא למדת בגלל שהקורס יקר. אני מאמין שאם הייתי לוקח את קדמה עדיין הייתי חורש ולכן היה הולך לי טוב , אולי לא עד כדי כך אבל פשוט אי אפשר לדעת. הקטע הוא שמה שהכי חשוב בבחינות האלה זה להיות מתורגל בשאלות.

זה אפשרי

זה אמנם חלק מינורי וקטן באוכלוסייה (כ 2% מהנבחנים), אבל יש כאלה שעושים את זה. אני מכירה כמה...

uv1234

New member
תיקון טעות

2% מהנבחנים מקבלים מעל 725, לא 800. 800 מקבלים בודדים בלבד בכל בחינה, בין חמישה לעשרה אנשים...

תיקון טעות

אחד מ20000 נבחנים מקבל 800... (סטטיסטיקה נכונה) 2 אחוז בערך קיבלו נגיד את הציון שלי ומעלה (740)

יעליס

New member
אפשר בהחלט לקנות ספרים...

אם אני לא טועה קידום מוכרים ספרים שלהם בחנויות ספרים, כמו סטימצקי למשל, ובכל זאת הייתי ממליצה על קורס לבנאדם עם שאיפות כל כך גבוהות...

Hawk17

New member
את ספר שעורי הבית קידום לא מוכרים

בנפרד. ניתן רק להסיג בקורס. יש עוד כל מיני דברים שלא ניתן אלה רק דרך הקורס.

ramil

New member
אפשר לקחת את הספרים מחבר שעשה קורס

ובאמת - מה שחשוב זה התרגול. מי שמסוגל לתרגל לבד בבית, עם משמעת עצמית - שיחסוך את הכסף. תזכרו שהציון הוא יחסי, לכן אם תלמדו פחות מאחרים - הציון שלכם יורד...

דרור4

New member
מכיר אחד

אני מכיר אישית שניים עם 780+. בקשר לקורס- עשיתי בלי, קיבלתי 746. השאלה היא אם את יכולה ללמוד את הטכניקות בכוחות עצמך, ועד כמה תעבדי במהלך הקורס. כל אלה שמשלמים אלפים ויושבים ומשחקים, או יוצאים לעשן בחוץ מבזבזים כסף. לדעתי כמובן...

למעלה