פסיכומטרי

popistit

New member
פסיכומטרי

אני מניחה שרובכם עשיתם פסיכומטרי בזמן התיכון... אז רק רציתי לשאול אם מישהו עשה את הקורס של קידום? איך הוא?

eitan007

New member
זה הכל אותו הדבר

אני מצטער לבשר לך, אבל כל הקורסים הם פחות או יותר אותו הדבר. התוספת לציון הגולמי (אם תלכי לעשות את המבחן מבלי להתכונן), קשורה רק במידת ההשקעה, התרגול והרצינות. קרוסים מסויימים נחשבים ליותר טובים רק מהסיבה שהם מלמדים אותך יותר שעות ומכריחים אותך לעשות את מטלות הבית, להבדיל מבית ספר. ולכן הם יותר יקרים. אך אני טוען שאם את רצינית , ויודעת שתלמדי הרבה למבחן ותכיני את כל מטלות הבית גם אם לא יישבו לך על הראש, אין לך כל סיבה לקחת קורס שמישהו אמר לך שהוא טוב. אני אישית לקחתי קורס חאפרים מהבי"ס ,והוצאתי בבחינה ציון לא רע, ואני מאמין בכנות שאם הייתי לומד לבד ברצינות ובמקום שעות הקורס מתרגל בבית הייתי מקבל פחות או יותר אותו ציון. מסקנה, אם את ממש רוצה בכל זאת לקחת קורס, תקחי את הקורס הכי זול, כי בשורה התחתונה, הם כולם אותו הדבר (פרט למחיר,כמובן). בהצלחה !

pl84

New member
קורס טוב

לאחר הקורס שיפרתי ב- 43 נקודות, נניח חלק מזה הייתי משפר גם בלי הקורס אבל לפחות 25 נקודות זה הודות לקורס של קידום (חיפה). אבל מה שעוד יותר חשוב זה המדריך - לי הייתה מדריכה ממש טובה - שם של המכון לא כל כך עקרוני.

Hawk17

New member
קידום תיכון זה מספיק.......

השאר, זה תלוי רק בך!!! אתן לך אפילו דוגמא מצחיקה- אני מכיר 2 שלקחו יואל גבע לעומת קידום ב-5000, הרימו תאף, וקיבלו הכי נמוך בכל השכבה בגלל שחשבו שזה קורס מבטיח. השאר קיבלו כמו אלה שעשו קורס קידום תיכון, רק שילמו יותר...

למעלה