פסיכומטרי

שקד 1988

New member
פסיכומטרי

היי כולם , אני זקוקה לעזרתכם , אני משרתת בביטוח לאומי שנה ראשונה ( שוקלת להמשיך לשנה ב' ) ואני שוקלת לעשות פסיכומטרי במועד דצמבר או ספטמבר , רציתי לקבל ממכם המלצות לגבי המכונים השונים .. אני יודעת שיש את סמארט שזה ייחודי לבנות שירות , ושגם לאייקיו יש משהו דומה , אשמח לשמוע דעות של אנשים שעברו את הקורסים שלה - או של כל מקום אחר בארץ. כל דיעה תתקבל בברכה . תודה רבה !

cherryblossom

New member
היי

אני עשיתי פסיכומטרי השנה במועד אפריל דרך הייקיו, יש להם הנחה מיוחדת לשירות לאומי ככה שיוצא מאוד משתלם (יצא יותר זול משאר המקומות בבדקתי) וגם הייתי מרוצה מהקורס, מההכנה ומהיחס, על סמארט אני לא שמעתי אז אני לא יכולה להגיד.

שקד 1988

New member
תודה !! התקשרתי לברר היום באייקיו

באמת המחיר סבבה . שאלתי בהתחלה על המחיר לחייל כדי לבדוק אותם וחייל משלם 5900 בת שירות משלמת 2950 . מה גם שלא חייבים לעשות את הקורס בתור בת שירות ואפשר גם אחרי השירות אבל צריך להירשם מראש . עם סמארט גם דיברתי וזה פחות או יותר אותו דבר, רק שהם חדשים וזה מלחיץ. הציעו לי שיעור לדוגמא ואני כנראה אלך לראות במה מדובר ( רק בשביל השקט
) אם למישהו יש עוד תובנות לגבי הנושא אני אשמח לשמוע :)

שלחופה2

New member
לדעתי..

על סמארט הזה בכלל לא שמעתי אז לא ממש כדאי לך כי גם אם המדריכים טובים תהיה בעיה עם חומרי לימוד סימולציות וכו'.. הייקיו- אני מכירה כמה אנשים שעשו את הקורס (מכירה אישית כן? לא מפורומים) וכולם התאכזבו מהקורס עצמו ועוד יותר מהציון. בכלל כל שיטת הלימוד שלהם מבוססת על שימוש במחשב וזה די מפגר כי הבחינה עצמה היא בחוברת... חוצמזה זה גם לא בריא לבלות שעות מול המחשב בתרגולים. אם את רוצה להשקיע בקורס טוב אני ממליצה לך על קידום אישי או יואל גבע. כן זה קורסים יקרים אבל שווים את המחיר. אם אין לך כסף להשקיע בקורס יקר את יכולה לנצל את הוואוצ'ר- במקרה כזה הייתי ממליצה לך על לחמן (רק לא תיכון תל אביב!) תיכנסי לפורום פסיכומטרי בתפוז, יש שם מלא דיונים על איזה קורס כדאי

שקד 1988

New member
../images/Emo12.gif את רצינית?!

אני בדיוק היום הגעתי לסניף בי-ם די בהפתעה כדי לדבר עם תלמידים שלומדים שם ובכלל בכללי להתרשם- התגובות היו מאד מרוצות , הציעו לי גם להכנס לשיעור אבל מחוסר זמן ויתרתי . היו שם לא מעט שדווקא באו מקידום , שסיפרו לי שכל הקטע של האישי זה ממש בולשיט. ולגבי גבע זה רחוק לי כי אני גרה בי-ם , מה גם ששמעתי שיש שם כמות עצומה של תלמידים בכיתה ( זה נכון ?!! ) ושאין שיחות אישיות כלל ומעקב אישי ... המזכירה שם בסניף הראתה לי את המערכת שבה הם עוקבים אחרי התל' והאמת שזה נראה ממש סוף. אל תלחיצי אותי עכשיו .......... אה , אגב בקשר לאתר היא תרצה את זה בכך שהאתר הוא אקסטרה לחומר הכתוב שיש בקורס ( 8 ספרים די גדולים ) ושהיתרון שבאתר זה המעקב היומיומי . היא גם הראתה לי את התוכנה של המילים ועוד קשקושים שאנ לא זוכרת נרשמתי ושילמתי ואני מקווה שלא אתחרט

cherryblossom

New member
שמעי

המחשב זה באמת נוסף להרבה דברים אבל אי אפשר בלעדיו, התוכנה של המילים שלהם מעולה, ולצערי המילים עדיין תקועות לי בראש, וכשהמדיך מתקשר אליך בערב "לנזוף" בך כי הוא ראה שאת לא מתאמנת באתר, או להגיד כל הכבוד אחרי סימולציה זה יחס אישי. נכון יש דברים שלא נוח לעשות באתר ובגלל זה אני הדפסתי אותם, והרבה מהדברים באתר זה פשוט מחדד את המיומנויות ולא מחליף תרגול של שאלות. גם אני שמעתי דברים ממש טובים על קידום ואם זה היה באזור שלי ולא עולה כל כך הרבה אז אולי הייתי נרשמת לשם. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה, ותמיד תזכרי שזה עובר, אולי קצת כמו עצם בגרון, אבל עובר.

שלחופה2

New member
זו רק דעתי..

אני משרתת בי-ם (לא יכולה לכתוב איפה בדיוק) אני עשיתי קורס קידום אישי והייתי ממש מרוצה. בעיני הקטע האישי זה ממש לא בולשיט ובשבילי זה היה חלק מאוד מאוד משמעותי בקורס.. למעשה אם לא המדריך שלי וכל השיחות האישיות והיחס האישי שקיבלתי שם הייתי מוציאה ציון הרבה יותר נמוך. עכשיו נרשמתי לעוד קורס של קידום- מועדון 700 בת"א , כן אני ירושלמית אבל זה שווה את זה.. וכדי להקדים רפואה למכה- למה אני עושה עוד קורס אם הייתי כל כך מרוצה מקידום? כי יש לי 700 וקצת ואני צריכה 750+ לרפואה.. כמו שכתבתי לך תכנסי לפורום פסיכומטרי ותתרשמי.. אני עדיין חושבת שהייקיו גרועים אבל זו כמובן רק דעתי

שלחופה2

New member
ועוד משו

ברור שאנשים שנמצאים עכשיו בקורס יגידו לך שהוא מעולה.. דברי איתם אחרי שייבחנו ויקבלו את הציון...

שקד 1988

New member
אל תתעצבני - אבל את היחידה

שאומרת לי את הדברים האלה . אני עדיין מבררת למרות שכבר נרשמתי כדי להיות עם "ראש שקט" שבאמת עשיתי החלטה טובה ומכולם שמעתי רק דברים טובים . בכל אופן , תודה רבה לך

crazy bitch17

New member
דעתי...

אני עשיתי קורס של "סמארט" במועד אפריל ויצאתי מאוד מרוצה מהציון.. כעיקרון הם אמנם חברה חדשה אבל המורים ממש ממש לא חדשים..המורים שם הם מורים שלפני כן היו בהיי קיו ובחברות אחרות ,המורה שלי לדוגמא היה מורה עם 10 שנות נסיון. גם לגבי הספרים אז אמנם הספר רשום בתור הספר של סמארט שהם חברה חדשה אבל שוב המורים שכתבו אותו הם מורים עם נסיון בדיוק כמו המורים של יואל גבע ,היי קיו ודומיהם.,וכנ"ל לגבי הסימולציות.. בסופו של דבר אף חברה לא ממציאה את הגלגל מחדש ורוב שיטות הלימוד הם זהות ככה שציון הפסיכומטרי שלך ישקף ברובו הגדול את ההשקעה השקידה והמאמץ שלך ולא חברה כזאת או אחרת.

למעלה