פסיכומטרי עם עבודה.. מה הסיכויים של זה להצליח?
B BenisaaC New member 8/4/07 #7 אני גם עושה את זה 6:40-17:40 עכשיו התחלתי את הפסיכומטרי מקווה שזה ילך בכל מקרה 3 שבועות לפני הסוף אני אקח חופש
אני גם עושה את זה 6:40-17:40 עכשיו התחלתי את הפסיכומטרי מקווה שזה ילך בכל מקרה 3 שבועות לפני הסוף אני אקח חופש
צ ציפור שיר1 New member 8/4/07 #9 האמת שזה ממש ממש קשה! אפשרי אבל קשה, אם אתה עושה קורס, תבוא גמור לשיעורים, אם זה ייצא ישר אחרי העבודה. ואם זאת עבודה שיכולים לשמור לך פתאום משמרות עד 2-3 בלילה זה בכלל...
האמת שזה ממש ממש קשה! אפשרי אבל קשה, אם אתה עושה קורס, תבוא גמור לשיעורים, אם זה ייצא ישר אחרי העבודה. ואם זאת עבודה שיכולים לשמור לך פתאום משמרות עד 2-3 בלילה זה בכלל...
M my song New member 8/4/07 #11 כולם אמרו לי שלא כדאי .. ומי שעבד במקביל - התפטר. לכן החלטתי לחתום על אבטלה, ובייביסיטר שייקח לי מהיום כולו רק 4 שעות, ושאר היום באמת לשבת וללמוד. עוד לא התחלתי שיעוריםםםםם
כולם אמרו לי שלא כדאי .. ומי שעבד במקביל - התפטר. לכן החלטתי לחתום על אבטלה, ובייביסיטר שייקח לי מהיום כולו רק 4 שעות, ושאר היום באמת לשבת וללמוד. עוד לא התחלתי שיעוריםםםםם
B BenisaaC New member 8/4/07 #12 אני התחלתי זה רק נראה הרבה בעצם זה לא רציני יותר מדי לפחות בנתיים... למלא את הכרטיסיות לוקח הרבה זמן כל השאר זה שטויות
אני התחלתי זה רק נראה הרבה בעצם זה לא רציני יותר מדי לפחות בנתיים... למלא את הכרטיסיות לוקח הרבה זמן כל השאר זה שטויות
M my song New member 8/4/07 #15 ממ.. לי זה לא שטויות, אני מתעכבת הרבה על החלק החשבוני .. אני רואה איך הולך להיות לי קשה.. אני מנסה לחזור על הגדרות, ולפעמים זה עדיין לא ברור.. :/
ממ.. לי זה לא שטויות, אני מתעכבת הרבה על החלק החשבוני .. אני רואה איך הולך להיות לי קשה.. אני מנסה לחזור על הגדרות, ולפעמים זה עדיין לא ברור.. :/
B BenisaaC New member 8/4/07 #18 יש את הספר הענק הזה פסיכומטרי 2007 יש שם הסברים ממש ברורים להכל היו כמה דברים שלא הבנתי בשיעור ואחרי שקראתי את זה בספר זה הבהיר לי הכל
יש את הספר הענק הזה פסיכומטרי 2007 יש שם הסברים ממש ברורים להכל היו כמה דברים שלא הבנתי בשיעור ואחרי שקראתי את זה בספר זה הבהיר לי הכל
B BenisaaC New member 9/4/07 #27 טוב אם יש לך איזה בעיה דברי איתי במסרים ואני אנסה לעזור לך גם לי זה לא יזיק