פסיכומטרי זה רע :\
M moon flower New member 16/9/03 #5 ניצוליישן אכזרי לשאלה מתי ייבחר/תיבחר המנהל/ת השותף/ה? ואני ימשיך לקרקר עד שזה יוכרז!
H Houndour New member 16/9/03 #6 פסיכומטרי זה טוב ללמוד לפסיכומטרי זה מעצבן להתעצבן מהפסיכומטרי זה רע. מסקנה: פסיכומטרי זה לא בהכרח דבר רע. למה? בשביל זה תלמדו לוגיקה כהכנה לפסיכומטרי ותדעו למה.
פסיכומטרי זה טוב ללמוד לפסיכומטרי זה מעצבן להתעצבן מהפסיכומטרי זה רע. מסקנה: פסיכומטרי זה לא בהכרח דבר רע. למה? בשביל זה תלמדו לוגיקה כהכנה לפסיכומטרי ותדעו למה.
M moon flower New member 16/9/03 #12 כן... אבל שוב מה בקשר להנהלה? אני במתח! *מכניסה את היד השקע ובשנייה מחזיקה טוסטר באמבטייה*
ק קפטן ספארו New member 16/9/03 #13 אל תדאגי רינת את לוקחת (אם הצעת מועמדות) גם אני במתח *מאמץ את כוחותי האחרונים ומעלה את פלג גופי העליון מעל למוט ברזל שנמצא בין הקירות בפעם ה17*
אל תדאגי רינת את לוקחת (אם הצעת מועמדות) גם אני במתח *מאמץ את כוחותי האחרונים ומעלה את פלג גופי העליון מעל למוט ברזל שנמצא בין הקירות בפעם ה17*
T the saiyan prince New member 17/9/03 #16 זה לא החלטה שלי אני בחרתי 3 מועמדים מתוך כל הפניות ואני מעביר את זה להנהלה שם יבחרו את מי שנראה להם מתאים
זה לא החלטה שלי אני בחרתי 3 מועמדים מתוך כל הפניות ואני מעביר את זה להנהלה שם יבחרו את מי שנראה להם מתאים
מ מיצי הפסיכופת New member 17/9/03 #18 אתה יכול לההגיד את מי בחרת../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif *במתח אטומי בטח לא בחרו בי, הסכין מתקרבת לורידים הדמעה בזווית העין והמניאה דיפרסיה מתקדמת למה? הו למהההההההההההההההההההההההההה? פורץ בבכי*
אתה יכול לההגיד את מי בחרת../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif *במתח אטומי בטח לא בחרו בי, הסכין מתקרבת לורידים הדמעה בזווית העין והמניאה דיפרסיה מתקדמת למה? הו למהההההההההההההההההההההההההה? פורץ בבכי*
ק קפטן ספארו New member 17/9/03 #19 מתרגש כל כך../images/Emo66.gif אני אני כל כך מתגרש *זורק על אישתי נעליים והיא זורקת קומקום אם מים אז אני משיב לה בכפכפי עץ הולנדים, בא שוטר עורך דין ושופט אנחנו מתגרשים*
מתרגש כל כך../images/Emo66.gif אני אני כל כך מתגרש *זורק על אישתי נעליים והיא זורקת קומקום אם מים אז אני משיב לה בכפכפי עץ הולנדים, בא שוטר עורך דין ושופט אנחנו מתגרשים*
מ מיצי הפסיכופת New member 17/9/03 #17 פסיכומטרי זה מכאיב../images/Emo3.gif../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif