פסיכולוג של מכבי היי מישהו יכול להמליץ על פסיכולוג ממכבי טוב????? דחוףף
S sisi2704 New member 8/1/13 #1 פסיכולוג של מכבי היי מישהו יכול להמליץ על פסיכולוג ממכבי טוב????? דחוףף
מ מ י ס ט ר גונס New member 8/1/13 #5 למה ? למה יש לך בהודעה נקודה כחולה מלאה שאמורה להצביע על כך שיש תוכן בהודעה ובתכלס לא כתוב כלום ? יכול להיות שחשבת לכתוב משהו ותפוז קלט אותך ?
למה ? למה יש לך בהודעה נקודה כחולה מלאה שאמורה להצביע על כך שיש תוכן בהודעה ובתכלס לא כתוב כלום ? יכול להיות שחשבת לכתוב משהו ותפוז קלט אותך ?
מ מ י ס ט ר גונס New member 8/1/13 #13 גם אני לא אוהב בירה מכבי תגידי, זה נורמלי שפיתחתי פחד מפקקים אחרי שלקח לי שעות להגיע לעבודה ? מפחד לצאת מהמשרד ולחזור הביתה...
גם אני לא אוהב בירה מכבי תגידי, זה נורמלי שפיתחתי פחד מפקקים אחרי שלקח לי שעות להגיע לעבודה ? מפחד לצאת מהמשרד ולחזור הביתה...
A Amazona New member 8/1/13 #16 גבר אמור להיות גבר ולא לפחד משטויות כמו פקקים אה ורצוי שידע גם לפתוח בקבוקי בירה בעזרת ארובת העין או לכל הפחות - עם השיניים
גבר אמור להיות גבר ולא לפחד משטויות כמו פקקים אה ורצוי שידע גם לפתוח בקבוקי בירה בעזרת ארובת העין או לכל הפחות - עם השיניים
מ מפלצת או ילדה New member 8/1/13 #19 וואלה מחשבתי שהוא אמור להיות מסוגל לעשות כל אלה מכוח מחשבה בלבד...
מ מ י ס ט ר גונס New member 8/1/13 #17 מודה שמפחד גם ממקקים אבל בתור "הגבר" בבית אני צריך לשחק אותה גיבור ולהתמודד מולם לבד...
מ מ י ס ט ר גונס New member 8/1/13 #18 יופי מסתבר שצודקים כל אלה שכותבים שהם לא זוכים לאמפטיה בפורום הבן אדם נפתח ומשתף בפחד שלו מפקקים ופתאום הוא כבר לא גבר. כל כך קשה לחבק, לתמוך...נשבע לך שאם איילון לא היה מוצף הייתי קופץ מהגשר שבדרך השלום...
יופי מסתבר שצודקים כל אלה שכותבים שהם לא זוכים לאמפטיה בפורום הבן אדם נפתח ומשתף בפחד שלו מפקקים ופתאום הוא כבר לא גבר. כל כך קשה לחבק, לתמוך...נשבע לך שאם איילון לא היה מוצף הייתי קופץ מהגשר שבדרך השלום...
N nirity1 New member 9/1/13 #21 תדמיין לך שאתה תקוע בפקק ואז אתה רואה מקק ? האמת שאצלי זה לא פוביה זאת שנאה. פקקים מוציאים את הישראלית ממני
תדמיין לך שאתה תקוע בפקק ואז אתה רואה מקק ? האמת שאצלי זה לא פוביה זאת שנאה. פקקים מוציאים את הישראלית ממני
מ מ י ס ט ר גונס New member 9/1/13 #22 את מדברת על מקק מהגדולים השחורים או המקקים הפושטים שנכנסים למכוניות ? הגדולים מלחיצים אותי ! מאמין שלמרות הלחץ הייתי עוצר בצד ומנסה לצוד אותו... פעם הבנות שלי ראו מקקון כשישבו ברכב מאחור וכמעט פתחו את הדלתות ויצאו מהמכונית באמצע נסיעה...
את מדברת על מקק מהגדולים השחורים או המקקים הפושטים שנכנסים למכוניות ? הגדולים מלחיצים אותי ! מאמין שלמרות הלחץ הייתי עוצר בצד ומנסה לצוד אותו... פעם הבנות שלי ראו מקקון כשישבו ברכב מאחור וכמעט פתחו את הדלתות ויצאו מהמכונית באמצע נסיעה...
N nirity1 New member 9/1/13 #23 עם הקטנים אני עוד יכולה להסתדר הקטע המצחיק שהבת שלי הקטנה כבר הבינה מה דרגות האומץ וישר פונה לאבא ( שגם הוא מפחד מחרקים - אבל עושה פרצוף אמיץ )
עם הקטנים אני עוד יכולה להסתדר הקטע המצחיק שהבת שלי הקטנה כבר הבינה מה דרגות האומץ וישר פונה לאבא ( שגם הוא מפחד מחרקים - אבל עושה פרצוף אמיץ )
מ מפלצת או ילדה New member 9/1/13 #25 לגמרי נורמלי לי בבית יש כרים אבדול ג'אבר שחושב שכל החבר'ה האלה הם ממש חמודים, והיות והוא לגמרי בקטע של לחלוק איתי את השמחות שלו - כשהוא לוכד אותם, הוא מביא אותם ממש ממש קרוב אלי, כדי שגם אני אהנה
לגמרי נורמלי לי בבית יש כרים אבדול ג'אבר שחושב שכל החבר'ה האלה הם ממש חמודים, והיות והוא לגמרי בקטע של לחלוק איתי את השמחות שלו - כשהוא לוכד אותם, הוא מביא אותם ממש ממש קרוב אלי, כדי שגם אני אהנה