פסיכולוג לילד בן 12 מחפשת נואשות פסיכולוג/ית לילד בן 12 מקופת חולים ממכבי , אשמח אם תוכלו לעזור לי .
ע עדיליאור New member 31/7/02 #1 פסיכולוג לילד בן 12 מחפשת נואשות פסיכולוג/ית לילד בן 12 מקופת חולים ממכבי , אשמח אם תוכלו לעזור לי .
ג גרא. New member 31/7/02 #2 למיטב ידיעתי,כל הפסיכולוגים העובדים בקופ"ח רשומים באלפון הרופאים שלהם,שאפשר להשיגו בכל מרפאה.אני טועה??
למיטב ידיעתי,כל הפסיכולוגים העובדים בקופ"ח רשומים באלפון הרופאים שלהם,שאפשר להשיגו בכל מרפאה.אני טועה??
ע עדיליאור New member 31/7/02 #3 לא טועה בכלל , אבל אני מחפשת מישהו שמומלצץ מאזור ראשון לציון , לא נראה לי ללכת למישהו ככה סתם , מבלי לקבל המלצות עליו מבעוד מועד , אם תוכל לעזור לי אודה לך מאוד מאוד .
לא טועה בכלל , אבל אני מחפשת מישהו שמומלצץ מאזור ראשון לציון , לא נראה לי ללכת למישהו ככה סתם , מבלי לקבל המלצות עליו מבעוד מועד , אם תוכל לעזור לי אודה לך מאוד מאוד .
ג גרא. New member 1/8/02 #4 את יכולה לפנות טלפונית למזכירות השירות הפסיכולוגי החינוכי של עיריית ראשל"צ,יש שם קבוצה של אנשי מקצוע מיומנים,ויתכן שחלק מהם גם קשור לקופ"ח מכבי.מס´ הטלפון ,בספר הטלפונים, או קשור לעירייה.קל מאד לברר את זה.כדאי מאד שתנסי.
את יכולה לפנות טלפונית למזכירות השירות הפסיכולוגי החינוכי של עיריית ראשל"צ,יש שם קבוצה של אנשי מקצוע מיומנים,ויתכן שחלק מהם גם קשור לקופ"ח מכבי.מס´ הטלפון ,בספר הטלפונים, או קשור לעירייה.קל מאד לברר את זה.כדאי מאד שתנסי.