פסיכולוגיה בגרוש.........

ק-ס-ו-מ-ה

New member
פסיכולוגיה בגרוש.........

כמו בכל בוקר, קמה דלית ושמה פעמייה לכיוון המקלחת. ללא זרם המים השוטף את גופה בכל בוקר, לא היתה יכולה להתחיל את היום. האיפור של ליל אמש, נמרח ויצר עיגולים שחורים מתחת לעינייה הירוקות, המים כיסו כל איבר בגופה ושטפו מעליה את שארית הליכלוך מליל אמש, שיערה הזהוב נצמד לראשה והבליט את תווי הפניה העדינות, את שפתייה הבשרניות והאדומות, ואת אפה הקטנטן שעבר ניתוח אצל ד"ר לוינסון שנתיים קודם ועוצב לתפארת. לאחר שלגמה מהקפה המהביל שהכינה לעצמה והחליפה את החלוק סטאן בבגדים על פי צו האופנה, לקחה דלית את התיק ויצאה מפתח ביתה. מקום עבודתה היה ממוקם ברחוב סואן בעיר הגדולה, בבניין רב קומות שאיכלס את הליבה של אנשי העסקים בארץ והיה לשם דבר. לקוחותיה הגיעו אליה מכל קצוות הארץ ולו בכדי להתייעץ איתה בענייני זוגיות. רבים האנשים המפורסמים שאליהם התוודעה כשהם מגיעים לטיפול כניסיון אחרון לגשר על הפערים אליהם נקלעו בתקופת נישואיהם. באותו היום, חיכתה דלית לקליינט הראשון איתו קבעה פגישה לפני כחודש. היא נזכרה כיצד בקולו העבה והסקסי תאר את עצמו כאיש עסקים מצליח בן 45 עם בעיה זוגית שמחריפה מיום ליום. הוא החליט לנסות ולשפר את המצב ורצה לעשות זאת בגפו. היתה לה תחושת בטן שהמקרה הזה שונה משאר המקרים שאליהם נקלעה, סקרנותה השתלטה עליה. בעודה מציתה את הסיגריה הראשונה שלה, נשמעה דפיקה בדלת... הפסקת סיגריה- המשך יבוא.....

ק-ס-ו-מ-ה

New member
המשך.......

בפתח הדלת עמד גבר גבוה, לבוש בחליפה שלא היתה מביישת אף איש עסקים מצליח,בעל עיניים ירוקות, וגוף רחב ושרירי.ביד אחת הוא אחז סיגר עבה ובידו השניה תיק עסקים חום מעור משובח. דלית התבוננה בו ובקושי רב הצליחה להסתיר מפניו את התפעלותה. גופה נעשה דרוך, חולשה קלה אחזה בה ועיניה חיפשו מקום אחר להתמקד בו. בפעם הראשונה שתחושות אלה אפפו אותה, היא הופתעה מעצמה. היא לגמה מכוס המים שהכינה לעצמה מבעוד מועד והורתה לגבר המרשים ביופיו לשבת על כורסת המטופלים. לאחר שיחת היכרות קצרה היא ידעה עליו כמה דברים בסיסיים.... שמו היה אמיר גבר כבן 45 נשוי מזה כ- 15שנים לאישה שכל יומה סבב סביב הבית והילדים כשיום בהיר אחד גילה כי אישתו בוגדת בו עם אחר, למרות אהבתו הרבה קשה היה לו לחזור לחיי השיגרה ולאהבת האישה אותה הכיר כל כך הרבה שנים ואמונו בה התערער, הוא רוצה לנסות ולגשר על הפער שנוצר ביניהם ולחזור לחיי השיגרה, אם רק יוכל.... דלית הקשיבה לאמיר בקשב רב וניסתה בכל מאודה להפנים את שאמר, אך מילותיו נאמרו ונשמעו בחלל החדר הרחק מאוזנה הקשבת. היא הביטה בו, שמעה קולו אך לא היתה מסוגלת להתרכז בדבריו, מעולם לא פגשה בגבר רגיש כמותו, בעל חזות מרשימה כשלו, ומחשבותיה הרחיקו לכת.......את השעה הראשונה סיימה באמירה "אני בטוחה שנוכל לתקן את המעוות, נפגש שוב בשבוע הבא".

ק-ס-ו-מ-ה

New member
המשך.........

ככל שעברו הימים, ליבה של דלית התכווץ מהתרגשות, היא ידעה כי היום בו תראה שוב את אמיר ישנה את חייה לעד....משום מה, היא חששה מן המפגש הזה משהו בליבה ניבא לה תחושות אחרות, תחושות להן לא היתה מודעת אף פעם בחייה. אמיר הגיע בשעה הייעודה התדפק על דלת משרדה והתיישב בכורסת הטיפולים.... ריח הסיגר סיחרר את ראשה קלות וריח הבושם החריף אותו שם הגיח עד לקצה אפה...אמיר פתח שוב את סגור ליבו וסיפר לדלית כי המצב בבית מחמיר, קשה לו להתבונן באישתו. "את מבינה", הוא אמר "אין לה מושג שאני יודע, אין לה מושג ששמתי מעקב צמוד אחרי כל צעד שלה במשך שנה שלמה... אלמלא היה זה רומן, אולי הייתי יכול להבליג" דלית התבוננה בו, בכאב שאפף אותו ושאלה "האם היא עדיין מתראה איתו?" "לא" אמר אמיר, לפני כחודש הם נפרדו, חייה חזרו לכשהיו, אך לי אין מושג כיצד אחזיר את כבודי האבוד, כיצד אוכל לגשת אליה כבעבר? כיצד אוכל שוב לבטוח בה? את מה שהיא עשתה, אני לעולם לא הייתי מסוגל לעשות. מעולם לא חשקתי באחרת, מעולם לא בגדתי באמון שלה בי". דלית קמה מכסאה, התקרבה אליו נגעה קלות בידו ואמרה "לפעמים החיים מנווטים אותנו בדרכים עקלקלות, דרכים שמהם אפשר להפגע אך גם אפשר לצאת מחוזקים" עיניה פגשו את עיניו ולרגע היה אפשר לחשוב שהזמן עמד מלכת.

נשית~37

New member
אמממממ..

סער יאהב את עניין המעקבים חחחחחח תמשיכי תמשיכי...אני אוהבת סיפורי אהבה אירוטים..

ק-ס-ו-מ-ה

New member
עזבי אותו.......

הוא לא בעניינים........חחחח <תימני או לא>
את הפרק הזה הוא יאהב.....

ק-ס-ו-מ-ה

New member
המשך........<אחרון ודי>

ליבה של דלית פעם בחוזקה, היא שכחה לרגע את כל כללי האתיקה וחושיה הנשיים יצאו מכל פרופורציה אפשרית.......היא קרבה את ראשה לעבר פניו ונישקה אותו קלות על שפתיו. אמיר הביט בה במבט משתהה עיניו העצובות חיפשו את הנחמה, נחמה בידי אישה אחרת. הוא הבין את האותות שקיבל והפעם החליט לזרום עם תחושותיו, עם רצונותיו... הפעם ללא עכבות... הוא הניח את הסיגר במאפרה ואחז בידיו את שיערות ראשה וקרב את שפתיה אל שפתיו.....גופו הזדקף וחשק את גופה ונשיקתו היתה סוערת ופראית....בעוד שפתותיהם ממאנות להפרד דלית הפשילה את חולצתו וחשפה את חזהו החלק והשרירי.......היא ירדה עם לשונה לעבר צווארו והחלה ללקק ולמצוץ את גופו המבושם, שפתותיה התעבו מחמת התשוקה, וידיה גיששו לעבר מכנסיו. היא דחפה אותו קלות לאחור ואמיר נשכב על ספת הטיפולים.....היא התיישבה מעליו והחלה לפרום את מכנסיו. הוא הושיט את ידיו לעברה והפשיל את חולצתה הלבנה והסיר את החזיה. את החצאית השחורה הפשילה מעלה. היא רכנה לעברו והמשיכה לנשק את גופו, גופה הדק והגמיש החל לנוע מעליו כגלים. היא הרגישה את הבליטה בין רגליה הארוכות....ללא מחשבה שניה היא פיסקה את רגליה והחדירה את איבר מינו לתוכה.....עיניו התבוננו בעיניה וידיו לא פסקו מלגעת בה. הוא אחז בחזה המושלם שלה והרגיש את פטמותיה הזקורות...היא רכבה עליו בתשוקה והרגישה כיצד איבר מינו ממלא את שלה, כיצד גופה מתענג למגע ידיו. קצב תנועותיהם גברו, ואנחותיהם התעצמו בעודם מתבוננים עמוק עמוק אחד בעיני השני הם הגיעו לשיא ביחד...גופם המיוזע התאחד בחיבוק ונשימותיהם חברו יחדיו....דלית ידעה כי הרגע הזה לא ישוב לעולם. היא התעשתה בשניות, קמה מעליו והתלבשה... אמיר בלא לאמר מילה, עשה כמותה, לקח את הסיגר שהניח במאפרה ועשה דרכו החוצה.... הוא ידע, שעכשיו חייו יראו אחרת....הוא ימצא דרך לסלוח לאישתו, אם היא תסלח לו.....

ק-ס-ו-מ-ה

New member
ליהי.........

אם היו פסיכולוגים כאלה, הבעיות שלנו היו נפתרות מהר......חחחח שבוע טוב מנהלת.....

י פ ע ת

New member
שמתי לב שאיפה שיש סיגר

יש גם בגידה .....תגידי לדלית שתעלים ת´ראיות מהחצאית...היו תקדימים בנושא חחחחח. יפה קסומה...יש לך את זה בגדול!

קיסמונית......../images/Emo28.gif

איפה יש עוד פסיכולוגיות כמו הפסיכית הזאת .... בונבון של סיפור

sahr12

New member
את מלכלכת אה???חחחח..יאיזהר כהן..

לא יודע בשביל מה לכתוב שעה בשביל זיון כ"כ פשוט.......חחחחחחחחח קלי קלות...דפקתי על דלת דירתה. היא פתחה, משכה אותי פנימה, הדבקנו זה לזה נשיקה קלה, וקצת חיבוק. ידי על הגב שלה ואחוריה. היא היתה לבושה בלבן- בתולי כזה. התהלכנו לחדר. היא שאלה אם אני רוצה להתקלח ואמרתי כן (חם בחוץ), והלכה רגע. התפשטתי מהר ונכנסתי למקלחת (היא התעכבה). היא הגיעה לתת לי מגבת. יצאתי והתנגבתי בעודי מסתכל עליה. נגשתי אליה- חיבקתי וקיבלתי חיבוק. נישקתי וקיבלתי נשיקות. ליטפתי את צוארה, בעדינות על הפנים, מאחורי האזניים. היא העבירה את אצבעותיה על פני וצוארי וירדה לחזה. צבטה לי קלות בפטמות. היא הורידה את חולצתה ואני ליטפתי את כתפיה, עברתי עליהם במעגלים. אחזתי בכיפות החזיה ובמעבר באמצע. העברתי ידי מאחוריה, ליטפתי את גבה ושלחתי ידי לפתוח חזיתה. היא נשרה לה (האמת זו היתה push up) ואני אחזתי במה שנתגלה. ליטפתי בכל יד סביב פטמה אחת. הוצאתי לשון וליקקתי מסביב, עם משיכה קטנה באמצע. עברתי מצד לצד וגם ליקוק באמצע. ידי ליטפו את הגב וירדו לאחוריה. אחזתי צבטתי קלות בהם והעברתי גם יד במעבר. ידיה החליקו על גופי, היא עברה על החזה והבטן, ליטפה את כתפי וירכי, לרגע קט אחזה- ליטפה את זכרותי העומדת. המוסיקה התנגנה לה ברקע, וגופותינו הצמודים נעו-רקדו להם בהנאה. העברתי ידי מתחת לתחתוניה, נוגע-מעסה את אחוריה. יחד הורדנו אותן ועמדנו-רקדנו שנינו עירומים, סתם נהנים מהמגע אחד בשני. המשכנו ללטף אחד את השני- עושים נעים-נעים. שוב נישקתיה מהצואר למטה- אל שדיה (שד-שד, לא להפלות בינהם) עם מציצה גדולה- השואבת את השד פנימה לפי. והיא השמיעה קולות קלים של הנאה. והמשכתי לבטנה- נשיקות וליקוקים, כשהידים כבר על ירכיה ואחר כך בין רגליה. בעדינות אני מחדיר אצבע בין רגליה- מתחיל לעורר את שפתותיה. ואז- היא מנסה להשתחרר- מרימה אותי ומנשקת אותי על האף, ולמטה- לצואר, לחזה לפטמות ולבטן, תוך כדי אחיזה וליטוף בזכרותי. והכל- כשהמוסיקה ברקע ואנו מנסים גם לנוע בקצב שלה. ואז אנו מושכים אחד את השני למיטה, נשכבים זה לצד זה, נוגעים מלטפים. אני מתרומם והיא נשכבת ואני מתחיל שוב בליקוקים ונשיקות- מלמעלה למטה וחזרה. עכשו גם על הירכיים והרגלים ואפילו כפות הרגלים. ומטייל על ירכיה ובין רגליה עם אצבעותי. מידי פעם מכניס את אצבעי לפיה- והיא נושכת- מוצצת קלות. ופניה זורחות. וידי מטילות אל גבעת אהבתה, מלטפות את השפתיים ובעדינות- אצבע אחת מעסה וחודרת, ואחר כך - עוד אצבע. והרטיבות עולה (וכשצריך- עוזרים לרטיבות). והאצבע מטיילת לה בפנים, ואני רואה את פניה זורחות- עיניה חצי סגורות. ושומע גניחות קלות. וממשיך עד שהיא תופסת אותי ומסובבת אותי למיטה (בעדינות). כנראה שתור הפינוק התחלף. והיא כורעת מעלי- מעבירה את לשונה עלי, בעדינות ספק נוגעת- ספק מרחפת בלשונה, מעל כיפת זכרותי. מידי פעם- הלשון נשלחת סביב ולמטה. ואני כמעט מתפוצץ. ומבקש להפסיק רגע, לשים קונדום. והיא מוציאה ומלבישה אותו עלי, בעדינות מרובה. (אני כל- כך רגיש שהכל יכול עכשו להתפרץ טרם זמנו). והיא נשכבת שוב על הגב שלה, ואני גוהר מעליה. שוב נשיקות וליקוקים. ושנינו מכוונים את הכלי. והוא גולש לו פנימה. וידי מנסות לעסות את חלקת צוארה, וגם לרדת מטה- לשיפולי בטנה. והתנועות פנימה- החוצה עוד נמשכות, עד שהכל נגמר (לשלב זה). ועוד קצת אני יוצא, בעודי מנשק את פניה. ואנחנו עוד מתנשים ונחים עוד קצת. וגם ניקיון (היא מסירה את הכובעון שלי) ומקלחת קלה. וחוזרים למיטה. והיא נשכבת על הבטן, הראש על הכר, מביט הצידה. ואני מצידה, לפעמים מעליה בכריעה, מלטף- ממסג´ מצואר וכתפים, דרך הגב, עד האחוריים, הירכיים, הרגליים והכפות. גם מזה היא נהנית- האמת זה מסז´ לא מקצועי וללא כוח רב. ואז היא מציעה שאני אשכב כך. ואני שוכב על בטני- והיא מעבירה את ידיה על הצואר, הגב, האחוריים. ונוגעת - לא נוגעת בשדיה בגוי. צמרמורת של הנאה עוברת בי. והאמת- זה כמעט לא סקסואלי, אפילו לא עומד לי. ואז היא רומזת לי להסתובב - ואני על הבטן. ושוב ליקוקיה המסורים, הפעם בדגש על הכלי- לעודדו. ידי נשלחות אל שדיה ובין רגליה, שוב מלטף-לוחץ על שפתותיה, רואה ושומע את הנאתה. זה לא מוסרי!חחחחחחח אבל הייתי חייב.......

למעלה