פסיביות

פסיביות

זוכרים אותי? כתבתי כאן שחבר שלי נפרד ממני בגלל שלא יצאתי החוצה איכשהו (עם הרבה כח רצון ואגו בריצפה) הצלחתי להחזיר אותו אליי זה לא היה קל, היה הרבה בכי.. וכמה ימים של המתנה אבל היה שווה את זה. או ככה לפחות חשבתי \: אני מרגישה שמאז אין לי שום מילה בקשר כאילו רק אני מפחדת לאבד אותו כל פעם הוא נתפס על דברים קטנים, לדוגמא: שלשום הייתי בקניון ולא יצא לי להציץ בפלאפון במשך שעה וקצת ואז הרגשתי רטט, כשעניתי הוא שאל אותי למה לא עניתי לו לפני שעה כשהוא התקשר הסברתי לו שלא שמעתי, מדדתי בגדים וכו' הוא זרק משהו בסגנון של "אז ככה זה יהיה, אוקיי" בטון מאיים כזה? קשה לי להסביר ואז דיבר באדישות.. אמרתי לו שיפסיק עם זה והוא ענה "אולי אני צריך להפסיק עם הכל" הרגשתי כל כך רע, הבעת הפנים שלי מיד השתנתה וזה נורא ביאס את חברה שלי חזרתי הביתה ואיכשהו בהודעות הצלחתי לסדר את המצב נפגשנו בערב והוא אפילו ביקש סליחה ואמר שהוא רואה כמה זה מפריע לי חשוב לי לציין שהוא כל הזמן מרעיף עליי אהבה עצומה הוא דואג לי ומקשיב ומתקשר אין ספור פעמים ביום וכשהכל טוב בינינו אני מרגישה בעננים ולא יודעת אם זה גם משהו שראוי לציין אבל אפילו עוד לא שכבנו.. הוא לא רוצה! (כן, הוא!) אז היה לנו לילה מדהים כרגיל ואז בבוקר שוב בלאגן נגמרה לי הסוללה עליתי למונית עם נהג חצוף שהעלה עוד נוסעת מאותו איזור ובגלל שהיא מיהרה ואני לא, אז נתתי לו אישור להוריד אותה קודם. כשסיימנו איתה הוא התכתב עם מישהי ואמר לי שגם אותה הוא צריך לקחת ואני כמו פריירית מצויה חייכתי ואמרתי שבכיף ואין בעיה אז הוא הקפיץ גם אותה והיא אפילו לא שילמה לו (כנראה ידידה) ואז ממש לפני הבית שלי הסדרן שאל אותו איפה הוא הוריד את ההזמנה האחרונה והוא ענה לו שם של מקום, נניח ארומה אז הגעתי מהר הביתה והחלטתי לא לספר על שתי הנוסעות אלא רק על אחת כדי שלא יתעצבן ויחשוב שאני פריירית כזאת איכשהוווווו יצא ששיקרתי בטירוף כי מסתבר שהוא זה שביקש מהסדרן לשאול את הנהג!! ושוב הקול האדיש והטון המאיים ומשפטים בנוסח של "אולי אלוהים לא רוצה שנהיה ביחד" "כנראה אנחנו לא מבינים אחד את השני" ואני כרגיל מורידה מעצמי, מבקשת סליחה על משהו שלא עשיתי ונשבעת לו בכל דבר אפשרי שלא שיקרתי שאין לי סיבה לשקר, שזה הנהג שיקר כדי לקחת את הידידה שלו, אבל הוא בשלו. פשוט אין עם מי לדבר, הוא לא מאמין לי!!! ואני כועסת על עצמי שמצב הרוח שלי תלוי בו ובנו ובכל הקשר הזה תמיד זה מרגיש כאילו מבחינתו לזרוק הכל בגלל שטות כזו או אחרת ורק לי זה יכאב כמו סכין בלב הוא יודע בדיוק איך לנגן על המצפון ולפגוע בנקודות הרגישות אבל אני לא מסוגלת לחשוב על לסיים את זה. אני אוהבת אותו ואני יודעת שגם הוא אותי (עוד משהו מעצבן - הוא כל הזמן טוען שהוא אוהב אותי יותר ממה שאני אותו. בלי שום סיבה הגיונית) וכנראה אני משלמת על הטעויות של האקסית שלו ששיקרה לו בלי סוף. פשוט לא פייר. מה לעשות?

חייבת להוסיף

הצעתי לו שיתקשר לתחנת המוניות לבקש את המספר של הנהג ולשאול אותו. הוא בתגובה טען שזה לא מעניין אותו ואפילו אם אלוקים בכבודו ובעצמו יגיד לו שאני דוברת אמת הוא ימשיך להאמין במה שהוא רוצה.

Survivor Man

New member
איפה את רואה כאן אהבה לעזאזל?

הבחור עושה לך טובה שהוא מסתכל לכיוון שלך, בודק אותך דרך מבחנים מפגרים, מאיים שזה עומד להיגמר, לא נמשך אלייך (לא שוכבים). מה את צריכה שיקרה כדי שתביני שזה לא עובד ביניכם ומדובר בקשר חד צדדי? תפתחי את העיניים ותעיפי אותו לכל הרוחות.

EastGirl83

New member
אהבה חד צדדית....

או אפילו במקרים כאלו, אני חושבת שזה כבר לא אהבה! במיוחד אחרי פרידה ומטענים קשים... אולי את פחדת להיות לבד, ורצית אותו בחזרה.... ועכשיו הוא מתנהג בצורה מגעילה... עדיף להיות לבד, לשקוע ולצמוח מחדש, בשביל אהבה חדשה.

ואני חשבתי לתומי

שרק אני לא רואה כלום כשאני מאוהב ושהאיקון הזה
יוצר כדי לתאר אותי ..שלום תווותייי נעים מאוד, אני הגרסא הגברית שלך..כשרואים כמה רע יש אצל אחרים שגם הם לא רואים כמה רע אצלהם נכנסים לפרופורציות. תעיפי אותו ומהר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אח"כ תלמדי לאהוב את עצמך ולהעריך את התכונות הטובות שבך. אח"כ תמצאי מישהו שיעריך אותך בשביל כל הדברים הטובים שבך ולא יזלזל בך.
http://www.youtube.com/watch?v=t5m31BjDkb8

EastGirl83

New member

בסופו של דבר, כולנו... אבל כולנו.... עוברים את התהליך הזה....... אין מנוס

שלום לך תותי

אני כל כך מבין אותך. הייתה לי בת-זוג במשך 3 שנים שנפרדה ממני בטלפון בצורה הכי זוועתית, גועלית ומכוערת שיכולה להיות. אהבתי אותה יותר מאת עצמי. עשיתי הכל בשבילה. היינו מאוהבים עד השמיים, דיברנו על להתחתן, הכל. הייתי עיוור מאהבה, לא ראיתי אף אחד ממטר, רק אותה. בכיתי במשך חודשיים שלמים כשהיא זרקה אותי כמו זוג כפפות ישנות. בכיתי והרגשתי בשיא הבדידות שנותרתי לבד בעולם ולא יהיה יותר טוב ממה שהיה לי. זאת הייתה ההרגשה נטו. ואני מבין אותך, את מנסה להיאחז בו בכל הכוח האפשרי, מה קורה?..את עיוורת מאהבה, שזה טוב..זה כל כך כיף להרגיש את זה וזה מדהים. אבל לצערנו העולם הוא מקום קשה...איך אומרים?..ה' נותן וה' לוקח.. ואני לא איש כזה מאמין. סתם משפט שנשמע מאוד נכון. אבל לפי מה שאת מספרת...הבחור הזה באמת מודד את הגבולות שלך כי הוא יודע שאת חלשה ושאת רוצה יותר ממנו את הקשר. ברגע שתתחילי להתעלם ממנו הוא ירגיש את זה ואז תראי אם הוא באמת אוהב אותך ורודף ומתחנן, או שהוא לא מתגעגע ולא רודף וכלום..אם זה המצב, תסיימי את זה לטובתך. זה לא בריא וזה יום אחד יתפוצץ. ואם הוא לא שוכב אתך, אז לצערי..הוא לא נמשך אלייך. את צריכה גבר שרק יפנטז עלייך איך הוא מרים אותך עד למיטה ועושה אתך את כל מה שהוא יכול לחשוב בדמיון הכי רטוב שלו. את צריכה גבר שירצה אותך. את צריכה גבר שיאהב אותך, שיכבד אותך כמו ג'נטלמן וכמו שצריך. אני לצערי כבר חצי שנה לבד...לא שאיבדתי את האמונה או משהו, אבל אני רואה מה קורה מסביבי, בחורות היום לא מחפשות גברים טובים כל כך.. יותר מכוונות לכיוון של גברים כוחניים, קשוחים וקשים באופי מתוך איזושהי כוונה לשנות אותם או להחזירם למוטב. אז תחשבי גם מהרגש אבל גם מההיגיון. ברור שמן הסתם את תחליטי בסוף מה יקרה..כי את בטח חושבת.."האנשים שנמצאים כאן לא מבינים כלום, הם רק מבינים פחות או יותר את הסיפור שלי אבל הם לא יודעים איך הוא מסתכל עליי בעיניים ואיך אני מסתכלת לעיניים שלו. זה נכון, בגלל זה את צריכה לשים לב לכל מה שקורה ולדבר אתו על זה ולראות את תגובתו. תקשורת היא המפתח לקשר יציב, ברגע שאין תקשורת נכונה, אז סימן שהמשחק עומד להיגמר. תאמיני לי..הייתי שם עם בחורה שקטה ומופנמת במשך 3 שנים שמסתבר שבגלל שהיא לא הייתה מתקשרת זה נגמר בצורה כזאת והיא פגעה בי בצורה שגרמה לי לא לסמוך יותר מדי על אנשים וגם על חברים. מקווה שעזרתי, מאחל לך רק בהצלחה ומעל הכל..שיהיה לך טוב ושתקומי כל בוקר עם חיוך. שביט

שלום

אל תתני לו לנצלך. זכותך לשמור על הדברים החשובים לך, ואם הוא אוהב אותך יקבלך גם אם לא תוותרי עליהם. אם תתני לו לנצלך, ימשיך וייהנה מזה ותצטרכי לוותר על כל הדברים החשובים לך בחיים.

Megie

New member
אני חושבת

שהוא פועל מתוך כעס נטו... אולי הוא לא רצה לחזור אליך או הבטיח לעצמו שהפעם זה סופי, והעובדה שחזר בו-מפריעה לו עם עצמו ככה שהוא מנסה ל'חפש אותך' בכל דרך.. אולי הוא חושב שבגלל שהוא הסכים לחזור אליך, יש לו את האפשרות להתנהג אליך איך שבא לו ואת תיהי שם בכל מצב, סוג של "פור" עליך כי את כביכול זאת שהתעקשה לחזור... הוא נהנה להשפיל אותך, טוב לו הכוח הזה שיש לו עליך.. הוא יודע שאת רוצה בכל מחיר אז הוא מודד גבולות. את רק נותנת פתח לזה! כרגע זה ביידים שלך..כזה קשר את רוצה?! ככה את רוצה שזה יראה-בכל מחיר?! תחשבי על זה, דברי איתו על זה, תשאלי אותו-למה בעצם הוא חזר אליך?!כדי להתעלל?! אני לא רואה איך מפה זה משתפר...אם את רואה, אני מקווה להאמין לך..בעיקר בשבילך, אחרת-חוץ מסבל לא יהיה הרבה בקשר הזה. בהצלחה

בן כמה הוא לעזאזל?!? כי יש לו התנהגויות...

יש לו התנהגויות שמזכירות ילד בן 16 ולא בחור בן 20 ומשהו!!! למה את צריכה את הגנון הזה תגידי לי? לטובתך כדאי לך פשוט להרפות ממנו. אם הוא "משייך" לך תכונות של איזו אקסית (בול מה שהבחור האחרון שלי עשה בעצם הניתוק שלו) אז הוא לא בנאדם בוגר שיודע לעשות את ההפרדה ול ה ב י ן שכל מקרה הוא אינדיווידואלי ועדיין נתקע על הכללות והשוואות, הוא לא בא לקשר הזה ממקום נקי!!! את לא צריכה אחד כזה... trust me

מחזיר טובה-

את לא מרימה ידיים, להרים ידיים זה בעצם לוותר, אין שום דבר לא בסדר במה שאת עושה. את בסך הכל רוצה לקבל אהבה בחזרה ולדעתי זה מקסים :) אני לא יודע מה המניעים של הבחור ואני לא חושב שזה באמת משנה- בשורה התחתונה את לא מקבלת את מה שאת צריכה, עדיף לך בלעדיו. הכי עוזר לי במצבים האלה- http://www.youtube.com/watch?v=XIX0ZDqDljA כמו שאת יודעת כבר אני במצב מאוד דומה לשלך ולכן אני מאחל לך בהצלחה במה שתבחרי!

סיגלי 30

New member
הזדהות השלכתית...

אני רוצה להגיד לך שבעבר חוויתי קשר דומה ולא מוצלח במיוחד. ישנו מושג בפסיכולוגיה שנקרא "הזדהות השלכתית" זה אומר שהחלקים המודחקים של בן הזוג שלך איתם קשה לו להתמודד הוא משליך עלייך וגורם לך להרגיש אותם. כלומר, אם את מרגישה חסרת בטחון, פאסיבית ונשלטת בקשר הזה, זה אומר שזה מה שהחבר שלך חווה אבל הוא לא מסוגל לסבול את ההרגשה הזו של החוסר בטחון בקשר והוא גורם לך להרגיש את זה. בכל מקרה כדאי שתנסי לברר מה בדיוק מפחיד אותו בקשר הזה ותבהירי לו שזה לא יכול להימשך ככה. אגב, מדוע הוא לא שוכב איתך ממה הוא חושש? המשך יום מקסים...

למעלה