פסטרמה מעבירה מחלות?

הממלכה

New member
טוב אני אחזור לנושא שמעניין אותי

השתלשלות ההחלטה בענין ויטמין K לילודים. אחרי שכבר הייתי בטוחה שההשתלשלות ברורה, שוב יש לי ספק... כי מצאתי בביוגרפיה של השר לשעבר אפרים סנה שבשנה ההיא 1984 הוא היה בוושינגטון במקום שנקרא וולטר ריפ (לא מצאתי את זה בגוגל בינתיים) ואני חוששת שלא דן מיכאלי שהיה אז המנכל ולא שר הבריאות מוטה גור הם האחראים להחלטה אלא ד ר אפרים סנה. אז אולי למישהו יש פרטים בדוקים ואז במקום לחפש ולחקור.פשוט נדע. ראש הממשלה היה פרס בכל מקרה. יש להחלטה הזאת גוון של מדעי המדינה ולכן אני כל כך מתעניינת בהחלטה הזו. לא כל יום רופא בישראל הופך לסגן שר הבטחון

הממלכה

New member
זה מאוד רלוונטי..........

אלוהים החליט לייצר את גורם הקרישה רק היום השמיני ובא ד"ר סגן אלוהים ומחליט אחרת ומחייב את החלטתו ללא בדיקת המדיניות כבר 20 שנה. אז כשבדקתי מיהו האיש העומד בראש מכון מחקרי המדיניות של משרד הבריאות בשיבא, התברר לי שמדובר בקולגה, גם כן מהרפואה הצבאית, שכבר יש לו תפקיד במערכת הבריאות אז השאלה שלי היא האם הוא לא נמצא בתפקיד הזה על מנת שאף אחד לא יחקור את הנושא. וזה גם רלוונטי לנושא צוללות המחקר הרפואי. רוצה לדעת איך? למשפחת אריסון יש חברת הובלה ימית בקריביים. כלומר רפואה וים הולכים ביחד. ואם כך אז.....הצוללת דקר היא ריקה.

הממלכה

New member
פסטרמה מעבירה מחלות?

אם יש בפסטרמה וירוס מהונדס גנטית, אבל כל אחד אוכל רק פרוסה אחת. ונניח שהגוף מתגבר על זה. אבל, נניח למישהו יש צליאק ואז במקום לזלול לחם הוא זולל פסטרמה (נניח של טירת צבי) ונניח שהוא בדיוק קיבל חיסון נגד שיתוק ילדים של חברת סייבין. אז מה קורה לוירוס. כלומר איזה מוטציה תיווצר? האם מקרה כזה יתפרסם בעיתון מקצועי או שחברות הביטוח החקלאי (הדואגות כמובן לייצוא) יצליחו להעביר את זה כמחלה ללא מניע? ונניח ש.....

הממלכה

New member
אז נניח שאשה בהריון אוכלת פסטרמה

ולגבי האיכות של הפסטרמה אי אפשר לדבר כי יש להם חיזוקים מחיל הים...... ויש להם ביד את עיריית תל אביב ואת כל השלטון המקומי וגם את מפלגת העבודה ובית המשפט העליון ועמותות ברק וגם את חורב ממערכת הבטחון.....

הממלכה

New member
לא רק פסטרמה........

נניח שמדובר באבקת חלב של קיבוץ שיש לו רמטכל . הרמטכל יתערב אישית למען אבקת החלב? ונניח שזה קיבוץ ששותף לחברת נסטלה? אז צהל יגן על מוצרי הקיבוץ?

הממלכה

New member
טוב, הבן אדם יסבול מצליעה או כאבים

לא? אבל מישהו יגיד לו שזה דלקת פרקים פסטרמית?

למעלה