פסטיקומיקס 2011

leeblum

New member
פסטיקומיקס 2011

היי כולם, הפסטיקומיקס חוזר לחיפה, בשנה השנייה ברציפות! בחנוכה, 26-27 בדצמבר, יומיים של הרצאות, סדנאות ודוכנים, והשנה יש גם אמנים אורחים מחו"ל. יש הרבה הרצאות ופעילויות, והכל חינם לקהל הרחב! פרטים נוספים באתר שלנו www.festicomics.com נשמח לראות אתכם שם, לי בלום מנהל אמנותי, פסטיקומיקס 2011

Elad Lerner

New member
אנימיקס צפון

באופן דומה, מגדל העמק נבחרה לארח את בפעם הראשונה את פסטיבל האנימציה והקריקטורה המוכר מת"א. 12-14 בדצמבר http://www.migdal-haemeq.muni.il/Lists/List1/DispForm.aspx?ID=126 אני יודע שאנסה השנה כמיטב יכלתי להגיע לפסטיקומיקס בחיפה. פעם שעברה היה חבל לי שפספסתי. עוד מישהו הולך?

Elad Lerner

New member
הכנס במגדל העמק - איך שהתברר לי פרסמתי כאן

קיבלתי עדכון דרך אחת מקבוצות הפייסבוק שקשורות לקומיקס, כבר לא זוכר איזו. באמת נראה לי מאד מוזר ההתראה המאד קצרה הזאת, וחוסר השיתוף של המארגנים מבעוד מועד (לא רק בפורום - אלה בכלל).

לי בלום היקר

דבר ראשון כל הכבוד על היוזמה באמת נראה מושקע והכל. אבל, איך נופל דבר כזה בארץ הקודש בלי לפחות הודעה של כמה ימים לפניכן בפורום מס' 1 בארץ שעוסק בנושא הקומיקס? אלעד זו תקלה רצינית של הפורום שיודע דברים כאלה בהתרעה של שבוע מראש. אפילו שזה בקנה מידה קטן, קהילה כל כך מצומצמת של קוראים בארצינו צריכה להערך כי היא היא זו שמזרימה דם לאירועים כאלה, פריפריים ככל שיהיו.

leeblum

New member
פסטיקומיקס חיפה

אהלן, רב תודות על המילים הטובות.. לגבי ההודעה מראש, הפורום יקר לליבי ואני מאוד מקווה ששנה הבאה הפירסומים יחלו מוקדם עוד יותר. עד עתה היו פירסומים ראשוניים, אמנם לא בפורום, בכל מקרה זה לא מכוון אלא מעצם היות הפסטיבל טרי ובהתהוות, רק השנה השנייה ברציפות. כדי להתייעל כולם מוזמנים לאתר האינטרנט של הפסטיבל שמתעדכן תדיר לקראת האירוע, וכן לעשות לייק לדף שלנו בפייסבוק (אפשר להגיע דרך האתר) וכך לא לפספס את ההכנות לשנה הבאה! נותרו עוד שלושה שבועות - מאוד נשמח לראות את כולכם בפסטיבל! לי

ailag

New member
בקשר לאתר

אני כותבת בתור מישהי שעובדת בתחום (מפתחת ווב / "בונת אתרים") הפעם.. אל תבנו על זה שאנשים יבקרו תדיר באתר שלכם. הם יבקרו פעם אחת ואם תדחפו אותם לקבל עדכונים (מייל, לייק בפייסבוק) הם יתעדכנו. אם יהיו דברים מספיק מהותיים שמתעדכנים בתדירות מספיק גבוהה (אם יש משהו חדש כל פעם שהבנאדם מבקר, וזה משהו מספיק מעניין) הם יחזרו - וגם זה לא בטוח - אבל מאוד קשה לגרום לאנשים *לחזור* לאתר שלך. אז אני ממליצה להתמקד בעדכונים בדחיפה שמפנים לאתר ובהיות האתר כרטיס ביקור ומרכז מידע כשלמישהו יש שאלה ולא להניח שאם תפרסם את האתר השנה, אנשים ידעו בשנה הבאה..

mulon1984

New member
כן...

ולחשוב שהוא מעדכן באופן שוטף באתר הקטן והלא ידוע ההוא, נו, איך קוראים לו? פייסבוק.

Elad Lerner

New member
אתה צודק

ידעתי על קיום הפסטיבל, אבל לא פרסמתי שום הודעה בנושא. למרות שזאת מחוברתי לדאוג שיופיעו פה העדכונים החמים לגבי קומיקס בארץ, זה לא אומר שאני היחיד שאמור לפרסם מידע. להבא אני מבטיח להיות עם היד על הדופק בנושא, אבל אני רק בן תמותה. אם מישהו יודע על חדשה מעניינת, שלא יהסס לפרסם בעצמו!

למעלה