פסטיס

fox in socks

New member
פסטיס

לעיתים נדירות אני חוזר לאותו מקום פעמים, הסקרנות לנסות מקומות חדשים ולהעשיר את מגוון החוויות תמיד גובר על הנוחות שבלחזור למקום מוכר שלא אכזב אותי בעבר. אולם ישנם מספר מקומות שאינם נופלים בקטגוריה הזאת ופסטיס היא אחת מהן . הינו אתמול, זוגתי ואני - לארוחת צהרים ספונטאנית. לא הזמנו מקום ו"נחתנו" על פסטיס בשיא הלחץ. קיבלנו את המקום היחיד שנישאר פנוי שלצערנו היה באזור המעשנים. הלחץ וקמות האנשים הגדולה טיפה פגמה באווירה, אבל קשה לבוא בטענות למסעדה על העובדה שהיא מוצלחת. הזמנו 2 מנות דגים - אחת מהמיוחדים ואחת של פילה דניס בפסטו שקדים לימוני. סלסלת לחם הגיעה ראשונה בלווי חמאה מתובלת. הלחם היה חם וטרי אך מאיכות בינונית, הייתי מצפה ממסעדה כמו פסטיס להשקיע טיפה יותר בלחמים שלה. המנות העיקריות הגיעו די מהר, המנה שלי הייתה מצוינת, אולם בת זוגתי לא התלהבה כל כך מהחיבור בין הפסטו לדג, שניהם היו טובים בנפרד - אך ביחד הטעמים לא התחברו לה. המלצר הגיע אחרי דקה קצרה לשאול את שאלת "הכל בסדר" המסורתית, אני השבתי שכן בעוד שאצל זוגתי הוא זיהה היסוס קל, הוא שאל אותה שוב, האם משהוא לא בסדר? האם הוא טעה? היא השיבה לו שהכל בסדר גמור, פשוט המנה אינה בדיוק כפי שציפתה שתהיה . הוא השיב שחשוב לו ולצוות המסעדה שכל סועד יצא עם חוויה חיובית ככל שניתן מהמקום והוא ישמח להחליף לה את המנה בכל מנה אחרת. מנה חדשה נבחרה והגיעה מהר מאד לשלוחן. האוכל הפעם היה בסדר, לא מלהיב במיוחד אך בהחלט עשוי טוב ומחומרים משובחים. לשמחתי זאת לא הפעם הראשונה שלי שם, וברור לי שהמנות שהזמנו מנגנות כינור שני למנות היותר טובות שם, אבל... השרות המעולה מחייב התייחסות וציון לשבח, בהחלט מקום שאוסיף לפקוד אותו.

ננה f

New member
כן טוב. זה אחת המקומות האלה הבודדים

שאני צוחקת לי ואומרת- השירות יותר טוב מהאוכל.

fox in socks

New member
אני רק רוצה לציין

שהואכל היה די טוב, הוא לא התעלה כמו בפעמים הקודמות, אך עדיין היה טוב.

מיצמיצ69

New member
אכן מקום חיובי ביותר

הייתי שם ביומולדת שלי לא מזמן והם הוציאו לי טירמיסו בצהריים למרות שהם לא מוציאים בכלל טירמיסו בצהריים... זה לא הולך אצלם עם העסקית... רק כדי שילדת היומולדת תהיה מרוצה....

ariel0

New member
ביקרתי בפסטיס שלוש פעמים

ותמיד יצאתי עם ההרגשה שהארוחה הולכת ויורדת. המנות הראשות טובות, העיקריות בינוניות והאחרונות לא משהוא. אני מפנטז לאכול שם פעם "ארוחת מנות ראשונות" אריאל

Amoureuse

New member
אז תעשה את זה! מותר...

לי זה קורה בהמון מקומות תמיד טענתי שבראשונות ניתן להרגיש את האיכויות של השף, העיקריות הרבה פעמים משעממות אותי

Forum User

New member
../images/Emo45.gif לגמרי!

מי אמר שארוחה חייבת להכיל "מנה עיקרית"? יש עכשיו בפסטיס הצעה מיוחדת ל"בין ערביים" שנראה לי ששווה לנסות.

Forum User

New member
../images/Emo52.gif אולי צירוף התמונה = פרסומת

אפשר להעיף את הפרסום אם הוא מפריע לרוח הפורום...

Forum User

New member
למען הסר ספק

הגיע במייל ישירות מן המסעדה ביחד עם הפרסום על ארוחת סוף השנה האזרחית (שאותו צינזרתי מטעמי "עבר זמנו בטל קורבנו").

למעלה