פסטיגל 2007!! חח אני נהנית מאד מהכותרות האלה :) מפגש פורום- מי מעוניין?
R RossandRachel New member 24/7/07 #1 פסטיגל 2007!! חח אני נהנית מאד מהכותרות האלה מפגש פורום- מי מעוניין?
R RossandRachel New member 24/7/07 #3 חחחח אני יותר בכוון של עזריאלי...אמצע אוגוסט..(יש לי שבוע בין הולנד לפולין, אז מתישהו בין 14.8 ל-20.8)
חחחח אני יותר בכוון של עזריאלי...אמצע אוגוסט..(יש לי שבוע בין הולנד לפולין, אז מתישהו בין 14.8 ל-20.8)
N netmaster1 New member 25/7/07 #7 אגב אני חייב להגיד שכמעט התעלמתי מההודעה הזאת בגלל הכותרת, הייתי יכול לפספס את המפגש בגלל הדיסאינפורמציה שלך!
אגב אני חייב להגיד שכמעט התעלמתי מההודעה הזאת בגלל הכותרת, הייתי יכול לפספס את המפגש בגלל הדיסאינפורמציה שלך!
R RossandRachel New member 26/7/07 #8 טלוש קושקושון פושפושון אם אני שולחת הודעה- יש לך חובה מסויימת לקרוא אותה, בלי משים לכותרת P:
B BroadwayBaby511 New member 27/7/07 #12 *מוחה בתוקף* מה זה צריך להיות, יום שבת? לא כולנו גרים בת"א, ולא לכולנו יש רשיון. נא להתחשב. תודה.
R RossandRachel New member 27/7/07 #13 חח אני לא גרה בת"א ואין לי רשיון P: טוב יום ראשון? חח אני בשלישי טסה וחוזרת ב-14...
N netmaster1 New member 27/7/07 #14 אולי לא כדאי לקבוע לשבוע הבא צריך לתת טיפה זמן לאנשים להתארגן ולא לקבוע מהיום להיום אולי עדיף לעשות את זה אחרי שתחזרי מחו"ל? אני אאסוף אותך משדה תעופה ישר לשם
אולי לא כדאי לקבוע לשבוע הבא צריך לתת טיפה זמן לאנשים להתארגן ולא לקבוע מהיום להיום אולי עדיף לעשות את זה אחרי שתחזרי מחו"ל? אני אאסוף אותך משדה תעופה ישר לשם
N netmaster1 New member 28/7/07 #18 נכון, אגב חשבתי על רעיון נחמד למפגש אני יכול להביא מחשב נייד עם צורב, ואת האוסף(הלא קטן שלי) של מחזות זמר מצולמים\פסקולים\תווים וכל אחד יכול להביא דיסק ריק או דיסק אם הדברים של מחזות זמר שלו יש ונוכל לצרוב אחד לשני. פיראטיות לשלטון!
נכון, אגב חשבתי על רעיון נחמד למפגש אני יכול להביא מחשב נייד עם צורב, ואת האוסף(הלא קטן שלי) של מחזות זמר מצולמים\פסקולים\תווים וכל אחד יכול להביא דיסק ריק או דיסק אם הדברים של מחזות זמר שלו יש ונוכל לצרוב אחד לשני. פיראטיות לשלטון!