פסטיבל midsumma התחיל

d o z o

New member
פסטיבל midsumma התחיל

במלבורן אוסטרליה המון גאים וגאות והחברים (וגם כמה תיירים שלא הבינו מה הבלאגן ) הגיעו לערב הפתיחה שכלל הופעות דראג (queen & king) מופעי קברט משחק spin dating ואיך לא after party למי שעוד נשאר לו מרץ צירפתי כמה תמונות להנאתכם.....

odedee

New member
נראה כיפי ../images/Emo13.gif

כמה זמן זה נמשך? זה רק במלבורן או משהו לאומי?

d o z o

New member
lots of fun

האירועים ימשיכו עד אמצע פבר' במלבורן וכבר ב-4 לפבר' יתחיל ה mardi gras בסידני ויימשך עד תחילת מרץ, בתקווה שאני אגיע גם לשם.....

odedee

New member
מה?

הפסטיבל הזה נמשך חודש?! בא לי בטירוף להיות כבר באוסטרליה בכלל ובמארדי גרה בפרט. אבל למי יש ימי חופש לזה... בפעם הבאה שאהיה בין עבודות. (בלי נדר
)

ro99

New member
כן, האוסטרלים באמת יודעים לחגוג

אני לא זוכרת מי שם פה בעבר תמונות מאוסטרליה אבל זה ממש מדהים.

eyalko22

New member
מגיע לאוסטרליה

אהלן אני מתכנן להגיע לאוסטרליה בשבועות הקרובים . . . אשמח לדעת על פסטיבלים נחמדים שיש באזור... אני מגיע לבדי להתארח אצל משפחה במלבורן אשמח להכיר

White Dragon

New member
מידסמה

גם אנחנו הלכנו לפתיחה - שהייתה נהדרת - המו אנשים (וכמה תיירים מאוד מבולבלים). במלבורן פסטיבל הגאווה נמשך חודש, נפתח עם הופעות בעיר נמשך עם כל מיני סרטים, קונצרטים, מופעים שונים ושיחות וכמובן מצעד הגאווה (שבו מועדת גם קבוצה של לסביות יהודיות עם השלט "יידישע לסביענקע" והומואים יהודים - יש גם מוסלמים, DYKES ON BIKES, דובים, וכל קבוצה קיימת אחרת כולל את קבוצת MELBOURNE WANKERS - קבוצה של גברים מלבורנאים שנפגשת פעם בשבוע לאונן ביחד בקבוצה גדולה...) וביום האחרון של הפסטיבל יש יום קרניבל בפארק במלבורן עם הופעות, דוכנים, מוזיקה ולילדודס כל מיני טירה שקופצים בה וגלגל (לא ממש) ענק.

למעלה