פסטיבל שנטיפי

פסטיבל שנטיפי

משצים יקרים!! פסטיבל שנטיפי מתקיים בקרוב. בתאריכים 1-3.6 (שבועות) בחוף אכזיב המדהים. (ליד נהריה למי שלא יודע). השנה בניגוד לשנים קודמות, מספר הכרטיסים מוגבל מראש, על מנת לשמור על האופי היחודי של הפסטיבל. 3 ימים על חוף הים, עם אנשים טובים מכל כיוון, עם החברים שהבאתם מהבית, ומוסיקת עולם בהופעות נון סטופ. פסטיבל שנטיפי, מורכב מאלפי אנשים נחמדים, חברותיים, ואיכותיים. שמאמינים בדרך חיים אחרת. אלטרנטיבית. של אחווה, שיתוף, ושלום. אני בטוח שיש המון מש"צים שעונים על התיאור הזה. אז יאללה, אם בראש שלכם לבלות 3 ימים של פאנן מוחלט, מהרו והזמינו כרטיס עכשיו. לפני שייגמר לפרטים והזמנת כרטיסים צפריר 0545280228

ניצניזם

New member
צפריר בסוף לא ראיתי אותך בבומבמלה!!

איזה באסית..=\ הלוואי ויכולתי ללכת לשנטיפי יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא........... (מקווה ששנה הבאה יהיה לי קצת יותר זמן...) חח מה איתך באמת??? שניצ

חיים נושמים

איתי? שום דבר מיוחד, החיים ממשיכים כרגיל. אוניברסיטה, בגרויות, עבודה, פסטיבלים... נחמד בכללי :) הייתי בבומבמלה רק ביום הראשון, ואחרי זה טסתי לאיטליה לכל הפסח. חבל שלא יצא לנו להתראות אני מתגעגע אלייך שניצ. צריך לעשות משהו בנידון..

ואי איזה כבוד ג€ג€

חחח באמת צריך לעשות פגישה של סגל משצי גוערה רק חבל שחצי מגויסים חחח המגויסים:מור בקרקל אלעד בצנחנים ליטל משקית תש זייפר גובניק אמממ מי עוד? האזרחים צפריר ניצן ליאור וסיון שמינסטים עזרי בהסדר לפשיץ בישיבה אורי במכינה מעין ומוריה שנת שירות וזהו נראה לי... שכחתי משהו? חחח יאו מזה מתאים לי לחזור לקורס... אז מה אתה מתכן לשנה הבאה?

עבודה בעיקר...

יוו את כל כך צודקת, צריך לארגן פגישה של סגל משצי ג'וערה. אני כל כך מתגעגע לאנשים האלה... חופש גדול אני יוצא לקורס משצים כמנהלן. ושנה הבאה, עד מרץ (הגיוס) אני מתכנן לעבוד... כמובן שאיפשהו אני אמצא זמן לדחוס את שביל חוצה ישראל. חודשיים מסע. 2-3 חברים, הכי כיף שרק אפשר. מה את מתכננת לשנה הבאה?

למעלה