פסטיבל רוק ענק!!!

שלחתי לך למייל

אבל אלו לא כל הלהקות, יש בערך 3-4 דוגמאות לכל במה.. את תביני כבר כשתקראי, יש שם גם עוד כל מיני פרטים..

.Metal_F

New member
תקלה

אתה יכולה בבקשה לפרסם את זה פה או לשלוח לי לאי מייל באנגלית? כי לאאוטלוק שלי בעיות עם קריאת עברית...תודה.

Distorted...

New member
הלהקות שיופיעו (לא בסדר הזה):

במה A: (הארדקור/פאנק) By Pass הפוסי של לוסי להקת ביצפר מושר השכל תחת לחץ כח אח"י man alive aftercast reguvenet un-loaded not p.c nervous system detox impolsive nipple ---------------- במה B (מטאל): rattle snake megiddo propoganda fatal hellfire armilos crossfire -=DISTORTED=- isolation erase cod 194 כאוס ראבק הדרקונים ---------------- במה C (אלטרנטיבי): שייגעצ אשליות מורפיום אדרנלין הג´ינג´ים הבודדים toy pill cupids j´abloko afrock fish fish garden mother goose newskin kibinimat בין כל הלהקות האלה יש כמה שאני מכיר אישית,, ורובן טובות.. אז בהחלט שווה לבוא...

אני מכיר פה 2 להקות

אשליות, שהם בערך הלהקה הכי מושפלת בארץ, זה בערך כמו לתת לחני נחמיאס גיטרה, לציפי שביט בס, לדובי גל תופים, ולשמעון פרנס קלידים. ולקרוא לזה להקה. הלהקה השניה היא rattle snake ראבק, אני הייתי בהופעה אחת של כמה להקות (באתי בשביל הלהקה של חברים שלי) והלהקה הזאת הייתה אחרונה, באמצע השיר הראשון שלהם כולם יצאו מהאולם. איכסה ביכסה. אל תלכו לחרא הזה.

Distorted...

New member
סבבה....אבל

אני ראיתי הופעות של עוד להקות שהופיעו איתנו בהופעות בכל הארץ כמו mother goose וביצפר, ויש להם אחלה חומר. לא משנה איזה סגנון הם מנגנים. ויש עוד 30 שלא שמעת. לפעמים שווה לבוא רק בשביל להקה אחת.

האשליות נחמדים....

האשליות דווקא טובים סיגנון היהודים אני מכיר את הסולן

מהאלטנרטיבי-

אדרנלין ממש טובים.. שמעתי אותם כבר, הם די מהעיר שלי
מומלצים ביותר..

JOE KALIBER

New member
למה השם...

פיש פיש גרדן נשמע לי מוכר?? הם מאיזור עמק חפר במקרה?

Bodom-child

New member
נחמד מאוד....

להקת ביצפר די אהבתי ממה ששמעתי... אשליות פוזאיסטית ומורפיום אני מכיר חלק מהלהקה

Bodom-child

New member
ועוד משהו....

איל אפשר לעשות את זה בשלוש במות בו זמנית ? הלהקות לא יפריעו אחת לשנייה ובכלל, הסאונד לא יתערבב ?

באמת איך?

ועם להקה תנגן קטע שקט יותר ולהקה תהיה בקטע הכי רועש של השיר זה בטח ישפיע

Distorted...

New member
פשוט מאוד...

יש 3 במות. המטאל וההארדקור צמודות, והאלטרנטיבית מרוחקת משמעותית. ההופעות יחפפו את עצמן במטאל/הארדקור. כלומר - כשלהקת מטאל תופיע, להקת הארדקור מתארגנת וההפך. למי שלא היה בהאנגר 11 בנמל ת"א - המקום הזה ענק. השאלה שאני שואל את עצמי היא איך תהיה האקוסטיקה. אבל את זה נוכל לדעת רק בהופעה עצמה. לפי מה שהבנתי מנקש הם משכירים חתיכת הגברה. כולי תקווה שהוא לא מחרטט.

.Metal_F

New member
פשששש

רשימה מכובדת מאד! חשבתי שיופיעו להקות לא מוכרות... הפוסי של לוסי וביצפר נחשבים אצלנו משו משו (על ידי הפאנקיסטים, לא על ידי) לא פחות מלהקות בינלאומיות ומוכרות. את כאוס ראבק גם שמעתי והם לא רעים בכלל... קיבינימט - להקת של ידידים מהשכבה שלי (לשעבר) אין לי מושג איך המוזיקה, אבל לפי איך שאני מכירה אותם, היא בטח על הפנים...:)

dishate

New member
נו... אז אתם באים???

קדימה לשלוח אימייל ולהתחיל לזוז ולקנות כרטיסים! למי שאין לו כוח לחפש תמייל שלי בהודעות הקודמות אז הנה הוא שוב: [email protected] כרטיסים אצלי במכירה מוקדמת 60 שקל!

למעלה