פסטיבל רוק ענק!!!

dishate

New member
פסטיבל רוק ענק!!!

חברים יקרים! בתאריך 13.8.2001 (יום שני) הולך להתקיים פסטיבל רוק/מטאל ענק בהאנגר 11 בתל אביב!!! (נמל תל אביב הישן) במקום יופיעו 40 (!!!) להקות מכל הארץ על 3 במות לפי סגנון המוזיקה. האירוע יתחיל משעה 14:00 וימשך עד 6 בבוקר למחרת. כרטיסים ניתן לקנות במחיר מוזל של 60 שקלים דרכי (מחיר כרטיס רגיל - 100 ש"ח) לכל פרט נוסף... תשאלו אותי. לקניית כרטיסים פנו אליי דרך האימייל : [email protected] מלאי כרטיסים מוזלים מוגבל, אז תזדרזו אנשים, אני שומר אותם רק לכם!!!

dishate

New member
מידע נוסף.

הלהקות שיופיעו שם הם להקות צעירות מכל רחבי הארץ. זה הזמן לשמוע ולהכיר קצת חומר חדש אנשים... בכל מקרה לרשימה של הלהקות, לרכישת כרטיסים ולכל ידע נוסף פנו אליי באימייל . אל תחמיצו!!! [email protected]

MuffinMan

New member
עם הניסיון שלי עם להקות צעירות

זה לא הולך ממש טוב. רובם חרא. לפי כל מה ששמעתי ביום העצמאות ומופעים שונים ומשונים. להקות כמו אלמנה שחורה שנחשבות טובות - הם הלהקהות הכי מחרידות שקיימות. אולי זה היה שווה אם זה היה בחינם. אבל לשלם בשביל זה כסף? לא נראה לי. אליאב

dishate

New member
יהיה שם הרבה מעבר ללהקות צעירות

ואל תשלול .. רוב הלהקות אומנם צעירות אבל בהחלט יש מה לשמוע! ואני בטוח שמתוך 40 להקות אתה תאהב אחת או שתיים.. זה פסטיבל ראשון מסוגו בארץ ובמידה והוא יצליח יתקיימו אירועים נוספים במקומות גדולים כמו האמפי פארק בראשון לציון!!! מקווה לראות אתכם שם !

Distorted...

New member
אני לא מכיר כל כך את הנסיון שלך....

אבל מהנסיון שלי, שווה לשמוע חומר חדש תמיד, וזה שלהקה נקראת צעירה זה לא אומר שהם חדשים, זה פשוט אומר שהם לא חתומים על חוזה עם לייבלים, תתפלא כמה להקות מצויינות יהיו שם, עם חלקם הופעתי, ויש שם חומר טוב ונגנים מעולים. קודם תגיע, אח"כ תשלול. -=רפיש מוחה נמרצות=-

MuffinMan

New member
מוסכם עלי

אני רק לא ממש מוכן לשלם כסף בשביל זה. אליאב

dishate

New member
זה חופש גדול!!!

אז למה לא לצאת ולהנות בפסטיבל כזה? הולך להיות הפנינג לא נורמלי! חוץ מזה שכל מי שקונה כרטיס ממני מקבל שובר מתנה לדיסק של מטאל האמר. תודו שזה נחמד. אז יאללה להזדרז חברים!! המוזלים מחכים רק לכם!

Chot

New member
מישו אמר לי

שזה עלול להיות קשור ביומולדת של נקש (מהלג´נדרי).. האם נכונות השמועות הנוראיות?

dishate

New member
נקש מארגן את הכל עם הפקה ענקית!!!

זה אכן יוצא סמוך ליום ההולדת שלו אבל זה לא בגלל זה שיש לו יום הולדת. זה אירוע ראשון מסוגו שבמידה ויצליח אז יתקיימו אירועים נוספים במקומות גדולים יותר, כנראה באמפי פארק בראשון לציון.

למה ראשון מסוגו?

מה עם "ירושליים בוערת"? "פיגוע בעפולה"? יש הרבה "פסטיבלים" של להקות לא מוכרות, אולי לא הרבה, אבל יש.

Chot

New member
פיגוע בעפולה

היו איזה 5 להקות לא? ממה שאני הבנתי מדובר ב16 שעות של הופעות..

פיגוע בעפולה?

פיגוע בעפולה? פסטיבל? לא נראה לי... סתם ערב רגיל של הופעות...

Distorted...

New member
תראו...

וההודעה הזאת לכולם: אני אוצה שתגיעו, לא רק בגלל שהלהקה שלי מועיפה שם, אלא גם בגלל שלפי כל התכנונים שראינו ושמענו מנקש, זה הולך להיות רציני... אבל ממש רציני, חוץ ממטאל והארדקור יהיה גם אלטרנטיבי, ורחבת ריקודים/פוגו/מה שתרצו. הפסטיבל הזה הולך לתת הרבה מעצמו בשביל הרבה מאיתנו, לא רק לאוהדים של ז´אנר מסויים בתרבות הרוק. גם אם לא הייתי מופיע שם, הייתי הולך, רק בשביל לספוג אוירה ושבירת שגרה. אם מישהו פה הולך לעשות חשבון על 60 ש"ח תמורת משהו כזה, שלא קורה כל יום, אז הוא כנראה לא חי כל כך את תרבות הרוק בארץ... חבל. אני ממליץ בחום

karl @epitaph

New member
באמת נשמע אחלה...

ולהקות צעירות יכולות לתרום הרבה...מי יודע אולי מהם יצו כמה להקות שמאוד ישפיעו על המצב של הרוק בארץ (שכרגע הוא עגום משהו)...אז למה לא ללכת רק בגלל שפוחדים שהלהקות שם לא יהיו טובות בעינכם (מקסימום תפסידו כמה שעות מהחיים שלכם
)? -עדי-

dishate

New member
אחי .. אתה יכול להיות בטוח ש...

עדיין לא התקיים אירוע בסדר גודל כזה במדינת ישראל. ותאמין לי שזה הולך להיות משהו מטורף! אבל הכל תלוי בעיקר בכם ואני נורא מקווה שכולם יבואו. האירוע הזה פונה לכל חובב רוק מכל סוג שהוא, אז כדאי ביותר להגיע. לא לשכוח .. כרטיסים מוזלים, אצלי.

.Metal_F

New member
משהו יכול בבקשה לומר לי

איזה להקות בדיוק יהיו שם? (ואל תגידו לי להקות חדשות - פירוט, רשימה) חוץ מדיסטורטד...

למעלה