פסטיבל קדם

vardaedery

New member
פסטיבל קדם

שבוע טוב לכולם אני מנסה לברר על האירוע המופיע בלוח האירועים, פסטיבל קדם ומגלה באתר שני פסים כתומים... אפשר לקבל פרטים? תודה מראש.

jewish7

New member
פסטיבל יהודי רוחני משהו כזה...

בעזרת השם! שמעתי יש איזה מסטיבל יהודי רוחני בנאות קדומים שיהיה שם הרב ארז משה דורון, וסדנת התבודדות ועוד מלא אנשים לוידע..למישהו יש פרטים? זה נשמע נחמד:)

הרשי

New member
זה יהיה בימים שלישי ורביעי

ויופיעו שם הרבה מאוד להקות ואמנים.

פראזניק

New member
אין רוח חכמים נוחה הימנו

ע"פ המידע שבידי: ה"פסטיבל" יהיה ללא שמירת גדרי צניעות מינימליים ויופיעו שם גם "רבנים" שאין רוח חכמים נוחה מהם. מוטב שלא ללכת לשם. (ואין כוונתי, ח"ו, לרבנים כמו הרב טייכנר והרב ארז דורון שיחי'.)

פראזניק

New member
איני יודע

ואיני יכול ואיני רוצה לדבר בשמם, אבל אין לי אלא המידע (המוסמך מאד) שקיבלתי, ורשימת ההרצאות, ההופעות והסנדאות המופיעות בלינק שהובא בשרשור זה. עבור עליו אתה, וראה אם זה מתאים לך. (אני מניח שלרבנים המופעים שם יש סיבות להופעתם, אבל אחרים, וודאי אין להם מה לחפש שם.)

פראזניק

New member
איני יודע

ואיני יכול ואיני רוצה לדבר בשמם, אבל אין לי אלא המידע (המוסמך מאד) שקיבלתי, ורשימת ההרצאות, ההופעות והסנדאות המופיעות בלינק שהובא בשרשור זה. עבור עליו אתה, וראה אם זה מתאים לך. (אני מניח שלרבנים המופעים שם יש סיבות להופעתם, אבל אחרים, וודאי אין להם מה לחפש שם.)

kanaloner

New member
פראז...

אמנם תמן נהיגי דלא שאיל זעירא בשלמא דרבא אולם כידוע לך אני מוחל על כבודי והרשות נתונה בידך לדרוש בשלומי ככל אשר תאבה נפשך

פראזניק

New member
*** שמחל על כבודו, כבודו מחול?../images/Emo8.gif

ודאי. אתה כמובן צודק. התועיל לפתוח שרשור חדש בנושא, כדי לא להסיט את השרשור הזה ממסלולו? אשאל שם בשלומך, על דברתי מלכי-צדק.

למעלה