פסטיבל סגול - שאלה

mich2222

New member
פסטיבל סגול - שאלה

רעייתי ואני בני 38 . אנו מעוניינים להגיע לפסטיבל "סגול" בסופהשבוע הקרוב אבל מתלבטים. נא לא להיפגע - אבל אנחנו לא כל כך אוהבים "פריקים" ו"היפים" . אנחנו די נורמטיבים ואולי אפילו מעט מרובעים בעניין אבל מעוניינים מאידך לחוות ולהתעניין בנושאי הפסטיבל (מדיטציות , זן, יוגה ורוחניות). השאלה היא , למי שיודע , מיהם סוגי האנשים שמגיעים לפסטיבלים אלו,ומהם הגילאים השכיחים . כאשר אנו מגיעים ל"בית חיים אחרים" למשל, אנו פוגשים הרבה אנשים בגילנו המתקדם...אין שם היפים... האם זה המצב גם בפסטיבל סגול?? תודה מראש.

darmha

New member
לצערי אין לי מידע בנושא

אך ניתן לשער שמכיוון שמדובר בפסטיבל, האווירה תהיה יותר מגוונת וססגונית עם טווח גילאים רחב יותר מאשר בבית חיים אחרים. ברכות וחג שמח, יובל

פסטיבל סגול - תשובה

פסטיבל סגול הוא כשמו - פסטיבל. זה מקום טוב להכיר ולחוות מגוון של סדנאות והתנסויות (תיאטרון, יוגה, טאי צי, מוסיקה, טנטרה, ריקוד, שירה, ועוד ועוד). זה מקום לפגוש מגוון אנשים, ולהיות מחוץ לבית כמה ימים כשכל מה שאתה צריך זמין בהישג יד (וארנק). אם מה שאתה מחפש זה להתחבר לשקט - ספק אם זה המקום. יכול מדריך לנסות להעביר מדיטציה עם מוזיקת עננים, ובסככה ליד - המדריכה מקפיצה את הקבוצה בריקוד סוער. לפי מה ששמעתי מגיעים כ 5000 אנשים, שזה לא מעט, אבל ממש לא צפוף שם (אולי השנה יגיעו גם פחות בגלל שהיה "בראשית" לפני שבוע). רוב האוכלוסיה להערכתי היא 20+ 30+. יש גם מבוגרים וצעירים יותר. יש גם לא מעט משפחות וילדים. ומתחם שמיועד לילדים. ויש גם ים, וכמה צ'אי שופס, ואוהל טיפולים (בתשלום), ודוכני אוכל, ושוק קטן. המארגנים ערים לענייני איכות סביבה, אבל בדר"כ העקרונות האילו לא באים לידי ביטוי. למשל, האוכל מוגש בכלים חד פעמיים (לפעמים מנסים להביא כלים חד פעמיים מחומרים מתכלים). המזון הוא צמחוני אם אני זוכר נכון.

למעלה