פסטיבל לב טהור

פסטיבל לב טהור

לשם אני הולכת (כמו שזה נראה כרגע)
מי בא/ה?
קישור לאתר הפסטיבל

אני שוקל ../images/Emo13.gif

זה נראה לי מופלא וחוויה מדהימה אני נותן אמון ביקום שאמצא את עצמי שם יש סיכוי רב מאוד שאני אגיע לשם לכל זמן. וגם יש סווט שווה והקמה שלו וגם שירה

אני יודעת

אבל לא נראה לי שיש לי מצב רוח בשביל זה לאחרונה אני לא נהנית משום דבר...אני מקווה שלא קוראים לדבר הזה דיכאון, אחרת אני בצרות:) טוב נו אני חיה בהכחשה...אני לא יודעת להנות..נקודה... תעשי חיים מיכלייייי ותצלמי תמונות :*) וואי ומה זה החום הזה?.........{אייקון מזיע}

תודה! דווקא בגלל מה שתיארת

אז אולי יעזור לך לנסוע. היית אי פעם בפסטיבל מסוג כזה?

האמת שלא:(

אף פעם לא נתתי לעצמי ממש להנות כל פעם משהו אחר עצר אותי אולי כי מפחיד לי או כי אני מפחדת לנסות דברים חדשים...אולי הכל ביחד. הלבד הזה מאוד מפריע לי. כאילו כבר אין לי כוחות אפילו לא כדי לסבול את עצמי אני אפילו לא יודעת להסביר. לילה...וקשה ללכת לישון עם התחושה הזו...

חוויתי משהו דומה ../images/Emo13.gif

גם אני פחדתי ואף פעם לא אפשרתי לעצמי לעשות כלום... יום אחד ראיתי פרסום על פסטיבל מדהים והחלטתי לאזור אומץ ללכת. ישר התחילו בתוכי קולות בלה בלה בלה פוצקי שמוצקי חמודים
ואמרתי לעצמי רוצה ללכת באמת ? קנה כרטיס כך שלא תוכל לבטל אותו תלך מקסימום הרווחת חוויה מופלאה או שפשוט יש לך את האפשרות ללכת הביתה. באתי לשם לבד בלי לדעת מה קורה ומסתבר שהכוונה הטובה היתה לעזרתי על 10 דק' הראשונות הכרתי מישהו נחמד ועזרנו אחד לשני, ומפה הכל נפתח. הכרתי המון אנשים חדשים, וזו היתה ללא ספק החוויה הכי עוצמתית שהיתה לי בחיים שלושה ימים כאלו. וכל החיים שלי השתנו לטובה אין לך מושג בכלל איך
. תאפשרי לעצמך את המתנה הזו תרפי מכל המחשבות על הזה ופשוט לכי ותהני זו העצה הכי טובה שאני יכול לחשוב עליה. מהניסיון האישי שלי זה מרחיב לחלוטין את ההתבוננות על עצמך ועל החיים וגם פותח לך דלתות למקומות שלא הכרת. בהצלחה ובהנאה

ווואו....

ממש מעורר השראה:) אני כל כך שמחה בשבילך שהיה לך האומץ לעשות את זה ולפרוץ את כל המחסומים זה ממש מעורר הערצה. אצלי זה קצת יותר מסובך אבל אני באמת מנסה לתת לעצמי צ'אנס לעשות דברים שעוד לא עשיתי ובאמת זה קשה כי זה שנים של הסתגרות בתוך בועה אבל יום אחד אני יודעת שהבועה הזאת תתפוצץ. ממש כיף לשמוע (לקרוא) דברים כאלה...זה באמת נותן כוח ומעודד=) תודה לך ולמיכלי שאתם מלווים אותי במסע הקשה הזה של חיי מואההההה : () ( אין לי אייקונים אז תדמיינו חיבוקקק ענקקקק)

זה די פשוט ../images/Emo13.gif

אני מבטיח לך שהייתי אחד האנשים היותר פחדנים שאני מכיר
והייתי שולל כל דבר עוד לפני שבכלל הספיק לעלות אל פני השטח. הייתי סגור בבועה ולא סתם בועה אלא בועה מפלדה. שלא לדבר בכלל על ללכת למקום כלשהו שאיני מכיר עם אנשים שאיני מכיר ובלי חברים ? חחח. היו בי הרבה פחדים אבל זכרתי דבר אחד שיש לי יכולת בחירה ואני תמיד יכול לעשות מה שאני רוצה, ואם לא טוב לי אני פשוט יכול ללכת. גיליתי שהפחד היה נקודת הציון לשינוי שהתחיל להתחולל וזה היה סבבה, האמת שעכשיו שאני מסתכל על זה די כיף לפחד אפילו שזה לפעמים קצת מפחיד
. הבועה הזו תתפוצץ רק אם תאפשרי לה תני בעצמך אמון, מסתבר שיש בנו כוחות עצומים מאוד יותר ממה שבדרך כלל נראה לנו והם מכוונים אותנו. והחיים פשוטים מאוד קלים מאוד ונפלאים אם הופכים אותם לכאלה
אם מסתכלים על הפשטות והקלילות ולא על הקושי הכל הופך להיות קל יותר, ותמיד אפשר להודות שיש קשיים גם אם קשה לנו ככה אנחנו מרוויחים עוד למידה. הפכי את המסע הזה לקל בצעד הראשון לחופש ותני לעצמך את החופש שאת באמת ראויה לו איך ? איך שתבחרי לנכון. בשמחה

הסיפור שלך מאוד מעניין

בעז...ממש כיף לקרוא אותך. אתה אומר הרבה דברים חכמים ונכונים כל הכבוד שהתקדמת ועשית משהו עם חייך ולא נתת לזה לעצור אותך. הלוואי וגם אני יכולתי לדבר על זה בזמן עבר :/ אבל לצערי זאת המציאות שלי ואין לי ברירה אחרת חוץ מלהתמודד איתה או להשלים איתה.

אין עבר

העבר לא קיים אלא בזכרוננו והעתיד עוד לא נוצר כל שקיים הוא הרגע הזה רגע ההווה
. את יכולה יותר ממה שאת חושבת ואת חזקה הרבה יותר ממה שאת מדמיינת והמציאות שלך היא מה שאת יוצרת לעצמך. את יכולה ליצור לעצמך את המציאות הנפלאה הזו די בקלות בלי לסבך כלום, הנה כבר אמרת את זה להתמודד עם המציאות נפלא תתמודדי עם המציאות שלך אותה מציאות שאת רואה את עצמך נהנית ומתפתחת. להשלים איתה אומר להיכנע, להפוך את עצמך לקורבן להשלים עם זה זה כמו להגיד שלעולם אהיה פחדן ותמיד אשאר בבועה הסגורה שלי. זה לא יקרה לעולם החיים תמיד מובילים אותך להתמודד עם הפחדים שלך בשלב כזה או אחר. אני רואה אותך בקלות מנצחת ופותחת שערים לשינוי גדול בחיים וכל מה שאת זקוקה לו הוא רק מעט אמון אמון בעצמך
.

תודה בעז

אני יודעת שאני יוצרת לעצי את המציאות אבל יש דברים שלא תמיד בשליטה... אני מאמינה בעצמי ויש לי מודעות עצמית גבוהה אולי לא ביטחון עצמי בשמיים אבל אני באמת משתדלת. אני מאמינה שיהיה בסדר...

תעניקי את זה לעצמך ../images/Emo23.gif

יש עוד אנשים שמגיעים לבד ואת תסתדרי. מה צריך לקרות שתחליטי לעשות את זה?

הי מיכלי

מה שצריך לקרות זה נס נראה לי. זה פשוט קשה להסביר אין לי ביטחון כל כך וכשאני נמצאת במקום שאני לא מרגישה בו מוגנת כמו הסביבה המוכרת שלי אני ישר נכנסת ללחץ... זה כאילו הפחד משתלט עלי לא נותן לי אפילו לכעוס עליו או להבין שזה לא בסדר ושזה לא אמור לקרות לי...הוא פשוט משתיק אותי. אבל זה לא קשור למקום הזה...אני מדברת בכלליות.

הפחד בסדר, ממי ../images/Emo24.gif

הוא ממלא את תפקידו. הוא שם כי יש חלק שמפחד מלהגיע למצב X קבלי את הפחדים תרגישי אותם אל תאבקי אותם ואז תוכלי לשחרר אותם. ותוכלי לבחור לעשות דברים גם אם יש פחד. נראה לי שברגע שתוכלי להכיל את הפחד לראות אותו לתת לו להיות הוא יפסיק לשתק אותך.

אהבתי ../images/Emo45.gif

זה מה שנראה לי אני אעשה עם פסטיבל לב טהור. להגיע לבד
זה נראה לי מאד פותח ומעצים לבוא ככה...

זה מעשה אמיץ ביותר

מבחינתי בכל מקרה זה פשוט צעד אדיר להתפתחות אישית ושיפור התקשורת שלך עם עצמך עם הסביבה והעולם בכלל. גם אתה מכיר אנשים חדשים גם נהנה וגם זו חוויה שונה לחלוטין משאר עם אתה בא עם חברים. וזה קל קל קל קל קל קל קל עד כדי כך שברגע שהגעת לשם ניצחת אף אחד לא יכול לעצור אותך
.

למעלה