פסטיבל ישראל

La Vela

New member
פסטיבל ישראל

יגיע בעזרת השם הגיטריסט פאקו פנייה בלווי להקת רקדנים. בינהם פילאר אורטגה שלימדה שנים באקדמיה של מנולו מרין ושייתכן ותעביר קורס קצר אצל מיכל נתן ( סוף מאי תחילת יוני ) שווה לנסות מורה מעולה !!

falseta

New member
לינק לאתר פסטיבל ישראל.

אני מקווה שהפעם לא אקבל את כספי חזרה ... (כמו במקרה Gerardo Nunez). עם כל הכבוד ל Paco Pena (ויש כבוד), אני חושב ש Paco Pena הוא גיטריסט מעט אפור ופחות חדשני ומעניין. אני מניח שהגיטרה בהופעה זו פחות "משמעותית" ומשמשת כרקע. למרות זאת, אני תמיד שמח שמגיע לפה גיטריסט בתחום הפלמנקו, ואני כמובן אהיה שם אני מקווה שאין לראשי המדינה שלנו תוכניות מיוחדות לסוף מאי... טיפ קטן, מומלץ לרכוש כרטיסים דרך משרדי הכרטיסים ולא במרכז ההזמנות או באינטרנט כיוון שזו הדרך היחידה לקבל את המקומות הרצויים. (באתר האינטרנט מלאי מצומצם ביותר)

palmera

New member
אנחל מוניוס

הצצתי בלינק וראיתי שיופיע שם אנחל מוניוס, שהופיע כבן זוגה הצעיר של מריה פאחס במופע המדהים la tirrana לפני כמה שנים בפסטיבל ימי הפלמנקו. לדעתי יש לו סגנון מאד יחודי ומרשים. הוא איננו מנסה לשחק את המאצ'ו התוקפני, כמקובל אצל רבים מהרקדנים בעלי תספורות ה- mullet. ריקודו מלא גבריות עדינה ואלגנטית, וידיו מלאות הבעה. בשמחה וציפיה גדולה אבוא לראות אותו מופיע שוב.

La Vela

New member
המשתתפים במופע

אני מסכימה איתך לגמרי לגבי הבחור.....אני גם נפלתי שדודה ממנו מלבד זאת, אם אכן תגיע איזבל ביון, היא גם מדהימה !!! קטנטנה ועדינה. אליסיה מרקז לא תגיע לפי מה ששמעתי כאן ( ילדה לא מזמן ומפחדת לבוא. לגבי פרננדו רומרו, (רקדן וכוריאוגרף ) הוא בעל אופי יחודי ומאוד מודרני יש לו כמה מניירות מעניינות. ראיתי וידאו שלו ומשהו באופן הריקוד שלו הזכיר לי קצת את פרד אסטר בכלל, לא כל כך כבד כמו שמצפים בפלמנקו אבל מאוד יפה. אני נהנתי. מלבד זאת לא רשום בתכנית אבל אני מוסיפה שתגיע פילאר אורטגה ( לא ברור במקום מי ) שאולי בין ההופעות תספיק לתת קורס קצר אצל מיכל נתן

למעלה