פסטיבל התמר

yoav האחד

New member
פסטיבל התמר

שלום, מישהו יודע אם יש תחבורה ציבורית במוצאי החג שתוכל לקחת אנשים להופעה של פוליקר??? ואם כן מתי ובאיזו חברה?

ספי סול

New member
תחבורה ציבורית לפסטיבל עצמו במוצאי

החג, בערב המופע של יהודה אין...מה שכן תוכל להיעזר בשירותי מוניות בתחנה המרכזית בת"א... מאיפה אתה מגיע יואב...?

ספי סול

New member
יש מוניות שירות שממלאים מיניבוס

ויוצאים לדרך...תברר לפני אם יש להם שירות עד ים המלח...נסיעה טובה,

ענתי44

New member
יואב האחד גם אני מאשדוד

ביררנו בקונקס ואין תחבורה ציבורית לפסטיבל.

ענתי44

New member
על מה הבאסה? ../images/Emo6.gif

שאני מאשדוד? או שאין הסעה??????? סתםםםםםםם לא נורא יודה יוציא אלבום ואז בטח יהיו עוד הופעות. ובינינו כאשדודית לאשדודי, הבחירות המוניציפליות קרבות, אז יש עוד תקווה שצילקר יזכר בפסטיבל הים תיכון, וברוח היובל בטח יביא לנו את יודה הביתה לא?????? ברור שאם אשמע משהו אני מיד מודיעה לך. צום קל וגמר חתימה טובה

willo1

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

*מקווה שתמצא איך להגיע* זה נשמע לי ממש אחלה כל עניין הפסטיבל הזה..
אגב, היית פעם בהופעה של יודה

yoav האחד

New member
בטח..ב-3 הופעות.

אבל נראה לי שבקרובה יהיה לי קצת מסובך להגיע. אין לי מושג על הנושא של המוניות שירות האלה... ומן הסתם גם צריך ללון שם אחרי ההופעה...כך שזה יוצא קצת לא מתאים

lsatbabe

New member
איך להגיע

האם זה אפשרי להגיע באופנוע מירושלים- אין לי מכונית ולא נראה לי שיהיו מוניות שרות- למרות שאם הייתי יכולה לארגן קבוצה הייתי יכולה לתאם את זה עם אגד. לא פספסתי את יהודה בניו יורק אז אני לא אפספס אותו שעה מהבית!

מרילו2

New member
הגעה להופעה של פוליקר -פסטיבל התמר.

אפשר לבדוק במודיעין אגד ירושלים-תחבורה ציבורית לאזור ים המלח ביום שלישי. לארוז שק שינה ולבלות את הלילה, תחת כיפת השמים. שווה לנסות, מדובר בפוליקר. בהצלחה מרילו

נצל"ש לבקשה...

אני מניחה שזה המקום הנכון לשאול.. אני יודעת שליהודה היקר יש הרבה מנגינות.. זתומרת בלי מילים... אתם יכולים להגיד לי את הקצביות שבינהן? זה די חשוב... תודה לכם וגמר חתימה טובה

קרן ב1

New member
אם את מתכוונת לקצביות ממש שאפשר

לרקוד איתן, אז לכי על היווני - משב רוח, טרנס אוריינט, סיפור זמנים עברו... אה, וגם הרמיקס של "לעיניך הכחולות" שהוא עשה עם יזהר אשדות. זה בעיקר מה שעולה לי בראש כרגע...

למעלה