פסטיבל הפסנתר איפה זה? ומה זה בדיוק? אולי נקפוץ יום שישי :)
ט טרושקה New member 2/6/04 #2 אהההה אני רודפת אחריך!! חחח סתם, הנה תשובה.... פסטיבל הפסנתר מתקיים בין התאריכים 2-4.6.04 ההופעה של הדורבנים היא ב-4.6.04 בשעה 22:00 ויהיו בה חידושים של שירים משנות ה-50 ועד היום בהופעה אקוסטית.... כדאי להזמין כרטיסים מראש משהו טוב!
אהההה אני רודפת אחריך!! חחח סתם, הנה תשובה.... פסטיבל הפסנתר מתקיים בין התאריכים 2-4.6.04 ההופעה של הדורבנים היא ב-4.6.04 בשעה 22:00 ויהיו בה חידושים של שירים משנות ה-50 ועד היום בהופעה אקוסטית.... כדאי להזמין כרטיסים מראש משהו טוב!
א אופטיוני מוזס New member 2/6/04 #4 מגניב ביותר איפה מזמינים כרטיסים, למקרה שאחליט להטריח את עצמי לשם?
ט טרושקה New member 2/6/04 #5 בטלפון 03-5105656 זה של סוזן דלל...... תגיד שאתה רוצה הנחה של וואלה (האתר) ואז יתנו לך 15% הנחה....... זה יוצא 72 ש"ח לכרטיס.... עוד פרטים? חחח
בטלפון 03-5105656 זה של סוזן דלל...... תגיד שאתה רוצה הנחה של וואלה (האתר) ואז יתנו לך 15% הנחה....... זה יוצא 72 ש"ח לכרטיס.... עוד פרטים? חחח
כ כתמונית New member 3/6/04 #6 ולמי כבר יש כרטיסים?!?!! איזה אושר!!! אני אחזור ואומר את זה שוב ושוב!!!! יש כרטיסים!!! יש כרטיסים! (נעה דיי...) עזבו...זה הבגרות במתמטיקה... מי צריך את זה בכלל???!!
ולמי כבר יש כרטיסים?!?!! איזה אושר!!! אני אחזור ואומר את זה שוב ושוב!!!! יש כרטיסים!!! יש כרטיסים! (נעה דיי...) עזבו...זה הבגרות במתמטיקה... מי צריך את זה בכלל???!!
ט טרושקה New member 3/6/04 #9 אפרתוש.... את חכמה אבל... עדיין לא גילינו בדיוק במה......... חח הצחקתי אותי..... אפרת אני מתה עלייך את הכייייי חכמה!
אפרתוש.... את חכמה אבל... עדיין לא גילינו בדיוק במה......... חח הצחקתי אותי..... אפרת אני מתה עלייך את הכייייי חכמה!
E efratushke New member 4/6/04 #21 אביה!!! אנחנו נפגש!!! ../images/Emo13.gif ומה? עדין לא חגגת מומולדת יא דפקה? להביא לך משהו? אפילו צנוע שכזה?
אביה!!! אנחנו נפגש!!! ../images/Emo13.gif ומה? עדין לא חגגת מומולדת יא דפקה? להביא לך משהו? אפילו צנוע שכזה?
P Peach 17 New member 4/6/04 #22 את באה????? ישששששששש חגגתי יומולדת אבל זו המתנה של צאלה =)) ולא את לא צריכה להביא משהו!
P Peach 17 New member 4/6/04 #25 שורה 3 באמצע!! ואני שולחת לאפרת באיסיקיו את הפלאפון שלי אז תסתכלי אפרת!!