פסטיבל דוק-אביב

פסטיבל דוק-אביב

יתקיים בין ה 15 ל 24 במרץ. ישנה הטבה למנויי יס בדמות כרטיס רביעי חינם. נמתין למנהל הערוץ שיפרט על אילו מהסרטים שהופקו בשיתוף הערוץ.

הסרטים שלנו

סרטי המקור שלנו המשתתפים בפסטיבל הם: "הילדות מברזיל", "הלוך-חזור" ו"משפחה מושלמת". סרטים זרים המוקרנים בפסטיבל ויוקרנו מאוחר יותר בערוץ: "המנזר של מר ויג", "מסע ברה מז'ור", "לתפוס את הפרידמנים", "החטיפה"

2become1

New member
דוק-אביב והקרנה ביס דוקו

בוקר טוב, קראתי באיזה אתר שהסרטים שמומנו על ידי יס (כפי שפירטת), יוקרנו בקרוב בערוץ יס דוקו. אפשר לקבל יותר פרטים? מתי בערך הצפי שהם ישודרו? יש סרט שאני מאוד רוצה לצפות בו-הילדות מברזיל- אבל הנסיעה לסינמטק בת"א תהיה כרוכה בהוצאות, וויתורים וסיבוכים רבים, ממש בעייתי. השאלה היא האם מתוכנן שידור של הסרט בחודש-חודשיים הקרובים או שזה יכול להיות גם בעוד שנה? לסיום, הסרטים יוקרנו רק בסינמטק ת"א או שבהמשך גם בסינמטק ירושלים? תודה רבה

simply special

New member
גם אני רוצה לראות את הסרט

נכנסתי לכאן בדיוק לשאול אותו דבר אני גם לא יכולה להגיע להקרנות של הילדות מברזיל (למה הכל ב-16:00???) מתי ישדרו אותו ביס?

הילדות מברזיל

הסרט הזוכה כעת להצלחה גדולה בפסטיבל (נוספה לו הקרנה מפאת חוסר מקום בפעם הראשונה שהוקרן), יעשה בשלושת החודשים הקרובים "סיבוב הקרנה" בסינימטקים ברחבי הארץ ובקיץ יוקרן בבכורה בערוץ שלנו במסגרת רצועת "דוקו ישראלי". אשר לסרטים הזרים - החטיפה, המנזר של מר ויג ומסע ברה מג'ור - כאן לא צריך לחכות הרבה. עוד שבועיים-שלושה תוכלו לראות אותם על מסכינו

2become1

New member
תודה רבה גיורא ../images/Emo13.gif

אמתין להקרנה בקוצר רוח. המון תודה על המידע.

למעלה