פסטיבל בשקל

יוסדוס

New member
פסטיבל בשקל

כמדי שנה שוב יהיה פסטיבל בשקל בבירה וכולכם מוזמנים! (אגב אני לא מיחצן או משהו אני סתם רוצה שהרבה יבואו) אז כולכם מוזזמנים לבוא בתאריך 24.6 בשעה שש בפסגת זאב כל הפרטים כאן: wwww.beshekel.co.il

תיקון קטן ללינק

www.beshekel.co.il ואני אולי יהיה שם תלוי כמה יבוא לי לראות את עברי באלקטרו לייב שוב פעם ... מצד שני בוא האלקטרוני ואני לא אהיה ???? אמממ

ברור שפורום עברי לידר שלוט

ונורא משעשע לראות כמה מחברי הפורום כותבים פה? ממתי הפכנו להיות פורום של ירושלמים (ועדסיט)?

super joby

New member
השנה הפסטיבל חלש משו

בטח בהשוואה לשנה שעברה. גם זה היה שני מטר מהבית שלי (בלי צחוק, אשכרה שני מטר), וגם היו אומנים יותר טובים. אחחחחח יאפים עם ג'יפים בפארק דניה, מי היה מאמין?! השנה הלהקה שאני הכי אוהב שמופיעים הם איזבו, וגם הם לא בירושלים (מה גם שהפסטיבל עצמו גם לא ממש בירושלים ולכן אני אוותר...) אבל מי אני שאתלונן, בכל זאת מדובר ביוזמה מבורכת וכל זה...

יוסדוס

New member
מה פתאום!

אין לך זכות דיבור!!! שנה שעברה היה גועל נפש!!!! שנה שעברה היו מהמוכרים רק מוקי וחמי וחלוצי החלל סתם חרא! השנה הדורבנים אהרון , סגול , סוסיתא , עברי , ומה קשור יעשו צחוקים...

למה דווקא אנחנו לא מקבלים את הדג???

הם ירושלמים אז שיבואו להופיע שם! ולמה לא את טיפקס???? בדורבנים כבר הייתי פעמים וזה די חוזר על עצמו והאמת יוסי...ווואלה לא משהו (חוץ מהקטע של המחרוזת בסוף). בכל מקרה אני אבוא כנראה...

יוסדוס

New member
חחחח...

מצחיק אתה...לא אבל יחסית לשנה שעברה יש אמנים בהרבה יותר טובים וליואב.....נצחתם אותנו
סתם...חח.....אם הקטע של הדג נחש אתה ממש צודק! הדורבנים הם אחלה....וטיפקס הופיעו לפני שנתיים זה היה באורט ספניאן(איפה שניצחתם אותנו
....

יש לי שאלה בקשר לזה..../images/Emo29.gif

שנכנסים לאתה שהבאת אז קופצ עוד חלון שם כתוב שבירושלים זה ב-23 לחודש אבל באתר עצמו כתוב שזה ב-24 לחודש וקראתי בעיתון שזה ב-23 לחודש אז....מתי זה? כי אני רוצה לבוא.. תודה

למעלה