פסטה מיה.

prizman

New member
פסטה מיה.

כן, כאן בבנגקוק. תודה לבן שהפנה אותי לשם. קצת מוזר שלא אכלתי שם עד אתמול כי המסעדה נמצאת בקומת הקרקע של המקום בו אני נוהג לעשות מסאז'. הבעלים ישראלי, גם את זה בן אמר לי מראש, היה דווקא נחמד לשבת ולדבר איתו. והאוכל? לקחתי רק פיצה פפרוני. הייתה ממש טובה. המחירים מאוד סבירים לגבי מסעדה מערבית בבנגקוק. פיצה ושני בקבוקי בירה עלו כ 50 ש"ח. איך מגיעים? נכנסים מסוקומוויט לסוי 21 הוא אסוק וברמזור הראשון פונים שמאלה. את השלט תראו מיד בצד שמאל. הרבה מצוותי אלעל ועובדי השגרירות אוכלים שם, לא שזה אומר משהו, אבל זו מסעדה מוצלחת עם אוכל טוב. גם הרבה תאילנדים אוכלים שם. לא צילמתי, כולה הייתי זקוק למסאז'.

מיתר44

New member
אין סיכוי

שכשאגיע לבנגקוק אבזבז מקום בבטן למסעדה איטלקית של בעלים ישראלי. לעומת זאת אני מבין שמסאג׳ שם זה מאסט.

passioneta

New member
נראה מה תגיד אחרי חודש של אוכל אסיאתי בלבד

הקרייבינג למשהו לחמי וגבינתי אחרי חודש כזה יכול להשתוות לקריז בערך

prizman

New member
לדעתי יקח לך פחות משבועיים בערך

כדי להגיע למסעדה מעדבית. סביר שלא תדע את מוצא הבעלים. הוא יהיה ישראלי, גרמני או שוודי. וכן, המסאז'ים מוצלחים ואם אני זוכר נכון את המחירים בישראל אז זה די נמוך יחסית. מסאז' של שעה במקום מקצועי עולה משהו כמו 30 ש"ח. מזכרוני בישראל זה עלה כמה מאות ש"ח.

מיתר44

New member
שניכם צודקים

געגועים מחוללים באגים בחשיבה הרציונלית כך נמצאתי סועד חומוס במסעדה ישראלית בניו יורק. כך אני עובר ברמלה לפלאפל אחרי שהיה ארוכה בחו״ל. כך אני רואה את אמי לידי כשאני מכין פירוגי על פי מתכון שבכתב ידה.

למעלה