פסטה כשרה לפסח

MAORBIKE26

New member
פסטה כשרה לפסח

ראיתי היום בכניסה לסופר מגוון סוגי פסטה כשרה לפסח למהדרין על בסיס תפוא של אוסם יש לכם רעיונות לפסטה כזו? מישהי כבר ניסתה?

בצק של eingedi לפסטה לפסח

עדיין לא הכנתי, אבל כדאי לנסות. כוס קמח מצה, כוס קמח תפוחי אדמה, 2 כפות שמן זית, 2 ביצים- ללוש לבצק, לרדד (אפשר גם במכונת פסטה-לאלה שאינם מחמירים מדי) ולחתוך לצורות רצויות.

אוי דרומיתי../images/Emo163.gif איך שכחתי לנסות

להכין נוקדילי לפסח. תיכף הראש עובד על ההמצאה החדשה. לגבי הפסטל הצמחוני, רק עכשיו "טעמתי" ולא יכולה להפסיק, אני הוספתי עוד 2 ביצים מעבר למתכון , יוצא פחות קשה, אבל בהחלט אין צורך גם כך טעיםםםםםםםםםםםםםםםם. כשאפתח את התמונות אעלה אותן לפורום.

קניתי את האטריות הדקות

שנראות כמו אטריות למרק, הרתחתי את המרק וזרקתי פנימה את האטריות. במקום מרק עוף עם אטריות, קיבלתי מרק קרם תפ"א. האטריות נמסו לחלוטין בתוך המרק... כנראה שאחזור לשיטה הישנה של חביתיות חתוכות לאטריות.

ayeletba

New member
אני כבר שמתי ../images/Emo128.gif על האטריות הקנויות

הכנתי למרק של הילדים את האטריות המוכנות של אוסם והם הפכו בסיר לכמעט עיסה - אני לא אומרת שזה לא היה טעים
אבל רחוק שנות אור מלהיות אטריות או תחליף להן. חשבנו לכתוב לאוסם מכתב אחרי החג - גם על התוצאה המזויעה - שלא לדבר על המחיר השערורייתי של כמעט 10 ש"ח ל- 250 גר'. אני בעד האטריות פסח שעושים לבד - אם את רוצה: מסתובב פה המתכון שלי מליל הסדר - בדוק באחריות
.

ayeletba

New member
בעלי ה"חרוץ" מתקשר ע כ ש י ו לאוסם

הוא במצב רוח קרבי היום..

MAORBIKE26

New member
תודה האריזה עדיין סגורה

טוב שהעליתי את הנושא הזה אני עדין בדרכי הביתה אז אני מעדיף כבר לשלוח חזרה לאוסם כדי לקבל על זה זיכוי. אני מחיפה וקניתי ביבנה

את צודקת מאד איילת

המראה של האיטריות בשקית מאד מפתה כי הן נראות ממש כמו האיטריות האמיתיות והתוצאה זועתית. באמת יש מקום להתלונן. אני עושה אטריות דומות מאד לשלך וזה יוצא מאד טעים.

ayeletba

New member
אני רוצה לציין רק שקניתי אותן כי

בשנים שעברו קניתי והן התבשלו מצויין - אין לי מושג מה קרה השנה - ראיתי אגב תלונות זהות בעוד כמה פורומי אוכל. הבעל מדיע שאין מס' חינם לאוסם כמו שחשב - אז מכתב בדרך (הוא אלוף בזה
- אם אפתח שרשור תלונות שהתלונן ומה קיבלנו בתמורה אפשר לכתוב ספר). אגב תלונות - אבי אכל מחזרת של אוליביה וגילה לתדהמתו ולתדהמת כולנן - חתיכת זכוכית שלמזלו נשארה בפה ולא נבלעה. לא היה שום חלק שבור בצנצנת - זה מפס הייצור. עצוב מאוד
. זה קרה לפני יומיים - בעלי שוקל תלונה רצינית (התלונער המשפחתי שלנו
).

למעלה