פסח אני מחפש את הטקסט "אחד מי יודע" בלדינו
S Sarika New member 30/3/06 #2 בבקשה... בשנים קודמות הביאה החברה אסטרלו את - אחד מי יודע בלאדינו, מכיוון שלא מצאתי את הטקסט, אני מצרפת קובץ שלי.
בבקשה... בשנים קודמות הביאה החברה אסטרלו את - אחד מי יודע בלאדינו, מכיוון שלא מצאתי את הטקסט, אני מצרפת קובץ שלי.
E eagl8 New member 31/3/06 #8 מראוויאס דאסטוס טיימפוס../images/Emo178.gif העולם מרוב שמסתובב על צירו, יא סה ששרארון טודוס - וזו התוצאה
מראוויאס דאסטוס טיימפוס../images/Emo178.gif העולם מרוב שמסתובב על צירו, יא סה ששרארון טודוס - וזו התוצאה
F faridi New member 31/3/06 #9 ../images/Emo8.gifעם הגדה כזו נשאר לנו דבר אחד: komer Byen apetito או שמא בספרדית תיאבון זה נקבה? (כי באיטלקית זה זכר) alora : Buena apetita
../images/Emo8.gifעם הגדה כזו נשאר לנו דבר אחד: komer Byen apetito או שמא בספרדית תיאבון זה נקבה? (כי באיטלקית זה זכר) alora : Buena apetita
א אסטרלו New member 1/4/06 #14 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חוניקההההה, אסטה שאשיריאנדו. נו ב'אמוס אלקאנסאר אה קיינטאר לה קומידה !
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חוניקההההה, אסטה שאשיריאנדו. נו ב'אמוס אלקאנסאר אה קיינטאר לה קומידה !
F faridi New member 31/3/06 #7 ניתן למצוא בארכיון, הקלדתי הקלדתי גם "אחד מי יודע" וגם "חד גדיא". יו סטו כנסו
א אהרון 770 New member 2/4/06 #15 שירים לפסח / מההגדה../images/Emo63.gif האם אפשר לקבל שירים, (מילים בלאדינו, תרגום לעברית, הקלטה של השיר בלאדינו,וכד',) מההגדה או השייכים לפסח, בתודה מראש אהרון 770
שירים לפסח / מההגדה../images/Emo63.gif האם אפשר לקבל שירים, (מילים בלאדינו, תרגום לעברית, הקלטה של השיר בלאדינו,וכד',) מההגדה או השייכים לפסח, בתודה מראש אהרון 770